Miresele anului 2006 (41)
Raspunsuri - Pagina 21
Rallu spune:
Neata fetele...sau, ma rog...asa mai pe la pranz.
Iaca mai scot si eu nasu' din batista (ca-s racita lau, lau) sa mai citesc ceva de la miresici.
Am retinut din lecturarea rapida a catorva pagini niste intrebari...dar am uitat autoarele. M-am uitat inapoi dar n-am mai gasit nici post-urile...
Offf...raceala asta...bat-o vina...ce eram eu ametzita, da' ce-s acu'.
Ce sa fac, raspund si eu asa mai in general si dau detalii PM, cand ma prind cui.
Eu nu fac cununia civila la sectorul 2, ci la 6. Habar n-am daca e mai bine sau mai rau.
As prefera evident pe la 10-11 dar am si un mic avantaj: biserica e pusa la 18, prin urmare imi permit sa pun civila si mai tarziu daca nu se poate altfel.
Asa...de verighete ...le-am luat de la Magazinul Victoria.
De DJ...e DJ-ul pe care l-am luat noi. Ne-a placut, plus ca avea si multe recomandari bune (el nici nu stie ca am ajuns sa cunosc chiar mireasa de la o nunta la care a fost dJ, de la alta sora miresei, de la alta un nuntas)...ma rog, m-am interesat si eu cat am putut. Sper sa fie bine.
Mai multe date promit sa dau pe PM...daca-mi mai spune o data cine le cerea.
Scuze de zapaceala inca o data (am macar scuze ca sunt o zapacita racita)
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
briza_marii spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
quote]
Cat despre tema nuntii: la mine e nunta clasica, cu cateva traditii... culorile alb-rosu... iar dansatori si entarteinari d'aia vor fi invitatii... cand ne-or veni neamurili di pi la tara, dansatori din tata-n fiu, ce nevoie mai am de artisti ?
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
Hihi, mai da cate avem in comun! si la mine alb si rosu, si la mine dansatori = neamuri de la tara...pana si numele e acelasi. Fata, chiar ca eu abia astept sa te cunosc! (din diverse motive am lipsit de la intruniri, sper sa nu se mai repete)
nunta2006
briza_marii
ziua nuntii
krelia spune:
Pauza de shu-shu......a iesit bine, totul..pe dpt. meu + contribuiri colaterale ...urmeaza papa...si apoi, runda a IIa ...pan' dup'amiaza...
Raza, atat iti trebuia...sa te iei de mine..ca imediat te dadeam pe mana lu' "dāc dāc" ...nu de alta...da' e vecin cu tine..pan' Pipera...Ioana-Cristina e bine...ne transmite salutari, e super ocupata cu examene..nu mai are foarte mult acces la net..daca mai aflu ceva, dau de stire!
In alta ordine de idei..ma ustura deja nasul...si e abia prima zi de raceala...stau cu nazomeru in poala...si cu servetelele in mana......si asta...abia dupa 3 saptamani de la ultima raceala.......
dilaural ...asa este!!!..iar cat priveste rokitza...iar..asa este...intr-un fel arata in catalog, si-ntr-altul pe noi...treaba asta am probat-o si eu....arata beton gagica din catalog...(de fapt ati vazut poza)..si drept sa spun...nici eu nu eram mai prejos ...drept pt care...mi-a cam ramas gandul si inima la ea.....
gata, fug ca a fost cam lung shu-shu asta..a avut presiune mare!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
briza_marii spune:
quote:
Originally posted by Rallu
Eu nu fac cununia civila la sectorul 2, ci la 6. Habar n-am daca e mai bine sau mai rau.
As prefera evident pe la 10-11 dar am si un mic avantaj: biserica e pusa la 18, prin urmare imi permit sa pun civila si mai tarziu daca nu se poate altfel.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
In sfarsit aud si eu pe cineva ca face la 6. Credeam ca sunt sigura ratacita pe aici prin sect 6. Rallu sa te faci bine cat mai repede. Da-i cu vin fiert , ca e tare bun si la raceala si la vremea de afara.
nunta2006
briza_marii
ziua nuntii
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by dilaural
Uite, va dau si voua 2 link-uri din care m-am inspirat. Le-am mai pus eu si anul trecut dar atunci nu erati toate...
http://www.martinparsons.com/gallery2.html
http://www.cyber-coiffeur.com/chignon_mariee/
Super foto ! Mai ales Martin... am printat o gramada.. multumesc !
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
elara spune:
Pentru acelea dintre voi care aveti parul tuns scurt.
http://www.marysbridal.com/head01.htm
Ultimul rand, primele 3 poze
http://www.marysbridal.com/head04.htm
Penultimul rand (tot) si ultimul rand ultimele 3 poze.
Nunta noastra: 29 iulie 2006
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
moko spune:
..ultimele doua zile nu am avut timp decat sa va citesc din umbra...va povesteam ca am gasit pe cineva care sa ma invete vals...ei bine dupa prima lectie a facut un accident de masina si am umblat cu el prin spitale(aseara l-am convins sa mearga la Chisinau, la mama lui care e medic si stie mai bine ce e de facut).
examenele bat la usa si eu iar n-am invatat nimic- ma bazez pe norocul meu (al prostului) care de obicei da rezultate.In plus, am aflat ca duminica trebuie sa merg la un botez la Restaurant Lebada si nu am habar nici cu ce sa ma imbrac, nici cat sa dam la masa (noi salariu n-am mai luat din decembrie si asteptam data de 1 feb. ca pe painea calda!!!)Voi cam cat credeti ca ar trebui sa planific pentru petrecerea asta?( parintii copiluluii botezat sunt fostii sefi ai iubitului meu, care stiu ca nu stam prea bine financiar acum , dar....nici cu degetu-n ...gura nu putem merge!!!)
cu fiecare zi mai aproape de bebe al meu!!!
http://daisyPath.com/days/060902/0/0/+1/1
Danutza_s spune:
Buna fetele....
aseara v-am scris prima data si azi sunt pe listutza....
...mercic frumos...
sa inteleg ca sunsmile va fi nasica virtuala pt a 100 a mireasa inscrisa pe forum ???....
...vreau sa va intreb care dintre voi mai are in vara si nunta si licentza la facultate...spuneti-mi ca nu sunt singura....ca mie mi-e tare frica, ca in loc sa ma gandesc la licentza si la invatat mie imi sta capul numai la nunta, desi nu am inceput cu cautarile si pregatirile deocamdata...ma intreb atunci cat o sa ma mai ocup de facultate ???
va pup....
sunnyday spune:
Uff, am scapat pe saptamana asta!
Fetelor, va doresc un sfarsit de saptamana minunat si spor la pregatiri.