La noi la Galati sa veniti (17)

La noi la Galati sa veniti (17) | Autor: LauraFlo

Link direct la acest mesaj

Poftiti va rog !

Poftiti va rog !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50508" target="_blank">cap.4,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51655&whichpage=10" target="_blank">cap.5,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53389&whichpage=1" target="_blank">cap.6,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54649&whichpage=1" target="_blank">cap.7,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56275&whichpage=1" target="_blank">cap.8,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57593" target="_blank">cap.9,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58736" target="_blank">cap.10,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60551&whichpage=1" target="_blank">cap.11,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61682&whichpage=10" target="_blank">cap 12,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62978" target="_blank">cap 13, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64150" target="_blank">cap 14,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65452&whichpage=9" target="_blank">cap 15,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66882&whichpage=1" target="_blank">cap 16

Doamnele din Galati:

AlinaM de Vlad (25.09.2005)
Almy de Elenia (26.09.2005)
Liliac de Andra Maria (29.09.2003)
Korinna de STEFAN OCTAVIAN ( 31.05.2003 ) si de MIHAI ( 25.09.1996 )
Cookie de SABINA IOANA ( 24.12.2004 )
ElizaMiron de VLAD TUDOR ( 03.01.2001 )
Hanavlad de VLAD CRISTIAN (01.03.2004 )
Liliana29S de DAN MIHAI (15.06.2004)
LauraFlo de DARIA ( 15.03.2004 )
Verutza de DALIAN BOGDAN( 1.12.2000 ) si de ALINA DIANA ( 8.04.2003 )
Vilma de ANCA (27.04.2001) si de TUDOR ( 11.12.2003)
Dinedana de ANTONIA (30.09.2003)
Ele de ANA DENISA (26.10.2004)
Lauraspeedy de LAVINIA (04.03.2005)
DanaBoeru : lucreaza la proiectul
Delphin de Sebastien (07.06.2003)
Dana_Danen de bebelusa si scolarita
Dana _Iulia de Vlad Stefan ( 19.10.2004 )
Gitana de Tania
Av_crina de Beatrix (29.08.2005)
Mitoasa de Claudia (08.07.2005)
Roxicucu de Stefan (24.04.2004)
Cristina Serban de Razvan
Pinguleasa de Alexandra ( 20.12.2004)

Poze cu noi: aici aici si aici

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxicucu spune:

Liliana, atunci ne intalnim direct acolo la ora 17.00 Gina nu poate sa vina pentru ca munceste dar o sa incerce Aura sa vina cu Maria.

Roxana

http://community.webshots.com/album/267997357UUZEdo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Roxana eu sint mai aiurita. Ajutati-ma va rog sa localizez mai bine Happy Kids asta. E in complexul Potcoava ? Unde e cofetaria Stef de care-mi ziceti? Da va rog tare mult sa-mi raspundeti si nu ma lasati asa ca nu stiu unde sa ajung.
La cite raspunsuri primesc si eu o steluta sub nume?

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Vilma..m-ai zapacit detot!Cum adica un capacel cu bulinute?Adica doar gamalia aia mika care acopera tubuletul?Si cum 3 doze consecutiv?
Eu ii dadeam oscilococcinum ....un tubulet dimineata,unul la pranz si unul seara???!!!!!

Mai bine da-ne adresa doctoritei unde duci tu copiii.Cea homeopata!Adresa ,nr de telefon,daca e cazul de programare..programul doctoritei...!Multumim!

Laura!!!..Brava..felicitari pt mika Daria!Bine ca s-a facut mai bine.Cea mai mare nenorocire pt parinti este sa aiba copiii bolnavi!

Ati vazut la Tv cum au ars cele 5 fetite???Groaznic....de neconceput ce parinti inconstienti!!!

Mergi la inceput

I-mi place de nu mai pot numele de Sebastian dar sigur nu ar fi fost de acord cu numele sotul. Eu am vrut sa-i spunem Rares lui Dani da sa opus asa tare ca l-am lasat pe el sa-i aleaga ce nume vrea. Si a ales Dan ca cica e mai frumos asa scurt.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

liliana29s
Langa Restaurantul Chinezesc este Cofetaria Stef.Prin spatele acestei gasesti si ceea ce cauti tu!
Stelutele....nu mai stiu..ca eu activez aici...de vreo 4 ani....!!!Si nici nu e un scop in sine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

'Neata!

Hana, la multi ani, sa fii sanatoasa si fericita! Chiar daca sunt cu intarziere urarile sunt din toata inima...
Nu-mi amintesc sa fi spus de gradinita cu predare in limba franceza...poate era vorba de gradinita "Lira", cea de vis-a-vis de Seminarul Teologic, dar nu stiu sigur...

Laura ma bucur ca Dariuta e mai bine, ma ingrozesc cand va "aud" ca va sunt piticii suferinzi. Dimineata si noi eram putin fornaiti si ma gandeam sa incep cu sumetrolim repede, dar nu m-a lasat Adi, zice sa-l mai lasam sa vedem intai despre ce e vorba, poate nu-i cazul sa-i dam medicamente si cred ca am sa-i dau oscilococcinum ca tot v-am auzit ca sunteti multumite. De fapt nu sunt sigura ca e racit sau are doar nasucul uscat din cauza aerului din casa. Va spuneam ca la noi e cumplit dimineata aerul, am inteles ca toti cei care au centrala se lovesc de aceeasi problema.Am incercat cu prosoape ude, cu vase cu apa puse pe calorifer, ma trezesc noaptea cateodata si pulverizez apa prin casa si tot uscat e aerul. Nu mai stiu ce sa fac...Nu facem in casa mai mult de 22-24 de grade, aerisesc destul de des si tot nu reusesc sa mentin o umiditate normala ...

Am vazut pozele Roxanei... dragalas foc Stefan! Si foarte frumos acolo!Poate vom merge mai multe cu copiii, desi al meu e mai mare decat majoritatea puilor vostri si nu stiu cum se vor intelege...

Maine mergem la o petrecere la "Piticot", e ziua unei colege de gradinita, am sa fac poze si poate reusesc sa le si pun sa vedeti cum e si acolo( pentru cele care nu stiu).In we am de gand sa prestez din greu la computador sa-nvat si eu sa pun "cele" poze ca pana acum nici nu m-am straduit prea mult.

Dat fiind faptul ca n-am sa mai postez nimic astazi va urez un week-end linistit si placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

oau! cat am scris!!!

Mergi la inceput

Corina tu esti tare draguta da' eu habar nu am unde este Restaurantu chinezesc. Ei oricum sper sa stie taximetristul. O sa-i spun sa ma duca la cofetaria Stef linga restaurantul chinezesc.
Nu sunt un scop stelutele intrebam asa de curiozitate.
Laura i-mi pare tare rau de Daria ca e bolnavioara. Era tare bine daca reuseai si tu sa vii.
Am uitat sa va spun daca ramine organizata si miine o intilnire vin si miine.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Asa e Eliza ai scris muuult ! Asteptam poze de la petrecere ! Sa va distrati frumos !
Va multumesc inca o data pentru ca v-ati gandit la noi ! Va pe toate !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Neata!
Laura , bravo Dariutzei, e o curajoasa..auzi la ea nu plange la injectii
Liliana stelutzele apar in fuctie de cate mesaje postezi tu, nu de cate raspunsuri primesti .
Ne pare tare rau ca nu venim dar nu cred ca e bine sa vina in contact cu alti copii inca. NU vream sa fim responsabile de vreo "tuseala" .
Chiar mi-am amintit..fetele care ati dat stodal, ce fel de tuseau aveau copiii si in cat timp a cedat??

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput