Miresele anului 2006 (41)
Raspunsuri - Pagina 10
jesia spune:
e ca dracu cu programarile la starea civila.......mi-a povestit nassa de cineva care pana la urma si-a dat nunta peste cap ca nu a avut pile si nu au programat-o cand a trebuit
krelia spune:
ete ca io ma gandesc s-o fac cu o saptamana inainte si nici masa mare nu am de gand sa fac...parintii, nasii, fratii si atat...daca ma supara ..poate ii tin si-n casa..in loc de restaurant...si oricum...la cununia civila..e ca la inmormantare ...vine cine vrea....ca doar n-o sa ma apuc io sa ii invit si la civila...macar sa vina la restaurant si sa nu puna ziare in loc de bani (asta sa va fie cosmarul fetelor...nu ca nu va iese rokia cum trebuie, sau vi se rupe tocu' de la pantofi! )
si-n plus....la ce cult al somnului avem noi amandoi in week-end...va e clar ca sambata ne vom trezi la 12 ...
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by voicu_bebi
deci nunta noastra este in august si pana acum am rezervat doar restaurantul si nu stim cand se ne ducem pt biserica. sa ne ducem de pe acum sa vb cu preotul si sa dam vreo taxa sau sa ne ducem cu vreo 2-3 luni inainte?
Cu cat mai repede, cu atat mai bine; asa stii sigur k ai ora pe care o vrei tu.
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
SimRam spune:
Am inteles eu bine?...Va luptati sa obtineti ora cat mai devreme la cununia civila? Aveti vreun motiv pentru asta?
...it doesn't ring any bell to me...
La noi se dau bani grei ca ora sa fie cat mai tarzie...daca vrei programare dupa ora 16 trebuie sa te lupti...(in special sa ai bani si pile)
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by SimRam
Am inteles eu bine?...Va luptati sa obtineti ora cat mai devreme la cununia civila? Aveti vreun motiv pentru asta?
La noi se dau bani grei ca ora sa fie cat mai tarzie...daca vrei programare dupa ora 16 trebuie sa te lupti...(in special sa ai bani si pile)
Avand in vedere ca :
- e februarie
- se intuneca devreme
- de la 17 la 18.30 e slujba la Catedrala
- dupa ora 18.30 e deja prea tarziu
- se intuneca mai repede
- am ales ora 16 pt cununia religioasa, sa nu fie nici prea-prea, nici foarte-foarte
Cred ca ora 15 la primarie e perfecta, in conditiile date.
10+
Mai am 30 de zile pana la nunta
POZE
krelia spune:
quote:
Yep!!
In Bucuresti, cel putin..nu stiu cum e in alte orase...e bataie EXTREM de mare pe ziua de sambata, pana in ora 13.... si cum...civila tine 5 minute, cu tot cu pupaturi...inckipuie-ti ce de casatorii pe banda rulanta se fac...numai intr-o zi...aparant..banala...de sambata....
..in plus...pe aici nu prea se obisnuieste sa mergi imbracata la civila, in rokie de mireasa (daca gresesc, corectati-ma) si atunci..e de inteles de ce se doreste o ora cat mai "departata" de cea a oficierii cununiei religioase...
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
emilyjeuly spune:
salutare la toate fetili! bey nene ce logoree aveti!!!!!
elara, foarte frumoasa rochita! asa umflatica mi-o doresc si eu! sunt un pic cam dar eu intotdeauna am visat la o rochie din aceea ca in filmul ala celebru "pe aripile vantului", sa nu mai poata sta nimeni langa mine .
mey, fetelor voi ma speriati rau cu programarile la primarie. adica a ajuns asa de rau, sa nu te mai poti programa cand vrei tu decat cu pile????? pe mine nu m-ar fi deranjat sa fac cununia vinerea inaintea nuntii, dar al meu iubit nici nu vrea sa auda. zice ca vrea totul intr-o zi sa scape de tot odata! noi aparatinem de primaria sectorului 2! stiti ceva chestii naspa si despre asta?????
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
http://photos.yahoo.com/emilyjeuly
http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1
Raza de soare spune:
quote:
eu nu ma lupt... lovesc direct ! nu, eu chiar sunt obligata sa fiu prima in ziua aia... scenariul e urmatorul: trezit cu noaptea-n cap, mers la civila ( 8, max 9 ), dus NEVASTA acasa la mama ei , (aici am 2 variante ori vin si nasii pana la mine ori pleaca la ei acasa ) plecat SOTUL acasa la socri sa se imbrace MIRE, apoi el si toti ai lui, plecat in Dambovita sa ia nasii ( ei tb sa aibe un avans, sa se faca mumoasa nasa ), stat acolo max 2 ore, gonit pe autosdtrada, intrat in Bucuresti, mers in coloana + claxoane ("Da-te, baaa, la o parte, nu vezi ca suntem cu nunta ? " ), ajuns la MIREASA ( sa speram ca NEVASTA si MIREASA vor fi aceleasi )... aici, incepe distractia... si dupa ce mimeaza nasa ca ma aranjeaza, rupe turta, tragem repede hora miresei, ba chiar si vreo 2 sarbe ( adica, sa stie cartieru' ca se marita fata ) si apoi, in privirile admirative ale vecinilor, ma voi urca atat de gratios cat imi va permite rochia, in masina si... la biserica, direct ! Ca e programata la 18:00, iar restaurantul il punem la 19, poate chiar 19 si-un pic...
Concluzie: eu voi fi cea mai odihnita... toti vor alerga care-ncotro, eu voi sta linistita, la mama acasa, cu fratii mei ( sper ca vor fi toti ), cu vecinii... si astept sa vina sa ma ia...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
elara spune:
Voicu, daca ai si cununia civila in aceeasi zi ar trebuie sa mergi cat mai devreme (chiar de acum). Cu atat mai mult daca faci nunta intr-un oras mare si ai ales o biserica mare foarte cautata (adica mare sau situata central...).
Eu una m-am dus luni (pe 23 ianuarie) si nu am mai gasit ora dorita si nici pe langa ...ori era prea tarziu..ori prea devreme cu 2-3 ore... Asa ca am ales mai devreme....Dar acum ma streseaza ora la care vom merge la civila...
Nunta noastra: 29 iulie 2006
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
SimRam spune:
quote:
Originally posted by krelia
[..in plus...pe aici nu prea se obisnuieste sa mergi imbracata la civila, in rokie de mireasa (daca gresesc, corectati-ma) si atunci..e de inteles de ce se doreste o ora cat mai "departata" de cea a oficierii cununiei religioase...[/font=Comic Sans MS][/purple]
Acesta ar fi un motiv destul de bun...dar totodata ma gandesc ce obositoare trebuie sa fie ziua nuntii...daca se fac toate in aceeasi zi. In conditiile astea eu sigur as face cununia civila in alta zi. Si la noi este aglomeratie si mai sunt si dimineata spre amiaza programari la primarie, numai ca din ce am vazut eu fetele vin direct in rochie de mireasa...hai sa zicem majoritatea ca nu le-am vazut io pe toate. dar in principiu se prinde loc dupa ora 15...