Miresele anului 2006 (41)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

...sunt o...nu ma pot opri din mancat. Nu stiu ce sa mai fac.Bag in mine ca sparta.Si saracul meu pui e la regim si trebuie sa ma suporte pe mine care mananc sub nasul lui...chiar mai devreme am mancat inghetata si l-am facut sa poftesca...merit .Pana acum cateva zile ma abtineam cand era el acasa...dar acum pur si simplu ma gandesc numai la mancare...

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by BraveGirl

...sunt o...nu ma pot opri din mancat.

Ce ma enervezi!!!! Silfido care esti
bey nene...cand va aud...imi vine sa va bat pe toate!!! mai lipseste dya, SunSmile si cu pliciu...sa vina sa zica...vai...ce suntem!
Eu sper, totusi, ca ai zis-o in spirit de gluma...ca de nu....te bat!

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Nuuuuuuuuuuu....ai inteles gresit.Eu zic asa pt ca saracul meu pui nu poate sa slabeasca daca eu stau cu toate bunataturile sub nasul lui.Imagineaza-ti cum e sa fii la regim si cineva sa-ti fluture o galetusa cu inghetata snickers pe sub nas...iar la capul patului am un dulap plin cu dulciuri. El se abtine f greu de la mancare si am stabilit sa nu mai cumpar mancare din care el nu poate consuma (ma refer la dulciuri, prajituri, chipsuri..)si m-am tinut de cuvant putin timp...dar acum nu stiu ce am.Pur si simplu imi vine sa mananc non-stop.Inainte mancam cand nu era el acasa pt ca el vine in jur de ora 20. Dar acum mananc pana pe la 2 noaptea.Parca nu ma mai satur de mancare si dulciuri...si nici macar nu am inceput sesiunea.

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza fetelor
Am ajuns si eu la munci cu frigul in oase. Noi ne apropiem de -40 de grade. Ieri au fost -35 (au anuntat la un post Tv in lb maghiara) si azi e MULT mai frig decat ieri. E de jale fetelor. Dar aici nu am auzit sa se fi intrerupt cursurile la scoli. Aici activitatile se desfasoara normal. Iar in alte zone ale tarii, unde sunt -18 grade nu mai merg copiii la scoala.

10+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clarisa_clarisa spune:

Neatza fetelor!Nu mai tin minte cine a recomandat site-ul sabrini,dar are cineva idee unde e magazinul,sau se comanda direct de pe site si cat e gramul?

Clarisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by oanagody76
[
Pantofi: (trebuie sa imi iau intai pantofii, sau intai rochita?) Am retinut recomandarile Red Shoe sau Cocor, pentru ca oricum nu ii fac pe comanda.

Red Shoes e in special cu rochii si costume ! E adevarat, au si pantofi de mireasa, dar... eu am spus ce scrie pe firma agatata deasupra usii, cum se numeste de fapt, am zis si asta. Ala a fost pct de reper...
Parerea mea, cand probezi rochite, sa ai niste pantofi cu toc, nu tb neaparat sa fie cei de mireasa... dar sa nu fie diferenta prea mare, sa calci pe rochie...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Si pt ca am uitat, bun venit noilor miresici !
Animagus, nu pot decat sa ma bucur ! Spor la cumparaturi si neaparat luati-va caciulite, ca e un ger acolooo... Brrr !...

Raza de soare

Mergi la inceput

dya.. "Nume de cod: Raza de Soare?" Maaaaamaaa, ce-mi place !... Yap, io-s aia nebuna, care infrunta gerul, face dermatoze (sau cum s-o numi reactia la frig ? )... si care curand-curand ia rochita gata facuta.. ca acu' e la lucru...

Raza de soare

Mergi la inceput

Hai sa va zic si voua...
Stiti cum sunt soacrele ?
Soacrele sunt ca jocul de carti.
Ai nevoie de o INIMA sa le cuceresti, de o TREFLA
sa te casatoresti cu baiatul lor, de INIMA NEAGRA sa le suporti, de o CRUCE sa scapi de ele.

Si inventie proprie, de moment:
Cum le sta bine soacrelor credincioase ? Cu cruce la cap !

a.cicel stieeee !...

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

Hai sa va zic si voua...
Stiti cum sunt soacrele ?
Soacrele sunt ca jocul de carti.
Ai nevoie de o INIMA sa le cuceresti, de o TREFLA
sa te casatoresti cu baiatul lor, de INIMA NEAGRA sa le suporti, de o CRUCE sa scapi de ele.

Si inventie proprie, de moment:
Cum le sta bine soacrelor credincioase ? Cu cruce la cap !

a.cicel stieeee !...

Asae, asa e...

10+

POZE

Mergi la inceput