Cunoasteti porci?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Apropo de o cocina intreaga de porci. Asta am citit-o pe un forum auto, unde "activeaza" al meu, deci informatia nu e la prima mana.
Este vorba de o nunta vestita din Targu-Jiu care s-a incheiat cu 3 divorturi. Ginerele a prins-o pe mireasa facand sex oral cu nashul. In timpul nuntii, in toaleta! Scandal mare, nunta a incetat imediat. Doua divorturi: nashii si finii. Poate va intrebati unde e al treilea divort. Ei bine, pentru ca nunta s-a terminat mai devreme decat era preconizat, a plecat si omul cu muzica(Dj, lautar, ce-o fi fost) acasa. Acolo, sotia stiindu-l la nunta pana dimineata era in pat cu altul. Uite si-al treilea divort!
Se pare ca povestea e reala, pt ca pe topicul respectiv erau mai multi care auzisera de asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

ar fi trebuit sa fie o noua nunta: mireasa cu nasul

Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Si mirele cu nasha...asha de oftica, nu? Serios acum-nasol moment!
Si eu cunosc un mare porc...e un nene care se crede mare diplomat! Si tot vorbea la telefon: Auzi FA, sa nu te prind ca mutzi ceva prin birou, ca-ti sparg capu' ala sec!..Noi, siderati am crezut ca vorbea cu femeia de serviciu de acasa! Si vine bomba: Nush ce mama dracu m-oi fi insurat cu o vaca isterica si proasta ca tine! Ca sa nu mai spun ca dimineata la prima ora duhneshte a transpiratzie! Bleax...

quote:
Originally posted by Jocelyn

ar fi trebuit sa fie o noua nunta: mireasa cu nasul

Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

v-am zis k revin...
am avut si eu 2 profi-porci: unul avea numa mesaje erotice in telefon si lasa tot timpul telefonul pe la eleve k sa se dea mare, se dadea la noi,ne chema la cancelarie, incerca sa ne tina dupa ore, cand vedea vreuna in fusta scurta, etc si este un scarbos nevoie mare
alt prof, si mai porc, se dadea la baietii de la noi din clasa (pe bune) si pe noi ne facea proaste pe fata si ne dadea note mici , animalul !!!!!!!!!

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Din nefericire Michelle sa intamplat in Romania.Poate daca eram aici era altfel dar In Romania nu avem ce sa le facem profesorilor doar sa te rogi sa nu ti se intample tie.Mie uan daca mi s-ar fi intamplat as fi avut eu ac de cojocul lui dar cred ca si ei se i-au de cine vad ca e mai tacut si retras nu cu gura mare ca mine(zic eu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

asa e , in romania mai degraba elevul ar avea de suferit daca s-ar face publica o astfel de atitudine din parte unui profesor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Calin-Alin spune:

Sa stiti un lucru. Porcul nu mai este porc(decit cu numele)daca il dresezi si il maturizezi la timp. Asta este valabil si la porci, dar si la scrofite. Asa se intimpla cind il iei sau o iei necopt sau necoapta din bratele parintilor, care l-au rasfatat sau rasfatat-o prea mult. Am exemple de porci, mari porci, dar si de scrofite, mari scroafe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

Am exemple de porci, mari porci, dar si de scrofite, mari scroafe.

Asteptam exemplele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Hai, Calin... exemplele!!!!

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Calin-Alin spune:

MICHELLE

Deci vrei una din relatari. Te anunt ca mie cel putin mi-a facut scirba in suflet, desi sint barbat si stiind ce nevasta are el acasa(ea nu are ce face ca nu este din buc si locuieste la el)

Doi prieteni de-ai mei agatau tipe de pe net si le propuneau tipelor sex in trei. Toate bune si frumoase pina cind baietii s-au ales cu vreo 4 cruci in singe(sifilis). Nevasta celui care era insurat plecase la ai ei parinti la tara pentru o saptamina. Baiatul cind a vazut apartamentul liber s-a asociat cu celalalt si au trecut pe treaba. Dupa vreo trei zile si-au montat cele 4 cruci in singe, rapid, fara drept de apel.
La vreo 2 zile de cind revenise acasa in buc sotia lui, cind el incepuse un tratament sever inainte sa vina ea, PORCUL, i-a reprosat ei ca pe unde a fost si cu cine ca l-a imbolnavit de sifilis si ca are 4 cruci.
Cind el imi povestea asta eram in tramvai, si cu glas tare, ca ii place sa fie in centrul atentiei, ridea cu o mare pofta ca a pacalit-o pe nevastasa si ca i-a pus ei in circa cele 4 cruci facind-o vinovata.
Sper ca nu te-am oripilat destul de tare. Mai am multe povesti despre porci si scroafe.

Mergi la inceput