Bebelusi de martie - aprilie 2005 (74)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

rrox sa-ti raspund eu prima... noi am primit de la nasa la botez lantic cu cruciulita si bratara. purtam doar bratara, lantul in nici un caz nu i l-as pune acum..., dintr-o intamplare. cand avea vreo 7 luni am fost in vizita la nasi... si bineinteles ca i-am pus bratara ca sa vada ca apreciem gestul ei, e o femeie un pic mai excentrica, si a ramas cu ea cateva zile la mana.. si daca am vazut ca nu trage de ea si nu il derajeaza i-am si lasat-o. este si mititica chiar pt manutele lor mici... si mi-e drag de el asa... si o fac si pe nasa fericita.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Buna fetele ..am trecut sa va salut, sa va pup ....asa ca sa nu lipsesc tocmai eu de la PREZENTA ( desi sambata si duminica nu se tin cursuri)...am o durere de cap de nu vad bine ecranul si cand ma gandesc ca am ora de dirigentie cu mama poate pot sa absentez motivat ca nu stiu cat pot sa stau cu nasul in pc..va pup si va doresc o seara de sambata minunata alturi de puiutii vostri si de soti ..daca puiuti is plecati in "vacanta" la bunici atunci o pe cinste va dorim

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Arata ca esti OM!Putin poate insemna ptr o fetita minunata...VEDEREA!

Specialii 2005 , Poze de pitici voinici

"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

rrox3 patutul acela este la bunici, iar acolo mergem destul de rar (sant in provincie).

Si Dora are bratara, i-am cumparat-o noi cand i-a iesit primul dintisor, dar n-a descoperit-o. Nici n-o baga in seama. Cand v-a trage de ea o iau de la manuta ei.

Multumesc oricum de intentie.

Pupici

Ionela si Dora

POZE NOI CU DORA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crangutalil spune:

Nu stiu cand aveti timp sa scrieti atata, ca eu abia apuc sa citesc.Ma bucur si eu ca mamacita ca atmosfera pe forum este cum era odata...mai tineti minte cum ii asteptam pe puii nostrii?In alta ordine de idei, iti jur mamacita ca atat de cuminte e Thea, n-as avea de ce sa mint,acum sta de o juma de ora si se joaca cu un snur, sunt moartea ei, la ea in patut.Stiu ca pare exagerare, dar asta e.Si Codrut a fost cuminte,nici cu el n-am avut nopti nedormite si ziceam ca la al doilea o sa-mi iasa si pe nas, dar uita ca Thea e si mai cuminte.In legatura cu filmul,este un film artistic italienesc, am inteles ca anul asta va fi difuzat la ei in 2 episoade si poate pe la anul si la noi.Actorii au fost italieni,si chiar si o frantuzoaica care a avut rolul reginei Romaniei, rol care trebuia sa-l joace Maia morgestern dar l-a refuzat fiind implicata in alte proiecte.Cu mancarea si eu ca si voi, eu i=am dat mazare si nu a avut nici o problema.In legatura cu bijuteriile si Thea are bratarica, la fel parca nici n-o simte.A primit-o si la fel ca si altii am pus-o ca sa-i fac placere moasei(de la ea a primit-o)si apoi nu i-am mai dat-o jos, desi taica-su mereu zice sa o dau jos.Na, uite Thea a adormit .Ma miram ca nu se mai auzea deloc.
Giliutza, si Thea e slabuta, desi nu pare deloc, ba chiar la fata e bucalata de imi zice lumea ca e grasuta..dar abia are 8.200 g la 9 luni jumatate.Dar ti-am spus, n-am avut nici un fel de probleme de sanatate cu ea, e vioaie, mananca de sparge...Dr. a zic ca ea e foarte multumita de ea, ca ea creste in lungime mai mult, de altfel si eu am 1.80 cm iar sotul 1.88 si kg eu am 70, si inca am mult, ca am plecat inainte de sarcina cu Thea de la 63.Deci asta ne e soiul la toti, si baiatul e un slabanog, dar el macar nu mananca.Atata timp cat e sanatoasa...m-am stresat destul cu cantarul...nu mai imi bat capul acum.
Albus de ou mie mi-a zis dr. ca pot sa-i dau zdrente in supa, ca pot sa incerc.Mi-a zis ca pot sa-i dau cam ce mancam si noi, daca ciorba nu e de porc, sau prajeli, sau mai stiu eu ce.I-am facut mamaliguta cu branza si un pic de smantana degresata si mi-a refuzat-o total.Nu prea i-am schimbat meniul, atata timp cat mananca.
As vrea sa stiu si eu cand si cum intrati pe chat , poate reusesc si eu sa vorbesc in direct cu voi.
Va pup pe toate si sa auzim numai de bine.Pupici la bebici si mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

si io prin iarba....sa-i raspund andirei,suntem binisor,io cu gatu in pioneze iar,ma ustura de mor.Bubu nu grozav,vad ca in urma Mucosolvanului nu mai tuseste f tare si mucii s-au oprit(asta probabil de la Olynth).BB mic nu se vede inca ce e.si sa stapaniti sanatosi in 4 noul apartament!

Rox,
hai sa raspund si io ,desi nu poarta manzuŽnici o bijuterie.Sincer,nici io nu-nteleg.Noi am primit la botez cred vreo 3-4 lantisoare,vreo 3 bratarele,fo nshpe pandantive,etc...Io iti zic ca nu i le pun in primul rand din motive de siguranta si-n al doilea imi vin in minte plozii de manelisti plini de aurSa nu se ofenseze nimeni ca asa asociez io bijuteriile la copiii mititei.Oricum sunt atat de gingasi si dragalasi incat nu le vad rostu la gatu sau mana lor bijuteriilor.

Pup iu ol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Ana71,
si Bubu bea sucuri de la Hipp fara zahar(ii place la nebunie ala de mere cu ceai de fenicul_)si cand ii mai fac eu de portocale daŽnu prea-i place.

Pt cine n-a vazut pe messenger, aici
sunt poze noi(si mai vechi)cu buburuza mea.

seara buna evribadi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

Sotul meu va multumeste pentru urari.
Nu am mai revenit din motive de sanatate.Alicia e racita rau ,are febra,ii curge nasul ca la robinet.Sotul la fel,a sarbatorit cu paracetamol.Si pe mine parca ma deranjaza gatul.Pe Alicia nu am scos-o de 1 saptamana afara,chiar nu stiu de unde am furat virusul.
Acum are 40 masurat rectal,i-am dat sup. novocalmin si i-am pus sosete ude si comprese.Dr a zis ca se scad 5 grade asa e?
Sunt disperata,nu a mancat mai nimic,plange intruna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hiroral spune:

Buna mamici!
Caramella ,nu sunt eu experta...dar eu stiu ceva un supozitor pt febra daca ai avea in casa sa-i pui, deocamdata ar fi bine.!Daca zici ca are 40,si ar fi mai bine sa suni doc.Sanarare multaq micutei,sa se insanatoseasca cat mai repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Am deschis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67705" target="_blank"> 75

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze noi: noiembrie, decembrie si ianuarie

Mergi la inceput