Laparoscopie-5

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Tabitha, felicitari!

Si sa auzim de bb cit mai curind!!!

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Elise io pe tine..ce mai faci?

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

thabita:ai fost o curajoasa! bravo!eu mai am 3 zile pana sa imi vina randul si cam am emotii..
Fetelor, voi care ati facut laparo, este adevarat k interventia se face numai in perioada de dinaintea ovulatiei?am citit asta pe situl dr T si nu stiu dc este adevarat.el nu mi-a spus nimic despre acest lucru, dar mi-e fica sa nu fac drumul degeaba.eu sunt in perioada post ovulatorie , dar sunt sigura k nu sunt,caci luna asta nu am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by Liana30

Elise io pe tine..ce mai faci?

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Gabitza,

uite...ma pregatesc, adica il pregatesc (ca eu sint gata si acum) sa incepem FIV+ICSI in februarie.
Motiv pentru care s-a inscris recent aici pe forum si baga la cap.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Tabithaai vazut ca a fost bine pana la urma. Nu le-ai spus si fetelor parerea ta despre Dr. Bucur. Si mie mi-a dat acelasi tratament, iar eu am facut doar 2 instilatii fiindca pe ultima ar fi trebuit sa o fac chiar in vinerea dinainte de Craciun si oricum au zis ca am trompele permeabile. Eu am facut stimulare si IAS luna asta si astept rezultatul.
Hai sa fie de bine!
Pupici

Mergi la inceput

Elise cat ma bucur..e totusi un inceput pentru el nu?
in rest esti bine nu????

KITA va fi bineeeeeeeeee...ai sa vezi..

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

majaginn Iti spun eu ce stiu despre LICHID IN DOUGLAS caci si eu am avut aceasta nelamurire, desi nu cred ca stiu 100 %. Deci, la cateva controale obisnuite mi-a scris lichid in Douglas si am intrebat ce este. Ceea ce mi s-a raspuns pe intelesul meu a fost ca e de bine in primul rand, este ceva normal fiziologic si ca se petrece acest fenomen in preajma ovulatiei. Se vede numai la eco transvaginala, nu la consult manula, ca sa zic asa. Dat fiind ca era de bine si trebuia sa fie prezent nu am intrat in detalii anatomo-functionale, etc. Asa ca sper ca macar te-am linistit pana vei merge si tu la dr. ta.
Pupici de week-end.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

imi spuneti si mie va rog dc laparoscopia se face numai inainte de ovulatie?????please.....

Mergi la inceput

madalutza uite cum sata treaba

.........""Alegerea momentului din perioada ciclului pacientei in care se va efectua procedura depinde de obiectivele acestei interventii: in cazul unui bilant hipofertil al cuplului, perioada imediat post-ovulatorie permite verificarea prezentei corpului galben si a cicatriciei de expulzare a ovulului. Laparoscopia, fiind efectuata înaintea implantarii eventuale a embrionului, nu compromite dezvoltarea ulterioara a sarcinii. In cazul cand cuplul se adreseaza chirurgului pentru a rezolva problema unei sterilitati de cauza cel mai probabil tubara, momentul optim este cel dinainte de ovulatie, cand cu siguranta nu exista o sarcina ce poate fi compromisa prin metodele de diagnostic pentru permeabilitate tubara.""

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Madaluta eu am facut laparoscopia in ziua 14 sau 15 a ciclului si chiar s-a vazut un folicul mare, l-am vazut pe caseta (se pare ca in zilele acelea am avut ovulatia, ca menstruatia a venit la 14 zile de la laparoscopie). Mie dr. mi-a spus ca o poate face oricand doar sa nu fiu la ciclu, sa nu fie sangerari si sa nu fiu gravida. Eu am facut-o in functie de cum s-a nimerit programarea la operatie, nu in functie de ziua ciclului (si vroiam sa fie pe la mijlocul ciclului pentru ca eram curioasa cum sunt foliculii in acea perioada). Daca se face inainte de ovulatie e sigur ca nu esti gravida. Daca esti in perioada postovulatorie sa ai grija sa nu o faci cand vine menstruatia.

poze

Mergi la inceput