Miresele anului 2006 (41)
Raspunsuri - Pagina 18
dianette spune:
muult mai bine ! saru mana!
quote:
Originally posted by a.cicelquote:
Originally posted by dianette
a.cicel, am si eu un of. Sper sa nu te superi pe mine. Nu vrei sa scrii si tu putin mai mare? (macar cu 1 punct )
Cred ca fontul e de vina. Nu o sa il mai folosesc. Cred ca asa e mai bine.
11+
Mai am 29 de zile pana la nunta
POZE
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
emilyjeuly spune:
'neata fetili! bun venit noilor miresici pe !
fetelor, sunt foarte fericita pentru ca prietena mea cea mai buna la care merg acum in februarie la nunta este gravida in 4 saptamani si a fost la eco si are un bb de 8 mm! nu-i asa ca e super? ea isi dorea de mult un bb si uite ca dorinta i s-a indeplinit!
ah, era sa uit: imi plac tare mult verighetele!
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
http://photos.yahoo.com/emilyjeuly
http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1
briza_marii spune:
Neata fetelor si bun venit noilor miresici. Doamne, dar ne imultim nu gluma!
Raza, eu te intelg perfect, si eu visez numai tampenii legate de nunta si mereu ma vad in rochii de mireasca care nu imi plac .
Eu dc as fi in locul lui a.cicel (si cu bebe in burtica si exam in ziua nuntii...) sigur m-as fi catarat pe pereti. A.cicel, draga, ai toata stima din partea mea. Felicitari pt taria ta de a le face pe toate, si sa te ajute Dzeu sa iti iasa totul asa cum ti-ai dorit.
nunta2006
briza_marii
ziua nuntii
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by NicoletaB
raza de soare, stii ca stam aproape una de alta/
eu stau pe la piata Resita
Eu stau langa Mc Donalds Brancoveanu... zona aia cu vile.. de la intrarea in parc.
Vezi si rezolva cu pm !
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by briza_marii
Eu dc as fi in locul lui a.cicel (si cu bebe in burtica si exam in ziua nuntii...) sigur m-as fi catarat pe pereti. A.cicel, draga, ai toata stima din partea mea. Felicitari pt taria ta de a le face pe toate, si sa te ajute Dzeu sa iti iasa totul asa cum ti-ai dorit.
Multumesc frumos. Spre uimirea mea, si a celor din jur, care ma cunosc, nu am intrat in panica, inca. Sper ca acest lucru nici nu se va intampla.
11+
Mai am 29 de zile pana la nunta
POZE
elara spune:
Nu a amuzat pe nimeni bancul meu?
Prietenii (-nele) nu stiu de ce?????????
quote:
Originally posted by elara
Hai sa spun si eu un banc.
Real! Si care mi s-a intamplat mie.
Saptamana trecuta, nu mai stiu la ce post de TV, a fost filmul "Brave Heart", cu Mel Gibson. Si da iubitelul meu pe programul cu pricina, vede filmul in cauza (era inceput deja) si ma intreaba ce film e.
La care eu raspund: BraveGirl!
Nunta noastra: 29 iulie 2006
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
Nunta noastra: 29 iulie 2006
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
alishaa spune:
Neata gagici!! Sunt bucuroasa ca in sfarsit e vineri si ca in sfarsit am reusit sa termin de citit !!! Ufff, ca mult a mai fost!!
Bun venit la noile miresici!!! Va dati seama daca am face o intalnire de Miresici 2006 si ar veni toata lumea ? Ar trebui un restaurant inchiriat!! Si ce harmalaie ar iesi!!! Pare rau ca nu am putut participa si io la intalnire!! Asta e!!!
NicoletaB spune:
raza
stiu zona
e cool
ai fost la muzeul lui arghezi, caci mie placut mult
mai ales in mai cand sunt ciresii full de fructe
oanagody76 spune:
Buna, fetelor! Ce de mesaje! Nici nu reusesc sa tin pasul.
Am nevoie de un alt sfat. Ieri am fost la vizionat rochii de mireasa. Am plecat hotarata sa nu cumpar nimic din prima zi, doar sa vad ce e pe piata. Si dupa ce am facut turul celor 10 magazine pt miresici din oras, am gasit o rochita draguta foc-foc. Mi-a placut, asa ca m-am despuiat de straturile protectoare, si imi venea turnata. Nici o modificare, in afar de lungime. E ieftina tare 3000 000 plus 400 000 pe jupoanele alea varzoase.(Dar nu de-aia sunt asa entuziasmata, ca am vazut multe tot pe la pretul asta) Deci mi-a placut MUUUULT. Dar, tipic, ma gandeam acum sa trec la colindat Bucurestiul, ca tot ma intorc la serviciu sapta viitoare. Insa mi-e frica sa nu se dea. Pe de alta parte, mi se pare ciudat sa gasesc ceva asa de repede! Parca trebuia sa ma stresez tare, multe saptamani, nu asta e regula??? Voi ce ma sfatuiti? (Mai ales cele care v-ati hotarat deja, si stiti cum vine treaba cu febra cautarii si senzatia de 'asta e the ONE'.
A.cicel. Am inteles ca voi v-ati facut singuri invitatiile. ma inveti si pe mine, pliiiz? Sar'na.
O zi faina, fetelor.
Carmen_Marieta spune:
buna fetele!!sunt ingrozita, peste 2 ore am examen la inormatica,si nu retin nik..sper totusi sa fac ceva.Rallu ce este cu tine?nu ne-ai mai scris deloc, esti ocupata cu pregatirile? am vazut ca avem nunta in aceeasi zi, si cununia civila tot la sectorul 2, ne dam intalnire pe acolo,se ne mai domolim emotiile.Voi a-ti vorbit la primarie, sau este din timp???magdaRaluca stai linistita in privinta lungimii parului, si eu am parul scurt, il las sa mai creasca putin pana in iunie dar sa nu crezi ca o sa fie foarte lung, am vorbit cu coafeza de cand ne-am hotarat sa facem nunta si mi-a zis ca o sa ma faca suuuuuuuuuper printesa chiar dak am parul scurt, este foarte priceputa, lucreaza la un salon in Barncoveanu, dak vrei i-ti dau nr de tel..sa discuti cu ea, sfatul meu intreaba mai multe coafeze...parca toata lume ar avea parul lung si care se aseaza super bine..Dilural sunt super pozele de la nunta, de unde ai cumparat Rochita si bijuteriile sunt foarte frumoase iar voi a-ti fost cu adevarat print si printesa!!!! O ZI BUNA TUTUROR!!!