Laparoscopie-5

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Tabi, eu i-am dat luni 500000, azi 300000, maine 500000 + 2 mil ISA, sambata 2.5 mil ISA, asa ca ma duce la 5.800.000 lei...fac dubla cu un singur folicul, ca sa prinda ovulatia la fix.

Bafta si tie si sunt sigura ca o sa prinda la amandoua.

Pupicei, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

ingeras dragalas, tu ai avantajul ca stai in Bucuresti si ca nu platesti si drumul. Gandeste-te ca eu vin in capitala de la 400 km distanta... Dar nu-i nimic, o sa ramanem amandoua luna asta si nu va mai trebui sa facem calcule, corect? Am zis, am zis.

Mergi la inceput

Tabi, este un mare avantaj, asa este! Plus ca de relula facem si recoltarea acasa (ajungem cam in 30 min la spital:)), asa ca este mai putin stresant si pt el...
Da, da! ti-am spus, eu asa simt

P.S. Ti-am dat PM cu mobilul meu, daca avem intrebari sa ne mai sfatuim si pe tel:)

Pupic, Ingeras

Mergi la inceput

Multumesc, ingeras. Ce n-as da sa ma mut si eu in Bucuresti pana ce raman insarcinata si pana ce nasc, ca aici nu sunt dr. competenti... Asta e. Mai, da sa vezi ce chef facem daca ramanem luna asta... Ar fi cel mai frumos cadou cred.

Mergi la inceput

ingeras: nu am primit PM-ul cu nr. tau de telefon.

Mergi la inceput

Ingeras: Primit, multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

buna fetelor!
multumesc pentru urarai! asa sper si eu sa se lase cu de martisor! azi dimineata cand am fost la baie, pe hartia de la pipi o pata rosie, dar mai deschis. de atunci nimic. nu e CM pentru ca e prea devreme, sunt in ziua 23 de CM si in ziua 10 DPO. sper sa fie un semn bun.
madaluta m-ai uitat? te-am intrebat ceva pe PM.
tabitha si ingeras de ziua femeii cred ca primiti cadourile pe care vi le doriti!
laura bafta la stimulare!
ingeras d-na dr ti-a propus inseminare dubla?

amely, !
va pup si va doresc o seara placuta!

danotino

Mergi la inceput

Danotino, sigur e semn bun!!! De implantare

Da, mie Moisica mi-a propus ISA dubla, ca sa fie sigura ca prinde ovulatia. Merg pe mana ei, sper sa fie cu noroc:)

Cand faci test II???

Pupicei, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

buna!
si eu sper sa-ti fie cu noroc. ea ce parere are despre refacerea spermei? ai zis ca si a doua zi mai faci IA. cu aceeasi sperma, sau recoltezi iar? are un biolog bun?
pai testul nu pot sa-l fac acum, e prea devreme. a 23 zi CM...
lasa ca o sa-l fac eu...

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Pentru cele interesate, am gasit un link:
http://www.reclamamascataatentie/infertilitate/laparoscopia.htm
Si eu o sa fac sigur anul asta laparo, sa vedem insa cand.

Speranta moare ultima!

Cununia noastra

Mergi la inceput