Miresele anului 2006 (41)
Raspunsuri - Pagina 15
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by ralu_trancu
am facut lista de invitati aproape finala si imi trebuiesc 89 de invitatii.
Noi am crezut ca e lista finala cand ne trebuiau 80 de invitatii. Dar cand intr-adevar am finalizat-o amajuns la 110. Norocul nostru e ca am facut acasa invitatiile si am putut sa scoatem in plus. Ca daca le faceam la comanda...era cam nasol.
Imi pare rau ca nu pot sa imi dau cu parerea despre verighete, dar nu i se deschidfe pagina. Am patit-o si ieri.
11+
Mai am 29 de zile pana la nunta
POZE
Raza de soare spune:
Danutza, bine ai veni printre noi !
Fetelor, va ziceam ieri k nu-mi prea pasa k ma visez mireasa... e, azi-noapte, toata noaptea m-am visat cu jde mii de rochii... si zau nu-mi place...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
dyadya spune:
Neata! Mai Raza, treaba asta cu visatul mireasa, pe langa faptul ca este TOT O SUPERSTITIE, nu cred ca se aplica in perioada pregatirilor de nunta. MAI ALES, in perioada in care tu probezi rochii de mireasa. Atunci explicatia viselor este pur stiintifica. Visezi ceea ce te preocupa in timpul zilei. Subcontientul retine informatiile importante, si le retine sub forma de imagini. Cand ai cautat restaurante, remember acea minunata perioada? , visai treburi legate de restaurante, scaune, meniuri, chelneri si tot asa. Aia ce supersitie mai era? Nici una. Era dovada ca subcontientul tau lucreaza si noaptea!!!
Deci, stai calma, si "casca" bine ochii in somn ca poate visezi ceva ce te poate ajuta. Eu stiu? Un model de rochie, un pantof, o poseta....Glumesc
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
Fetelor, va ziceam ieri k nu-mi prea pasa k ma visez mireasa... e, azi-noapte, toata noaptea m-am visat cu jde mii de rochii... si zau nu-mi place...
Ai inceput si tu cu visele? Nu lke mai lua in seama. Ca si eu atatea visez in ultima vreme... Si mama, si iubi a inceput sa viseze. Dar cred ca e ceva normal,daca toata ziua numai despre asta discutam. Iar tu acum esti cu rochia de mireasa...pana cand o cumperi...Stai linistita. Nu are rost sate stresezi. Eu amobservat ca daca toata zia vorbesc despre aranjatul salii, noaptea ma chinui sa fac sala cat mai frumoasa. iubi la fel. Daca vorbim despre biserica, visam cum va fi cununia religioas....si tot asa.
11+
POZE
kateryna spune:
Neata. SunSmile, te apropii de implinirea profetiei tale. O sa fi un fel de nasa virtuala ptr cea de a 100-a miresica?
Nunta noastra
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by dyadya
Neata! Mai Raza, treaba asta cu visatul mireasa, pe langa faptul ca este TOT O SUPERSTITIE, nu cred ca se aplica in perioada pregatirilor de nunta. MAI ALES, in perioada in care tu probezi rochii de mireasa.
Deci, stai calma, si "casca" bine ochii in somn ca poate visezi ceva ce te poate ajuta. Eu stiu? Un model de rochie, un pantof, o poseta....
Pai am cascat bine ochii... si to timpul eram echipata cu rochii care nu-mi placeau numai cu rcohita mea nu... de pantofi si saculet nu ma uitam k doar le am... stiu ca e dorinta mea de a avea acasa rochita... dar zau asa, chiar atat de obsedata sa fiu ? toata noaptea ?
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
dyadya spune:
quote:
dar zau asa, chiar atat de obsedata sa fiu ?
Asta era o intrebare retorica, nu?Tocmai tu, campioana alergaturii pentru nunta, sa intrebi una ca asta? Pai sa-ti raspundem in cor: DAAAAAAAAAAA!!!!! Dar esti inca in faza de negare!Eu una, am acceptat ca sunt obsedata si nu imi mai fac procese de contiinta pe acest subiect!
NicoletaB spune:
neata fetelor
aseara am visat ca ma casatorisem (civil)
de azi in 4 luni ma casatoresc
azi e ziua cea mare: cumpar rochita
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by dyadyaquote:
dar zau asa, chiar atat de obsedata sa fiu ?
Asta era o intrebare retorica, nu?Tocmai tu, campioana alergaturii pentru nunta, sa intrebi una ca asta? Pai sa-ti raspundem in cor: DAAAAAAAAAAA!!!!! Dar esti inca in faza de negare!Eu una, am acceptat ca sunt obsedata si nu imi mai fac procese de contiinta pe acest subiect!
Daca acuma sunteti asa de agitate, cand veti fi in situatia mea, sau a Marianei I ce veti face? Ca noi mai avem putin pana la nunta. Sau o sa intrati in acea stare in cre nimic nu va mai intereseaza.
11+
POZE
dyadya spune:
quote:
Originally posted by a.cicel
Sau o sa intrati in acea stare in cre nimic nu va mai intereseaza.[/navy][/font=Book Antiqua]
Daca marea majoritate a problemelor vor fi deja rezolvate inseamna ca:
1. Voi fi atat de consumata psihic incat nu voi mai avea energie sa ma urc pe pereti.
2. Nu voi mai avea motive reale de agitatie, totul fiind pregatit.
Voi avea doar motive de natura psihico-emotionala, dar nu pot sa stiu de pe acum cum le voi face fata.
Bineinteles, exista si varianta in care o sa fiu crizata la maxim, din motive reale sau imaginare, asa cum sta bine unei mirese care se respecta!