La noi la Galati sa veniti (17)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Sunt intru totul de acord cu doctorul Cretu.
Imi pare rau ca la puiul tau nu dau rezultate remediile. La Tudor am reusit sa-l facem sanatos chiar si la 1 an cu remedii homeopate. Asa cum spuneam insa, au fost situatii cand n-am avut ce face si a trebuit sa le dau antibiotic. Dar asta s-a intamplat de maxim 2 ori pe an. Vorbesc de anul 2005.
Avand asa "aventuri" cu anca, iti dai seama ca imi vine sa multumesc in fiecare zi doamnei Vedes si lui doamne doamne ca exista homeopatie si e buna pentru noi.
Multa sanatate la puiuti.

Vilma, Anca (4,8 ani) si Tudor (2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Doctorul Cretu a murit acum aproape 2 saptamini

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Imi pare rau, auzisem numai de bine de dumnealui. Dumnezeu sa-l odihneasca.
Am avut niste peripetii azi, sa va spun.
In primul rand, ca acum doua zile mi s-a stricat aparatul de intins parul, asa numita placa. Era cumparata de o luna si folosita cam o data pe saptamana. Cica are garantie 24 de luni, dar....garantia se acorda numai la tija metalica, nu si la accesorii. M-am certat cu cei de la magazin azi in incercarea de a-i convinge ca nu poti sa numesti accesorii exact partea din aparat care face toata treaba. Pai daca as avea numai tija, nu as putea folosi la nimic aparatul respectiv, pentru ca nu ma pot coafa numai cu tija. N-am avut ccu cine sa ma inteleg, asa ca m-am dus la OPC (Protectia Consumatorului).
Domnul inspector Niculita a preluat reclamatia mea, a mers cu povestea din aproape in aproape, pana a ajuns chiar la reprezentatul Philips, firma producatoare. Care a zis ca e vina mea ca s-a stricat (s-a rupt de fapt o bucatica de plastic prin care intra un arc care face sa se deschida placa). Nu exista piese de schimb si nici posibilitatea de a-l repara, nici macar contra cost. Eram in situatia de arunca pe apa sambetei ustensila, pentru ca nu o mai puteam folosi. Singura solutie pe care au admis-o cei de la Philips a fost sa-mi dea un alt produs nou, la jumatate de pret. Pe cel dinainte mi l-au oprit pentru casare. Asa ca am dedus ca acest aparat m-a costat pana la urma 150% pretul, sau ca am cumparat componenta defecta cu 50% din pretul intregului pachet.
Iata ce am invatat din aceasta experienta: nu voi mai cumpara niciodata produse marca Philips, pentru ca sunt slabe calitativ si umbla cu magarii in ceea ce priveste garantia. Nu voi mai intra niciodata in magazinele DOMO, pentru lipsa de profesionalism si sictirul cu care am fost tratata. Nu voi ezita niciodata sa ma adresez la OPC unde am fost tratata foarte bine si unde au incercat sa-mi rezolve problema, dand dovada de cunoasterea legilor si de perseverenta.

Dupa asta, sa va mai zic ca am lovit un catel cu masina, dar n-a patit nimic, caci am franat si din fericire n-a patit nimic nici el, nici eu. Doar s-a tavalit pe dedesubt, nu stiu ce-a fost in caputul lui, ca s-a intors din mijlocul drumului fix in fata mea, la 2 metri.
Probabil ca nu sunt in cele mai linistite zile ale mele, sper sa treaca mai repede ca simt ca ma deprim.
Va doresc zile frumoase in we, am auzit ca se incalzeste.

Vilma, Anca (4,8 ani) si Tudor (2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Buna dimineata tuturor!

Eu imi savurez cafeaua si vroiam sa aflu vesti despre cum a fost la Happy Kids, inainte sa ma apuc de lucru la proiect. Nici un semn de la voi!!! Va rugam !!!..... povestiti-ne si noua cum s-au simtit bebe-strumfii.... S-au impacat unii cu altii?....Poate aveti si poze...pls

Acum va las.... ma apuc de trebi! We placut si multa sanatate!!!

Cris si bb Razvan (23.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxicucu spune:

Salutare fetelor!

Imi pare rau ca va scriu cu intarziere dar eu iar am probleme cu internetul, nu stiu ce se intampla, cade mereu.

La Happy kids a fost foarte frumos, copiii s-au distrat de minune si cred ca vom mai merge acolo si saptamana viitoare. S-a speriat si supraveghetoarea cand a vazut atatia copii (la un moment dat erau 10).
Poze nu am facut in schimb, a filmat Liliana vreo 20 de minute.

Roxana

http://community.webshots.com/album/267997357UUZEdo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Buna seara.
Vesti de la Happy Kids !!! A fost super si sint fosrte incintata. Sint asa de incintata ca am fost si azi o ora si am facut si abonament. Am platit 500.000 pentru 10 ore cind vreau eu. Dani a fost foooooarte incintat si Cici fata care se ocupa de copii e o draguta.
Vrau sa-l duc si miine o ora dar vad ca-mi cam fornaie si a inceput sa tuseasca (Roxana poate zici ca-s nebuna da-mi tot amintesc de fetita aceea de ieri care a tusit chiar in nasul lui)
Cristina nu stiu sigur daca merg dar daca e sa merg o sa fie in jur de ora 4.
Ma distrat tare mult faptul ca Dani se tot intorcea si ma striga (Mamaaaaa ,mamaaaa) sa ma faca atenta ce fapte de vitejie face, adica se catara pe niste chstii sau se scufunda intre mingiute.
Roxana m-am uita la filmare si e foarte haioasa. Acum trebuie sa-l mai toc pe Lau sa-mi puna filmul pe un CD. Daca reusesc fac 2 copii pentru tine si pentru Gina .

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

draga liliana debutul unei raceli incepe abia la 3 zile dupa ce copilasul a fost expus la boala ,deci nici vorba ca ingerul tau sa se imbolnaveasca imediat ce l-ai adus de la spatiul de joaca unde a luat contact cu copii mai mult sau mai putin raciti.am fost si eu cu fetita la happy kids imediat ce dr mi-a dat verde la iesiri in public dupa ce fetita mea a stat sub antibiotic 5 zile.
si totusi cand am ajuns acolo ea a tusit de doua ori.nu ma mai alarmez ,oricum se imbolnaveste la gradinita.am vrut sa renunt la gradi dar dr. m-a sfatuit ca odata ce am inceput sa nu o intrerup ,pt ca ea chiar daca sufera isi intareste sistemul imunitar.bla,bla,imi raceste de cel putin 2 ori pe luna,dar sufera daca nu o duc la gradinita.asta inseamna ca 2 saptamani o duc la gradi 2 o tin acasa racita.
deci,cu cat il cocolosesti mai mult cu atat se imbolnaveste mai des.
cand am dus-o in oct la gradi mi-a racit de 3 ori,in nov o data,in dec,de 3 ori iar in ian de 2 ori.luni o duc iar ....
este imposibil sa nu contacteze virusi cand o duci in colectivitate,de orice fel,fac schimb intre ei.
sanatate!

viorica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Neata si de la noi...la pranz.
Ce faceti? ati vazut soarele de afara si ati crezut ca e si cald??
Noi suntem la fel ca ieri adica mai tusim, si se vede clar ca e tuse productiva , eu tot sper sa treaca cu stodal. Daca o duc la dr sogur imi da un diagnostic de ma sperie si un antibiotic. Chiar fetele: cand trebuie sa ne ingrijoreze tusea copiilor?? Ca eu nu pot sa cred ca la orice tuse face copilul pneumonie.
in rest ieri am fost la Happy kids si fica-mea a fost superincantata. S=a jucat si a chiuit ca nebunatica. Am mai mers cu o prietena cu fetitza ei mai mare cu o zi decat a mea, dar ele nu au putut sta ca le-a plans copilul continuu. Si pt ca Denisei i-a placut mult am zis ca o sa repetam figura. Am si dovezi dar acuma le pun pe yahoo.
In rest o duminica placuta si va pupam.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

DISTRACTIE LA HAPPY KIDS

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Buna dimineata fetelor!
Abia m-am trezit, am avut o petrecere aseara.... si salivez dupa o cafea..... Urmeaza sa-mi fac, da-s asa de ametita

Mi-e dor de puiutul meu si abia astept sa-l iau de la mama si sa petrecem ceva timp impreuna. Azi fac pauza totala la proiect. Doamne-ajuta!... sper sa-l termin la timp!
Liliananoi vrem sa mergem azi cu Razvan la Happy Kids. Asa ca o sa fim acolo in jur de 17.00-17.30. Daca veniti si voi ne vedem acolo. Asa ca cine mai doreste sa pofteasca...

Pupici dulci pe obrajori!!!

Cris si bb Razvan (23.11.2004)

Mergi la inceput