Cunoasteti porci?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

subiectele sint "publice", pentru membri DC ( ma mindresc ca sint si eu un membru al comuntitatii00 )si citesc din toate cite putin, unde mi se pare interesant si stiu despre ce e vorba, raspund, unde nu...nu.
Mi-a atras atentia povestea ta, prin particularitatea ei iar tu nu trebuie sa te superi ca am spus ce am simtit eu vis-a-vis de chestiune sau sa o iei personal, e un exercitiu zilnic pentru mine sa studiez natura umana si sa-mi pastrez obiectivitatea fata de anumite fapte de viata....asta-i tot!
Si nu uita: pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii- indemn japonez pentru cei care doresc sa devina samurai, odata si odata!

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

daniela si eu m-as fi suparat daca as fi fost in locul lui calin_alin ,pt ca din ce am citit eu l-ai facut mincinos pe fata si pana la urma asta nu e chiar conform regulamentului DC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Michelle, mi-am exprimat indoiala fata de veridicitatea unei povestiri care a iscat niste controverse, nu fata de un alt membru cum este si calin-alin, nu am vorbit urit, nu am folosit cuvinte in doi peri.
Mi se pare ca am facut ceea ce face oricine altcineva: mi-am dat cu parerea.
Daca e nevoie, spun "scuza-ma te rog, calin_alin..." insa mi se pare normal sa fiu naturala si nu fatarnica, sa spun ceea ce gindesc odata ce functionez intr-un spatiu larg in care se admite "felul de a fi al cuiva", odata ce nu il combati pe al altuia, in mod distructiv.
Am combatut povestea, nu persoana...Nu el avea ++++ ci un prieten, povestea era relatata subiectiv iar eu am dreptul sa ma indoiesc asupra ei...
Ce inseamna nu e "chiar" conform regulamentului DC?...ce am gresit?
Si daca recitesti cu atentie postarile, ai sa observi ca alin_calin m-a intrebat in mod tendentios ce caut la sectorul "porci"????, chiar daca folosind alte cuvinte si, utilizind un alt citat de pe un alt subiect ( semn ca l-a iritat cumva, mai mult sau mai putin...) m-a combatut si el ( cu tot dreptul!!! si eu inteleg asta)
Dar eu nu m-am suparat asa de rau....ci i-am raspuns cum am crezut eu mai bine, fara sa-l jignesc.
Nu era aici un dialog? Nu era aici o dezbatere?
Daca nu pot arunca o parere, nicaieri, doar pentru ca nu am intilnit porci...inseamna ca trebuie sa plec?

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Am cunoscut si eu un specimen porcin,ba chiar am fost nevoita sa lucrez cu el... E cadru didactic (imi pare rau dar eu una "profesor" nu pot sa-i spun,pentru mine e taaaree departe de semnificatia termenului) la un liceu partcular "cu pretentii"....
Tuturor ne "intorcea stomacul pe dos" prin comportament: putzea a transpiratie de la o posta,Doamne-fereste sa se apropie de tine sa-ti zica ceva ca-i putzea si gura....Zaharul in ceai il "parasuta" de la 15-20 cm inaltime deasupra paharului astfel incat masa de la calculator si tastatura erau vesnic lipicioase ...De mancat nu va mai spun...lasand la o parte miezii si petele de pe masa,camasa,covor...dar "gama" de "efecte sonore" emise era completa(plescaituri,ragaieli si...da,"bombe" din acelea urat mirositoare) de-ti venea sa
Dar cel mai nasol episod era cel cu scarpinatul in public: statea odata de vorba cu o mamica pe hol,intre cancelarie si secretariat,deci intr-un segment foarte circulat...Mamica - o doamna - aranjata,machiata,parfumata,imblanita-deh,ca o sotie de patron ce era . Si el, -ul,in timp ce o informa despre note si absentze se scarpina in....In plin hol,cu copii (carora trebuia sa le fie exemplu) de fatza (sau ma rog,de spate ). Bineinteles ca doamna a fost scarbita si urmatoarele dati a preferat sa se informeze telefonic!
Si asta nu-i nimic pe langa cazurile cand se scarpina chiar ...intre picioare,in aceleasi imprejurari (public,aglomeratie,elevi)

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Daniela,

N-are sens sa faceti un conflict din asta.
Daca vrei sa vezi ceva socant, cu adevarat socant, uite aici ce a postat Michelle:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65542

Astia sint adevaratii porci!
Restul reprezinta doar o copie palida....

Pe mine subiectul din linkul de mai sus m-a marcat, si mi-a stricat ziua respectiva.
24 de ore m-am tot uitat intrebator la toti barbatii din jurul meu, gindindu-ma care dintre ei ar fi in stare de asa ceva ?!

Aparent, nici unul.
Si totusi, n-am contestat niciodata veridicitatea informatiei - n-am naivitatea, sau ipocrizia sa o fac.
Stiu ca e un fapt real.

Elise

Mergi la inceput

elise m-ai speriat un pic cu link-ul m-am gandit ca am jignit pe cineva ( de fapt o fac destul de des dar nu e atat de grav incat sa fiu citata). In ceea ce priveste subiectul postat de mine , nici eu nu bag mana in foc ca e adevarat ca doar n-am fost acolo sa vad cu ochii mei. Totusi Dr.Phill e un nene respectat si nu cred ca si-ar permite sa aduca martori falsi in emisiune etc. Daca auzeam discutia la Jerry Springer nici macar nu aminteam de asa ceva

Mergi la inceput

Pai, Michelle... cre' ca doar pe porcu' l-ai fi jignit, dar vad ca ti-ai cerut iertare pe prima pagina.

Linkul a fost doar un citat din ciclul "horror", ca am vazut-o pe Daniela oripilata de porcinele cu sifilis.

Elise

Mergi la inceput

stiu stiu am inteles din prima. momentan sunt putin zdruncinata de esecul puzzle-ului .

Mergi la inceput

Michelle - sa o amintesc iar pe bunica-mea?

Elise

Mergi la inceput

pai nu i-o fi pasand lui bunica-ta cum nu i-o fi pasand nici lui bunica-mea, dar mie-mi pasa.....ca brusc am devenit complexaaaaataaaa. glumesc evident

Mergi la inceput