Mamici de ianuaire-februarie 2006 (130)
Raspunsuri - Pagina 11
maraki spune:
Teolinda si mie imi place sa mananc cu lingurita lapte praf
Eu voi face prima data molifta, cu ceilalti copii nu am facut in schimb, nici la biserica nu m-am dus cand au fost botezati.Stiam si eu de superstitiile astea cu CM si cu prestatul
Iti dai seama ca dacā m-as lua dupa toate, ce as face pana in luna august cand avem botezul???
Mai era o chestie, sa nu te prinda seara cu copilul pe strada nebotezat![]()
Fetelor e o faza care ma deranjeaza la socrosenie
Cand vine aici si scuipa copilul sa nu il deoache, mai fetelooooorrrrr.....chiar scuipa!!!!!!! Nu stiam de ce era ud in dreptul pampersului pe hainute.....cand m-am prins mi-a venit rau![]()
Angelo tocmai a baut 50 ml de ceai, pe la 17.00 si ceva trebuie sa pape.
mamica de ingeras
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
irinadum spune:
Aoleuuuuuuuu Maraki sa mor de ras cu scuipatul. Auzi cand vine data viitoare dai si tu un scuipinol in cap si apoi ii zici ca ai scuipat_o ca sa nu ii deochi freza
. Hai ca dc mai rad mult trezesc copilul.
Teolinda merci pt sfaturi cu molifta .Acum sa vedem ce popa modern o fi pe aici ca am auzit ca cer 200 de euro la botez . De abia astept sa ceara ca pe bune ca il reclam . Pai ce se crede in Romania? Doar are si el salariu aici
.La 200 de euro ar trebui sa imi boteze si nepotii pe care o sa ii am.
Ursoaica deci ursulina e rockeritza. Bun vezi fa si tu zgomot mult poate ii place si dupa aia rogi vecina sa bata in tevi pana ii cad mainile.
Irina
Ursoaica spune:
Ei na ca la trimis de 2 ori! Am sters unul ca sa-l bag pe asta!
Apropo de molifta si de SOCROSENII!
IA UITATI CE AM PATIT EU !
Ii permit intr-un final, la insistentele maicamii, socroseniei sa vina sa vada fata.
Prima vorba spusa de ea "Iti multumesc ca mi-ai adus o fata in familie" ... in gandul meu "pardon care familie, care fata? familia este a mea si fata tot a mea!"
Ma rog ... la un moment dat ii zic ca peste 6 sapt vreau sa-mi fac si eu molifta si ca as vrea sa vorbesc cu un preot sa vina atunci.
Ea "lasa ca vorbim noi"
Eu "eee, mai este pana atunci"
Dupa 2 zile ii spune lui fisu ca a vorbit cu preotul si ca vine a 2 zi (adica duminica).
Cand imi zice Tino mi sa ridicat parul in cap si ii zic "cumva au trecut 6 sapt si eu am dormit? Nu, nu vreau sa vina acum!"
Ma suna soacramea ii zic ca molifta se face la 6 saptamani si din cate stiu eu nu au trecut si ca nu sunt deacord sa hotarasca ea pt mine (si stie prea bine ca mor cand face asa si ca iese scandal) si la un moment dat imi zice "Da ce tu esti mai desteapta decat preotul?". Zic "adevarul este ca tre sa fii foarte destept sa intelegi ca nu au trecut 6 sapt" si binenteles ca sa ofuscat si am inceput sa ne certam. La un moment dat incepe sa ma faca in toate felurile si ii inchid telefonul.
Nervoasa cica, il suna pe fisu' ca eu nu mai raspund la telefon, si ii zice stii ceva daca vrei sa ramai cu ea treaba ta (este a 2 a oara cand ii spune ca mai exista femei pe lumea asta, cand o vad o strang de gat) ... dar PREOTUL NU MAI VINE CA AM SA-I ZIC SA NU MAI VINA!
Si uite asa am "facut si molifta" si mi-am stricat si toate planurile din ziua respectiva ... caci trebuiau sa vina nasii si binenteles ca nu au mai venit!
Eh fac eu 6 sapt si sa vedeti ce petrecere tragem!
poze
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
mirela10 spune:
MARAKI,tare faza cu mama soacra,ce am ras![]()
URSULICA,PAI lasa fata sa asculte muzica care-i place...
nici eu nu fierb apa de baie,ar fi culmea,dupa ce ca nu am timp de nik.dar sa nu ma plang ca zi totusi am avut bebic cuminte.cred ca din cauza frigului din camera,doarme saracul pe burtica si doar se mai scanceste.inca nu a facut kaki,si are 48ore....
nu mai stiu cine zicea ca nu vrea bebicul pe burtica.pai nici al meu nu era chip sa-l pun,..pana mai ieri.
am iesit oleaca afar,dar e un frig si un vant,de zboara rufele de pe sarma.asa ca totusi mai caldut e in camera,desi nu foarte.
inca o chestie,pt eczema de pe fata lui dani,mi-a dat o crema cu corticoizi.i-am dat de 2ori,dar pe prospect scrie ca nu se da la bebei mai mic de 4luni
.oricum acum are fata atat de uscata,cu solzi,ca nu stiu cu ce sa-i mai dau.i-am luat de la farmacie o crema hidratanta si i-am dat deja de 3ori si degeaba
.
va pupic
mirelutza si
dani(21.12.2005)
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
utocatalina spune:
Merge ca un mare cih siteul...aziv celor in masura sa faca ceva...ieri a dormit mindra bine...pina la 4 am dormit cu Dan si m-am trezit numai la 1 sa-i dau sa pape si la 4...i-am dat sin si a tras in jur de 110 in jumate de ora...dupa ce a terminat masa de la 5 a fost cam plingacioasa asa ca am dormit cu ea 1 ora si la 6 am pus-o in pat...pina acum a fost linistita, dar vad ca acum se pune pe plins...Irina si eu ii fac baie cu apa fiarta si racita, in prima luna...apoi merge si apa de la robinet!Mirela noi tot cu caca moale suntem..cam nasol, mama a zis sa facem o coprocultura...vad ca tu esti cu constipatia...nasol si asa! Azi am inceput aeroterapia si am scos-o la fereastra 10 minute...a adormit instantaneu si nici pis nu mai zicea! I-a placut mult. Maine urmeaza 15 minute si sapt. viitoare daca e ok afara sper sa ies si eu cu ea!
Apropo de ceai, la mine nu vrea mai deloc...e drept ca nu i-l indulcesc, poate de aia nu vrea, dar cum pap dulciuri, cred ca laptele este dulce si de aia refuza ceaiul...eu i-am facut pina acum de colici si menta, dar 2 ligurite abia de ia in jumate de zi, daca le ia si pe astea.Azi a fost nasa pe la noi si a tinut-o in brate, i-a dat bibe si a fost atit de incintata de ea...Bee o sa ia in greutate Ana, dar mai incet, pentru ca daca nu papa noaptea, inseamna ca si peste zi nu trage chiar cit trebuie pe 24 de ore...si 6 mese in loc de 5 se cunosc!
dar poate devine mai mincaciosa seara! Ralu nu stiu ce sa zic cu lipsa de apetit, ca si eu trag de Bia sa pape...primii 20 de ml ii bea repede si apoi doarme mincind fie bibe fie sin...acum vad ca mai bine ii dau sin ca papa in 30 de minute, pe cind bibe poate dura si 1 ora!Fetelor cu ochii stiu si eu ca la 6 luni li se stabilizeza culoarea, dr de pr stiti daca si cind se mai schimba culoarea? Ca pe mine incearca mama si nasa sa ma convinga ca Bia se face din ce in ce mai roscata, din satena, de parca eu as fi chioara...Are parul atit de inchis in comparatie cu mine ca mi sa pare culmea sa devina rosu...chiar nu cred, desi as vrea eu!
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta
utocatalina spune:
Maraki misto faza cu scuipatul...bine ca n-am si eu "norocul" asta...ca a mea a vazut-o o singura data pina acum si cred ca o mai vede hat...mult mai incolo!Dar auzi scuipatul era gen medalion?![]()
. Ursoaico nasol...parca o vad pe fosta soacra a sorei mele...ca pina la urma sora mea a divortat din cauza ei si a fostului sot ca era sub fustita masii!
Stiu eu ce merita astfel de soacre!
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta
utocatalina spune:
A si pentru mamicile care spala bb cu apa de la chiuveta, sper ca nu aveti apa calda ca aici: http://www.gulp.ro/poze/apa_calda ![]()
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta
irinadum spune:
Catalina urata poza cu acea chiuveta. Deci tu fierbi apa. Am mai auzit care ii fac baie in ceai de musetel . Eu sincer cred ca se exagereaza.E adevarat cum zice Maraki ca pe vremea noastra o fierbeau dar asta pentru ca aveau apa calda din ani in paste, dar acum ...Si pana la urma depinde si de fiecare . Doar sunt vedete care fac baie in lapte ca de...
.
Eu poate exagerez insa tot timpul am fost de conceptia ca un bebe nu trebuie cocolosit in sensul de a se exagera pentru ca apoi va fi greu .Adica nu as vrea sa fie pretentios ci as vrea sa manance orice mananc si eu , sa nu fie alergic la toate rahaturile, sa nu il infofolesc cand ies afara si tot asa. Si cred si sper ca am sa reusesc pentru ca suntem singuri aici si nu are cine sa ne bata la cap
. Apropo de asta eu lui Mario nu i_am pus niciodata caciula in cap decat afara si afara doar una subtire si era destul de frig si m abucur ca pana acum nu am avutprobleme si sper sa ramana asa.
Mirela ai sa vezi ca o sa doarma mai mult pe burta ca o sa se simta mai bine insa sa fii mereu langa el ca e riscant. Sa nu il lasi nesupravegheat cand doarme asa.
Ursoaica naspa asa cu soacra ia mai trimite_o l aplimbare un pic . Sa se duca un pic la spovedit.
Irina
roxit spune:
Salut!Azi e prima zi cand am iesit afara din casa dupa gerul care a fost (tot nu mi-a trecut cu pareza faciala)si sunt la socrii - aici am netul. De cateva zile am inceput sa am dureri usoare doua , trei dar nu sunt regulate. Merg la medic pe 01.02 sa vad daca da sau mai astept . Noaptea nu mai pot sa dorm ,, nu-mi gasesc locul in pat si vreau odata si eu sa -l tin in brate , nu mai am rabdare. Vreau si eu.........sa nu dorm noaptea , sa alaptez , sunt cam melancolica nu stiu ce m-a apucat.
Gata , mai am pana la dpn , pana pe 21 mult .De duminica intru in saptamana 37, mai am
Roxi
poze
[url ="http://bd.lilypie.com/lLWrp3/.png
teolinda spune:

Maraki sa lesin de ras si alta nu...nu de gestul soacrei ci de cum ai povestit tu.
sa iti treaca repede supararea. Spune-i ca mai bine sa scuipe si ea niste 1000EUR ca au ramas hainutele mici
.
URSULINA... draga de tine. Ce soacra.. ACRA ai
. Auzi tu sa te OBLIGE ea sa faci molifta mai devreme de 40 de zile. Pai daca se face la 40 de zile.. ce preot aducea ea sa o faca mai repede? Pe mine chiar m-a intrebat preotul daca au trecut 40de zile .Auzi.. pune
pe ea sau trateaz-o cu
data viitoare cand se mai baga unde nu ii fierbe oala.
La botez oare ce o sa faca?
TEOLINDA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)