Clubul nurorilor (9)
Raspunsuri - Pagina 15
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
Pai cauta bine, sa nu te trezesti ca te coafeaza vrea idioata.
Bine macar ca am trecut pe la ea sa vad ce si cum Ca altfel...ma trezeam in ziua nuntii ca nu are cine sa ma coafeze. Si pe 10 februarie aveam proba...dar nu mai merg ca nu are rost. E in Ciuc un stilist, dar e foarte foarte scump, dincate am inteles. In rest nu mai stiu pe nimeni. Acum am inceput sa dau telefoane sa intreb prietenele, sa cer recomandari...si fiecare imi recomanda pe altcineva.
11+
Mai am 25 de zile pana la nunta
POZE
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
Socru: k cine merge cu cameramanul... Un sofer ! Care sofer ? Pai, vedem noi cum ne organizam... Da' sa aibe masina sa poata sa filmeze ! Adica, daca n-are masina, nu poate filma, pai filmeaza cu camera, nu cu volanul...
Pai daac socru'tau vrea cameraman cu masina sa vorbeasca l politie , poate face rost de un radar, si atunci ai 2 in 1. Nu s-o gasi cineva care sa il duca si pe cameraman cu masina dintr-un loc in altul? Zau asa..
11+
Mai am 25 de zile pana la nunta
POZE
impreuna spune:
aha Dana deci acu esti singura singura, cum te distrezi? :)
Andreea nu te stresa din cauza coafezei, zi mersi ca ai stiut din timp, ca eu am patit-o in ziua nuntii Pana la nunta ai timp sa cauti si sa faci si probe
Raza da de ce le-ai spus ca ti-ai luat rochia mai devreme? Puteau foarte bine sa nu stie decat in ziua nuntii :))
Flavia (sotie si mamica fericita)
SunSmile spune:
Bau!
M-am gandit sa mai trec pe la voi! Dana nu te supara pe noi ...eu la 5-5.30 sunt in picioare. Dar pana imi hranesc potaitza, ne mai alergam o tura (in ciuda vecinilor)...pun de cafea, ma spal..alea alea..si apoi intru sa salut DC-ul! Si Andru ajunge devreme la job si e si ea foarte matinala!
Asaaaa...
Acum doua saptamani o sunam pe soacra si o rugam sa-i faca o hainutza catelusului. Ea impleteste si chiar se pricepe. Ii dam masurile, ii spunem ca poate sa o faca mai mare pt ca el e in crestere. Buuun..mergem sapt. urmatoare la ei si..stupoareee! Probabil l-a vazut ca pe un papagal, saracu! Facuse un dreptunghi albastru, cu doua gauri intr-o parte si nici un fel de atze! Pe noi ne bufneste rasul...in afara faptului ca distanta dintre gauri era prea mica si doar daca-i rupeam piciorusele ar fi intrat...nici nu aveam cum sa i-o agatzam! Si ea, foarte mirata...cica: am crezut ca sta asa pe el, deasupra! Ihiii..si marmota era pacifista, sigur ca da! Noroc ca am gasit una pe masura lui la un pet shop! Asta e soacra-mea....bune intentii are o gramada, dar cateodata face niste minuni! Si apoi are o fatzuca nevinovataaa...Dar eu chiar tzin la ea!
Flavia daca te mai pot ajuta cu ceva, just tell me...
Andreeautza spor la cautari, pui!
Razucoooo...mai bine te duci cu mama ta. Macar asa scapi de vecina, soacra, cumnata si toate rubedeniile sacaitoare! Succes! Iti tin pumnii sa iasa cum vrei tu!
Pup u all...mai vin io azi pe aici!
impreuna spune:
Am deschis capitolul 10 Sarbatorim?:)
Haideti sa povestim www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67862" target="_blank">aici
Flavia (sotie si mamica fericita)