Miresele anului 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

quote:
Originally posted by a.cicel

Rexanne, Ralnied1, cicep v-am trimis PM. Andreea_trend, sigur ai auzit bine.

10+

POZE

Stiam eu ce stiu... deci...
si ai grija de tine...

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Ciciep, sorry ca te-am botezat. Rallu, ti-am ptrimis si tie. Va pup acum si plec acasa. Vorbim mai tarziu.

10+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by Rallu

quote:

Rexanne, Ralnied1, cicep v-am trimis PM. Andreea_trend, sigur ai auzit bine.

10+

POZE

A.cicel...zi-mi si mie, te rog...ca mare lucru n-am inteles.
Multumesc.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

...oi fi eu...da chiar nu am inteles nimic? Luminati-ma si pe mine!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

acicel si valabil si pt restul utilizatorilor:

motivul pt care nu se fac publice numere de telefon, adrese, nume reale pe interenet este simplu: pt ca nu este o "lume" sigura si niciodata nu stii cine citeste si in ce scop foloseste aceste informatii. de-a lungul timpului, pe acest site, multi dintre voi ati observat ca au fost cazuri in care au iesit scantei.

va rog sa va pastrati informatiile pe cat de privat posibil. folositi PM sau email in cazul in care aveti nevoie de astfel de informatii.

acicel, ti-am sugerat deja azi dimineatza ce ai de facut.

va rog reveniti ontopic

asta fuse moderatoru Freia

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Buna gagici!!!
Nici eu nu am prea inteles ce a vrut sa spuna A.cicel cu postarile.
Poate ne lumineaza cineva.

Am stabilit: in prima sapt. dupa Paste avem botezul.

Sora-mea vine in feb. lanoi si pe urma si de paste si pt. botez.
Abia astept sa o vad si ea pe noi. Pe urma cred ca mai vine in aug. la nunta. Doamne ca se apropie marele eveniment si nu m-am ocupat de nimic.
Trebuie sa vb. cu mama sa mearga la Catedrala sa rezerve sa nu ramanem fara biserica.

pup fetele!!!

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by Freia

[purple]acicel si valabil si pt restul utilizatorilor:

motivul pt care nu se fac publice numere de telefon, adrese, nume reale pe interenet este simplu: pt ca nu este o "lume" sigura si niciodata nu stii cine citeste si in ce scop foloseste aceste informatii. de-a lungul timpului, pe acest site, multi dintre voi ati observat ca au fost cazuri in care au iesit scantei.

va rog sa va pastrati informatiile pe cat de privat posibil. folositi PM sau email in cazul in care aveti nevoie de astfel de informatii.

acicel, ti-am sugerat deja azi dimineatza ce ai de facut.

va rog reveniti ontopic

Sorry Freia. Ti-am urmat sfatul de azi-dimineata. Dar am explodat la un moment dat. Nu am mai rezistat.
Dar sa revenim la nuntile noastre. OK? Cine crea mai multe informatii...dau pe PM.

10+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

quote:

Cine vrea mai multe informatii...dau pe PM.[/navy][/font=Book Antiqua]

10+

EU

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

a.cicel, nu-ti mai face sange rau...daca ai fi descoperit mai devreme..poate ar fi fost bine sa-ti schimbi optiunea...
acum....cel mai bine ar fi sa te abtii de la comentarii publice...si totusi...parerea mea..sa-ti skimbi optiunea..pt ca e clar ce "zace" acolo, in "locul" respectiv (daca ma intelegi)...

Sa dea Domnu' sa se rezolve toate cu bine!!

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

gata.am reusit sa va citesc ...harnicutzelorfetelor, reiau subiectul referitor la spovedit, in calitate de "pseudo-cunoscatoare"- tatal meu e preot si vrand-nevrand am mai invatat si io cate ceva- pentru a te spovedi, nu e nevoie sa tii post, nici macar o zi. Minimum de post trebuie tinut pentru a primi Sfanta Impartasanie.Daca nu puteti tine post, dar va doriti o impacare (fie ea si partiala) cu Doamne-Doamne, mergeti si spovediti-va cu cateva zile inainte de nunta.
revin..mi-a venit iubitul e la serviciu si e inghetat bocna

cu fiecare zi mai aproape de bebe al meu!!!
http://daisyPath.com/days/060902/0/0/+1/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karamel spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

Fetili, voi v-ati luat nasii la restaurant sau ii duceti inainte de nunta ? ca soacra-mea ma tot baraie la cap sa mergem odata cu nasii sa-l vada, sa-si dea cu parerea... pai cum sa-si dea cu parerea, k doar e arvunit si placut de mult ? ma rog... ai nostri nasi vor merge sa-l vada, cand mergem sa ne spovedim, cu totii. am uitat sa va spun ca socru-meu a fost la restaurant, la vreo 3 sapt dupa ce-am semnat ctr, sa-l vada el, ca murea daca nu... mai mult ca sigur l-a trimis soacra, nu cumva e mai frumos decat al fi-sii ? ete k e ! nu-i asa de inalt ca ala, dar e mai frumos !
si inca o chestie: dak go la rest cu nasii, dati vreo masa ? si cine plateste ? faceti un fel de degustare de meniu ? (tot ideea scorpiei, da' nu pricepe k nu ne permitem sa halim noi la rishtorant, dar sa ducem si pe altii) k la 25 euro meniul, faliment scrie pe noi, dak cerem meniul de nunta...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Draga Raza,

nici nu stii cat ma bucur ca nu sunt singura cu astfel de probleme - ma bucur, e un fel de a zice - mai corect ar fi - imi pare rau ca mai sunt si altele care au parte de scorpii cu idei fixe

si pe noi ne-a batut soacra la cap ca sa alegem restaurantul cu nasii, sa colindam dupa biserica cu nasii, si lumanarile si florile le aleg nasii ca doar ei platesc...etc etc; de-mi venea sa nu mai vreau nunta; am ajuns chiar si la fraze de genu "da' de ce veniti week-endul asta acasa, respectiv Piatra Neamt (noi din Bucuresti), sa vedeti restaurante si restul, ca nasii nu sunt liberi acum"......de ca si cum nasii se iau, nu noi.

si dupa multe lupte, am ajuns la ignorare, ea zice, ea aude... am ales siguri restaurantul si biserica; le-am comunicat si nasilor, care au zis "bine". si uite asa ne-am dat seama ca ea=soacra era cu idei crete si ne face si noua obligatii fata de nasi si lor fata de noi, ca ei saracii nu au exprimat nici o pretentie de vazut si ales cu noi.

oricum, e bun ales totul, noi vom alege si meniul si cu asta basta. la fel ca si voi, nu "obisnuim" sa mancam pe la ristorante... asa ca sa "deguste" taoata lumea mancarea odata cu noi, adic' la nunta...
ca doar n-o fi foc

eu zic sa iti iei inima in dinti si sa te gandesti ca este nunta voastra si nu a socrilor sau a nasilor; ei au avut-o pe a lor; si voua trebuie sa va placa si sa va simtiti bine; si sa mai ajungeti si cu nervii intregi pana la eveniment, ca sa va puteti bucura de el, nu sa ajungeti sa il considerati ceva de care abia asteptati sa treaca
ca idei crete si minti luminate... slava Domnului, nu cred ca lipsesc......

vb din propria-mi experienta ...... uuuffff

Mergi la inceput