Copilasi nov-dec 2004 (104)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Miha...crezi ca e o temp umana de iesit?! un pic...ca nu mai poate, vrea afara!!!!
Sotul meu nu raspunde la telefon, si nu stiu daca sa ma iau dupa ce spun astia la TV, ca-s -6 grd?????/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Aime am apucat sa-i dau outul, pana am citit ce ati mai postat, dar, da Mariussimiuc l-am dat fiert bine bine...tare de tot.....si i-am pus si un plic de smecta in ceaiul pe care sper sa-l bea pana mai diseara tot.
Carmen altfel nu se manifesta, doar kk moale si cam de doua ori pe zi....dar eu stiu cum il face ea, in nici un caz asa, deci nu e ceva obisnuit pt ea....poate si alti copilasi fac, dar eu cand ma gandesc prin ce a trecut poate sunt un pic paranoia, dar asta e (asta vara slabise, de fapt se deshidratase, un kg de dimineata pana seara....si conditiile din spital, unde m-am certat cu o tampita duminica seara....eu fiind acolo de sambata...ca de ce nu mi-am adus seringi de acasa daca stiam ca vin in spital....auziti voi...).
Uh....sper sa se regleze....si sa gasesc ceva de dat papa la masa de seara, ca mi-a pierit inspiratia.
Multumesc fetelor!

Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei, 1 an, craciun 2005

Mergi la inceput

Eveline, asa e, outul fiert bine, e bun. Ptr masa de seara, eu ii dadeam banana cu mar copt, amestecate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

buna dimineata, dragi mamici!!! ce mai faceti:))

noi suntem bine, abia ce am scapat de ultimul vaccin:) in rest am crescut, ne-am tuns (si ioa' si ile)... suntem bine sanatosi!

sa nu credeti ca v-am uitat, dar am intrat mai rar aici, ca m-am luat cu pozele... (a se vedea semnatura)

va pupic,
anca

www.treklens.com/members/dada/photos/" target="_blank">poze pe lentile si www.trekearth.com/members/dada/photos/" target="_blank">poze pe pamant

mami de ileana si ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by aime

Miha...crezi ca e o temp umana de iesit?! un pic...ca nu mai poate, vrea afara!!!!
Sotul meu nu raspunde la telefon, si nu stiu daca sa ma iau dupa ce spun astia la TV, ca-s -6 grd?????/

Aime,eu l-am scos(adica a iesit cu tati) si ieri din casa ca era disperat,imi arata ba usa de la intrare ba usa de la balcon.La un moment dat mi-a adus si cheile,ce-o fi zis copilu'?Ca nu inteleg ce vrea!N-a stat foarte mult,doar vreo juma de ora si a venit rosu ca un rac,dar era fericit nevoie mare.Plus de asta,s-a capatat si cu o bomboana de la un nene,asta asa ca e baiat frumos.Eu de fiecare data rad de el,ca parca ar fi pui de tigan,de fiecare data cand iese "produce" cate ceva.
Eu,mama cea comoda si lenesa n-am iesit nici azi din casa,dar din cate spune sotul e mai bine ca ieri.Din punctul meu de vedere e super ok de iesit,dar nu stiu voi cum suportati temperaturile.

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Am iesit si noi, da, e mult mai bine, da tot e frig, mie mi-au inghetat obrajii. Cand a vazut ca ii scot hainele, doamne...ce fericire pe el...cara salopeta din camera in camera...ne-am plimbat pe jos, un pic si in brate, am urmarit cateii...si-am venit sa papam si sa trecem la somnic. Simt nevoia si ei de aer, micii .

aime si Vladimir, 1an+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by andreap

Felis,eu zic sa mergi la un doctor cu el,sa nu fie altceva decat un cos..si apoi zona e prea sensibila ca sa umbli tu acolo..parerea mea

PAi dupa ce l-am "parat" a inceput sa se retraga... DA de umblat nici nu aveam de gand sa umblu eu....

Multumesc mult la toate fetele pt sfaturi...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Eveline, cred ca este ok meniul gandit de tine pt ziua de azi.Dar am o singura remarca:oul trebuie dat tare.Moale se da la constipatie.Si dai Smecta sau Hidrasec.

tu vorbesti serios????????... Stii sigur?... CA fii-miu e cu constipatia de zici ca semneaza condica... da eu ii dau oul fiert tare ... Nu am mai auzit de asta pana acum

ANDREA... eu zic totusi sa o suni pe bona... sa intrebi ce s-a intamplat si cum se simte.. si infunctie de ceea ce iti raspunde sa discuti toate aspectele problemei...
Pupicim o cheliutza frumusica

JASMINE... la dr nu m-am dus ca nu imi venea sa il scot pe gerul asta... si ieri cand a fost mai acceptabil deja am vazut ca a inceput sa se retraga...

ianuarie 2006
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

GANDACELU... ce bine imi pare ca mai dai care un semn... da la mine merge net-ul cu pauze... Adica DC-ul pot sa il deschid, dar pozele tale nuuuuu... Mai astept poate mai tarziu... Ca si DC-ul merge greeeeeeeu tare...

MAi pup aici niste fete cu care mai vorbesc pe mess... da mai putin .. sa le zic ca imi face placere chiar daca e mai rar: MIKI, MICHE, ELIZA, OTILIAV, RALUCA...

ianuarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Multam de incurajari fetelor!Sa o sun azi sa vad ce explicatii imi da
Ca a venit vorba de ou,cate am voie sa-i dau pe saptamana?2 sunt prea multe?Si daca-l dau fiert moale are ceva?
O seara buna

POZE
MARIUCA 1 ANISOR!
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput