La noi la Galati sa veniti (17)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
vilma spune:
Fetelor, eu nu o sa mai pot intra pe forum o perioada, incepaND de miercuri. Sper ca atunci cand ma intorc sa putem programa o inatlnire faina la locul de joaca, pentru ca abia astept sa-i vad pe toti micutii impreuna! Ar fi o poza de grup superba, nu-i asa?
Sa ne vedem sanatosi.
PS: Laura, tot cred ca-ti sunt datoare o bere, pentru ca nu ti-am notat numarul de telefon atunci cand l-ai dat....sa nu ma refuzi!
Va pup.
Vilma, Anca (4,8 ani) si Tudor (2 ani)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
LauraFlo spune:
Buna dimineata ! Sunt zombi ! Am visat urat azi noapte pe la 2 si n-am mai putut adormi ....Oare ce-am sa fac azi la munca ???? Voua vi se intampla asa ?
Copila mea este o mancacioasa....De cand i-a trecut boala de abia tinem pasul cu poftele ei. Si vorbesteeeeeeeee .... si in somn .
Vilma , orice pt o constiinta impacata. Daca te ajuta sa mi dai berea , eu de abia astept sa ne intalnim !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
LauraFlo spune:
Iubitelor ce faceti ? Nu va merge netul ? Ce-i cu linistea asta ?
vladhana spune:
Cookie, e super tare Sabina in poza aceea! Ce elan avea fata la treaba!
Cum faceti fata voi timpului? Pe noi ne-a doborat.Intai i-au curs mucisorii lui Vlad,apoi s-a intors intr-o seara tati cocosat de frig si cu capul patrat de durere=iar mucisori la Vlad,acum si la mine...M-am saturat de facut ceaiuri,de vit.C si picaturi de pus in nas.Ce intalniri Laura cu bebeii? Abia indraznesc sa scot nasul pe afara.Pana la urma tot nu m-am hotarat daca-i dau ceva lui Vlad pentru imunizare pana plecam.Nu stiu cat de bun e Imuno Baby(parca nu am chef de dat bani degeaba,vreau sa stiu si parerea altor mamici care au testat inaintea mea),osccilo ii dau din septembrie dar simt ca nu mai are efect.In septembrie un singur capacel i-a "furat" mucisorii,acum trebuie sa repetam la 6 ore,apoi la 12 si nu prea vad rezultate.Voi ce metode folositi pentru intarirea organismului?
LauraFlo spune:
Hana, habar n-am ce sa-ti spun. Eu in toamna am vaccinat-o antigripal pe Daria si zic eu ca fata de anul trecut parca a facut mai bine fata frigului si microbilor.
Cat costa imuno baby ? Eu osccilo n-am incercat , acum sora mea incerca un tratament homeopat de intarire , o sa vad ce fel se simte ea. Tot incearca sa ma convinga s-o duc si pe Dariuta, dar inca nu stiu ce am sa fac.
Pe mine ma bate gandul s-o duc pe Daria si la un alergolog, dar pe cat de multumita am fost de Ierima pt cum a tratat-o pe sora mea, acum aud numai lucruri proaste despre el .
Vom vedea. Gata, trage copila de mine. O seara buna!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ciristina_serban/ciristina_serban.jpg)
ciristina_serban spune:
Neata fetelor!
Haideti la o cafea.... Slaba miscare pe forum am vazut!
Sa va dau o veste buna. Uraaaaa ! Au inceput sa se primeasca indemnizatiile c.c. La noi chiar a venit in dimineata asta.... Asa ca... sa sarbatorim
Eu sunt prinsa cu invatatul azi si maine, iar joi si vineri dau examenele... Dar dupa aceea...LIBERTATE...
Sunt fericita ca am baiatul acasa acum, ca nu mai puteam de dorul lui, desi ma descurc cam greu si cu el si cu invatatul. Dar nu le poti avea pe toate....
Va pup pe toate si pe micutii vostri. Paaaa
Cris si bb Razvan (23.11.2004)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ele/Ele.jpg)
Ele spune:
neata!
Cristina bafta la examene. te-am vazut pe mess dar nu te-am deranjat mi-am dat seama ca esti "prinsa". Mai dar stiu ca ai copil cuminte de te lasa sa inveti. Eu cu ea treaza nu pot citi macar o pagina de revista .
legat de imunizare eu am inceput sa-i dau fetei rybomunil. E scump dar vreau sa vad daca se cunoaste ceva dupa.Acuma tocmai a fost racita din nou dar vad ca se face bine vazand cu ochii fara tratamente cu antibiotice.
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii
liliana29s spune:
Buna Dimineata
Si Dani a tusit si a avut mucisori dar acum pare sa fie ceva mai bine. Eu in schimb sint trosnita rau. Aseara m-am distrat cu ceva febra, frisoane si o durere de cap...
Ma bucur ca au inceput sa vina banii. Stiti cumva daca tot asa decalati primim banii si pe lunile urmatoare ?
Liliana
LauraFlo spune:
Neata si de la mine ! Am deschis devreme Dc-ul dar vazand ca ultimul mesaj imi apartine, am zis sa nu-l monopolizez si am asteptat nerabdatoare sa postati si voi !
Cristina bafta la examene ! Esti tare curajoasa, eu nu ma pot inchipui avand grija de casa, sot, serviciu , COPIL si sa ....invat ! Brrrrr ! Ar trebuie si eu sa-mi dau niste examene, dar.....cand s-o marit-a fiica mea probabil !
Ele, cat costa Rybomunil-ul ? Eu n-am idee ce inseamna scump, de obicei iau retete compensate, e drept ca pe 10 fiole de ser fiziologic si un Nazomer am dat 150.000 si mi s-a cam parut mie ceva ciudat, dar am zis ca daca trebuie sa le cumpar nu mai are importanta pretul. Acum la tratamentul pt giardia doza zilnica costa vreo 130.000 si cu nu stiu ce praf pt protejarea stomacului care costa vreo 20 .000 plicul, m-am cam cutremurat ....dar asta e.
Sanatate sa fie sau macar solutii de insanatosire ! Eu iar am pe langa mine exemple de persoane tinere (25-35 ) ani cu boli super grave si am o stareeee.... Deci, sanatosi sa fim noi, bebelusii si toti ceilalti !
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ele/Ele.jpg)
Ele spune:
Laura o cutie cu 4 pliculete costa 230.000. Si tratamentul se face 3 saptamani la rand cu cate o cutie dupa care o cutie la luna.
Iar despre retete gratuite si compensate eu nu zic nimik ca n-am mai luat una de mai bine de vreo 6 luni. Drept este ca nici nu ma duc la medicul de familie .
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii