Oltencele, poftiti la povesti! (13)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Georgi
Lorena deh..ce sa fac...trebuia sa fac BhCG-ul...Da' daca stiam ce avea sa se intample...
..Si nici poze nu facuram.....

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

auzi la ea poze!!!!!!!
pai cine mai era lorena in stare sa faca poze??????poate asistenta ca io nuuuuuuuuuuu uratoooooo si nu'ti cer nici un drept
georgi am 33 de ani da acu sunt o tinerica de 23 ca imi lua zuza 10 ani
camelia io inca astept un raspuns!!!!!!! poate poti tu sa ma lamuresti ca vaz ca Rodica nu vrea deloc sa mai vb ccu mine..
aaaaaaaaaa nu va dadui martisor??????
ete ca uitai....da nu e timpul pierdut nu???

martie, martisor
gindul la voi ma face sa zbor
traiesc, respir, iubesc
un martisor va daruiesc...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

I-auzi Zozelo...Ii luasi 10 ani din viata Lianei.Nu vrei sa merg eu cu tine data viitoare si sa mai lesini o data?sa mai intineresc si eu putin.Glumeam...da' daca se prinde...Vorba Lorenei.Nu e mai usor cu un test de la farmacie?Sau ai vrut neaparat sa o sperii pe biata Liana?
Multi inainte Liano.Si sa ramai tot asa
Bai vad aci pe lista voastra ca mai e o fata din Slatina da' nu am vazut mesaje de la ea.Cristina?Unde esti draga?M-ai lasat singura pe-aci?Te pomenesti ca ne cunoastem deja.Ca-n orasul nostru asa mareeee....
Hai va pupui pe toate in si noapte buna
Ma duc sa fac o baita ca ma intalnesc cu tati mai tarziu

Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)

Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davidutza spune:

Buna,

Vreau sa va doresc tuturor o primavara frumoasa si plina de bucurii!

Mariana si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliana spune:

Mai fetelor daca era 1 aprilie mai ziceam dar voi chiar lesinati deabinelea.Liano o bagasei pe maneca, cat esti tu de cuajoasa te sperie Zozela.M-am prapadit si eu si sotul cu ce faceti voi.Data viitoare vin cu voi poate va iasa analizele pozitive pt ca eu cu cine m-am dus toate au fost gravide.(nu le-am lasat eu)
Hai mai la intalnire chiar nu aveti curaj.Sambata daca e bine si soare(vorbesc eu sus sa nu mai fie frig si zapada)ne vedem in parc.
Mie chiar mie dor de voi.Poate vin si cele de la Slatina.

SA AVETI O PRIMAVARA FRUMOASA SI PLINA DE BUCURII.

www.oana.xro.ro

neliana anghel

Mergi la inceput

Io sunt prima pe ziua de azi?
Na Liano ca ti-o luai inainte...La mine e a treia zi cand o culc pe maimu singura dupa amiaza asa ca n-am voie sa fac nici o miscare pana nu adoarme sa nu ma auda.Asa ca m-am postat in fata calc.Doamne si ce-as trage o pipa...
Cred ca reusesc si azi
Voi pe unde umbalti?
Neliana nu promit nimic.Nu vreau sa se supere nimeni pe mine da mai bine nu promit.
Zozelo...ti-ai revenit?
Pupici

Mergi la inceput

Auzi Liano?!! Dupa ce ca te intinerii!!!
Georgi vrei si tu intinereala? Pai hai ca ma duc la Dr. azi..si sigur imi da sa fac o tona de analize.Asa ca..inscrie-te rpd pe lista..ca poate te iau cu mine..
Davidutza
Neliana ..mergi cu mine?!
la fete!!!

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

Nu e BB fetelor...
Diagnostic:amenoree secundara,ovare micropolichistice "detectate" la echo,efecte dezastruoase asupra organismului(dereglari hormonale-ingrasare )-"obtinute"prin administrarea de anticonceptionale la o varsta frageda(18 ani)...
Tratament:Duphaston timp de 10 zile,apoi-pauza,astept sa-mi vina ciclul..Peste 20 de zile-control...Daca nu-mi vine cica e mai grav.
Trebuie sa merg neaparat la un endocrinolog pt.analizarea tiroidei...Pana nu fac toate investigatiile..n-am voie sa raman insarcinata....Am intrebat cat poate sa dureze toata treaba..si mi-a zis ca o sa dureze ceva,deoarece ea crede ca am ceva probleme cu tiroida si ca o sa trebuiasca a urmez un tratament,sa slabesc..si de-abia dupa toate astea,ne vom putea gandi la o sarcina...Oricum..cred ca la anu'
Off...Cam asta ar fi...Sunt suparata,nu neg...dar ma bucur ca am aflat,in sfarsit..cum stau..si ce trebuie sa fac pt.a avea un BB,un BB sanatos..si mama..la fel..
Va !!!

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

Hai Zozelo nu fi suparata.Lasa ca o sa vezi ca o sa fie totul bine.Nu mai vreau sa intineresc cu tine.Nu asa ne-a fost vorba.
Si eu am luat anticonceptionale timp de 5 ani si am facut apoi bebe fara probleme.Io stiu ca astea influenteaza hormonii si nu stiu ce dar io nu m-am ingrasat deloc.Si io chiar as mai fi vrut sa mai pun cateva kile.
Tu du-te si cumpara-ti tampoane ca e imposibil sa nu-ti vina ciclul.Trebuie sa-ti vina.Fii optimista
Uite te mai pup o data
Io sa stii ca sunt alaturi de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davidutza spune:

BUNA,

Zozela e mai bine ca acum stii cum stau lucrurile,si cu tratament totul o sa fie ok.
Eu iti tin pumnii si cand va fii momentul potrivit vei face si un bebe frumos si sanatatos.Pana atunci trebuie sa ai grija de tine!
Mariana si David

Mergi la inceput