Bebelusi de martie - aprilie 2005 (74)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

ako,in primul rand multumesc ptr.urari,in al doilea rand siptr.memoria selectiva!M-a inviorat mesajul tau
adseana ,bine ai revenit,sper ca ti-a priit pauza,dar acum gata,la treaba,ca avem multe de facut pe aici!
De exemplu,ce ne facem ,mamicilor,ca pana una alta coalitia bebelusilor iese invingatoare la puncte la capitolul 'tinut mamici(eventual si tatici,cum e la noi)treze'?Noi nu facem o coalitie,o strategie?
hiroral,pe mine deja m-a exasperat Alexut cu apetitul in scadere periculoasa atat ptr solide cat si ptr lapte,de fapt,ce e mai rau,groaznic de fluctuant:azi ia 50 g cu spectacol,rugaminti etc.,peste cateva ore/zile ia 170-180 g pe nerasuflate,de nu stii ce si cat sa-i mai pregatesti!
Deja am vorbit,maine mergem sa-i fac niste analize si,coroborat cu nivelul de referinta al analizelor efectuate la 5,5 luni,inainte de diversificare,sa vedem ce-am realizat si unde ne-am impiedicat.pediatra mea,am aflat de la surse de informatie din spital,nu s-a operat inca,asa cum spunea,dar nici la telefon nu-mi raspunde,asa ca a mia si a una oara fac cum ma taie capul!
ank,bine ca v-ati lamurit si nu era nimic de speriat cu Bia!Poate si la noi o fi fost asta cauza,ca ne-au iesit 3 odata,inainte de Craciun...Apoi,am gasit si cauza racelii ce l-a chinuit 2 sapt (inainte,de si dupa revelion):'termopanul'de la baie,in dreptul caruia il schimbam dupa baie,nu mai e asa termopan,ca au cedat chederele.am constatat cu ocazia acestui ger cand s-au facut turturi pe interior!!!La noi in baie aparuse Scarisoara!De cand l-am mutat dupa baita,i-a incetat brusc si tusea.Bietul copil,noroc ca e zdravan,putea sa faca lejer o pneumonie in conditiile astea,iar noi,cu pielea mai tabacita,nu simteam curentul si stateam linistiti ca avem termopane(nu va inchipuiti ca sunt 'batrane':au doar 6 ani,fir-ar).
zuzu,multumesc
loreen,tu povestesti de prima nastere,parca putin timp dupa revolutie.Acum,sunt impartite categoriile de mizerie:sunt cele pe care le descria carmenduta si cele cu mere mumificate,dupa preferinte si posibilitatiRezolvarea?daca nu trenul de Bucuresti,atunci spital privat,dar...nu cred ca vom apuca sa vedem minunea

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giliutza spune:

Carmen, multumesc mult pentru aprecieri! Si eu doresc tuturor sa aibe copii cat mai sanatosi si nazbatiosi (ca daca sunt prea cuminti parca nu e bine!)

Am iesit, pana la urma, cu Adina afara si n-a fost chiar asa de rau. Am imbracat-o gros si n-am stat mai mult de 30 min. la plimbare. Eu am mai iesit cu ea vreo 10 min. si acum 2 zile, cand era chiar frig afara... Atunci n-am avut incotro, ca n-am avut cu cine s-o las, asa ca azi mi s-a parut chiar cald!

In legatura cu apetitul bebeilor, a mea are tot asa cum zice Mamacita, toane. Mananca la pranz intre 130-200 g de piure de legume cu carnita sau ou, dar in conditiile in care ma maimutaresc si fac ca toate alea in fata ei. Daca ar fi dupa ea, dupa vreo 25 lg. ar lasa balta masa, dar nu pot s-o las asa. Adevarul este ca ma chinui cu ea cu mancarea de cand am nascut-o, ca mananca putin si rar, dar incerc sa o pacalesc cat pot, fara sa o stresez. Mai cu o jucarica, mai cu diverse sunete, mai cu dans si muzica... Iar cu laptele, are zile in care nu suge la biberon nici macar 400 ml, noroc ca ii mai pun 2 mas. in legume. Dar chiar si-asa cu chinuiala mare, a luat luna trecuta (8 spre 9 luni) 400 g, lucru care m-a uns pe suflet - deci nu ma chinui degeaba.

Oricum, am citit in cartea lui Capraru ca de pe la 1 an portiile de mancare se micsoreaza, pentru organismul nu mai creste asa de repede si nevoile calorice sunt mai mici. Ma gandesc cu groaza, dar asta e...

Giliutza si ingerasul Adinutza:)
http://photos.yahoo.com/carmen_gilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

3 VINEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Arata ca esti OM!Putin poate insemna ptr o fetita minunata...VEDEREA!

Specialii 2005 , Poze de pitici voinici

"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Prezenta la ora 18.00 (ora Ro)

- HIRORAL

- ELLIANA

- IONELA_R

- NINOCIKAP

- MAMACITA

- GILIUTZA

- LIGIA_13

- AKO

- DARIAEVELIN

- LOREEN

- DANUTA_T

- GABRIANAH

- CENIA

- RROX3

- ADSEANA

- ALESSIA105

- CARMENDUTA2003

- ADELA 20

- ZUZUNAKI

- LORELAI

Absente motivate
Andira( azi are liber de la servici) , Danna_J ( care e ffffff ocupata cu renovarile dar stiu ca ne citeste cu drag), Rp(plecata la mama ei)

Am pe cineva care va pupa dulce pe toate si care a spus prezent pe Messenger si care va scrie curand.....o asteptam cu mare drag inapoi

Giliutza ...ai mielul de paste de la mine..meeeeeeeheheeee!...Avem o Adinutza dulceeee la Speciali

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Arata ca esti OM!Putin poate insemna ptr o fetita minunata...VEDEREA!

Specialii 2005 , Poze de pitici voinici

"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giliutza spune:

Alessia, de ce zici ca trebuie sa-mi dai mielul?

Am vazut si eu pozele de la speciali si constat ca anul 2005 a avut ceva special: s-au nascut copii frumosi!!
Sa va traiasca, mamicilor si sa va bucurati de si cu ei!!

Dumnezeu sa ne dea intelepciune sa le fim parinti buni!

Giliutza si ingerasul Adinutza:)
http://photos.yahoo.com/carmen_gilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Va multumesc mult pentru gandurile bune!
Ema e mult mai bine, i-au trecut petele, i-a revenit partial pofta de mancare, asa ca e spre bine.
Va marturisesc, referitor la poze, ca sunt doar pentru imagine: nu face la olita si nici nu bea cu cana. Erau primele incercari pe care am zis sa le imprtalizam. Face cu mana, ce-i drept, dar la comanda, nu face legatura cu disparitia persoanei respective... Oricum, nu am mai avut vreme sa ne ocupam de vreun tip de educatie sau instruire... Dar recuperam!
Vad ca "Super Mamici" e off line. E prea tarziu sau s-a amanat / anulat?
U all!

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

spun si eu prezent, cu intarziere, si imi cer scuze de la "doamna' sau 'tovarasa', cum Bia nu mai mere la cresa si-mi umple zilele nu mai am asa de mult timp de net, dar e asa de bine cu ea acasa, azi mi-am demonstrat ca pot sa imi fac toate treburile cu ea pe langa mine, sa mai si gatesc, nu-mi vine sa cred ce cuminte e dulcica lu' mami s-o tina Dumnezeu sanatoasa., defapt nu sunt 4 dinti ci doar 3, a vazut tati aiurea 2 sus e numa' unu', inca nu se vede nici unul dar se simt la pipait(agatza toti)
Anca Micaela ma bucur ca sunteti OK, numai bine va doresc

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutati-o pe Alinutza sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Azi Mihai a primit 2 buline rosii si una neagra (de fapt aia neagra e a lui mami).
Dimineata i-am spus "hai la mami si da-i un pusi", iar el a venit cu rotobilu' m-a strans de gat si ... nu va inchipuiti un pupic in toata regula ... m-a lins pe tot obrazul. Deh, se pare ca degeaba il pupacesc toata ziua, nu se prinde de el arta asta.
A doua bulina rosie a primit-o pt ca a dormit in patutul lui 2,5 ore fara intrerupere. E prima oara dupa cateva luni, sper sa tina sa nu fie doar oboseala de azi-noapte.

Bulina neagra o primesc eu caci l-am luat in brate sa vada la ce muncesc, prea tragea pantalonii de pe mine. Iar eu gateam tocanita de ciuperci. L-am luat sa vada cum arata si desi l-am tinut la distanta de aragaz, n-a fost suficienta pentru manuta lui. A apucat gura oalei, dar si-a retras manuta caci frigea. N-a patit nimic si nici n-a plans, dar mie imi venea sa ma dau cu capul de pereti [bang.

Dana si Mihai (20.04.2005)]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Andruzzo, pe unde umbli mai ? Vino la apel, ne tii in suspans ?

Ellinia, ai dreptate, ar trebui sa pun si eu ceva poze. Il cam tin ascuns sa nu dea navala gagicile la el. Am deja sute de poze, dar zau daca stiu care sa le selectez. Mi-e atat de greu incat nici pe hartie nu le-am scos. O sa ma straduiesc sa fac si treaba asta. Macar pana face anisorul.
Oricum exemplarul real e de 1 000 000 ori mai dragalas.

Ma duc sa ma mai joc nitel cu el, caci degeaba e bunica cu noi, tot la mami a lui vrea. Si cand te gandesti ca dupa ce-am nascut eram geloasa pe oricine-l lua in brate si mi-era frica ca n-o sa stie cine-i mama lui. Deh, prostuta la primul copil...

Dana si Mihai (20.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Dragele mele, sunt atat de bucuroasa ca au revenit o multime de mamici pe topicul nostru, ca nu ne mai certam pentru "nimicuri". Ma bucur ca avem printre noi fete "intreprinzatoare" ca Alessia, imi pare rau ca andruzza inca nu s-a razgandit dar sper sa o faca.
Desi sunt extrem de obosita, nu puteam sa nu va salut si sa urez tuturor: Sper sa o tinem tot asha!
Tot asha pe forum, nu tot asha cu bebei care fac nopti albe parintilor, sau care vor spectacol de varietati la masa ca sa manince un pic.
La nopti nedormite din pacate ne alaturam. Metode de pacalire: luat in pt linga noi, intors repede pe o parte la primul chitait, leganat pe perna, facut laptele la culcare mai cald ca sa-l moleseasca
La mancat mi-e frica sa ma laud, dar maninca ca spartul, orice, nu l-am mai catarit ca nu am avut unde, cantarul nostru fiind numai pana la 11 kg.Poate nu le-a depasit dar e p'acolo. Spatele meu spune multe.
Zuzunachi multumim pt cadou, esti minunata. An-k bafta cu dintisorii, la voi vad ca ies in gashca.
M-am bucurat enorm ca fete la lorelai, hiroral, cenia,GABRIANAH au revenit si am fost foarte surprinsa, recunosc ca multe ne mai citeau inca desi nu scriau.

Astazi bunica "jura" ca astazi Radu a facut 2 pasi fara sa se sprijine de nimic, dar eu nu cred pana nu vad!

Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

Mergi la inceput