Miresele anului 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

SunSmile... pe mine nu vii sa ma vezi...is si io mica...

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rexanne spune:

quote:
Originally posted by Darria

mai trece si o baba din cand in cand pe la voi

Rexanne, vara trecuta am fost la ei la atelier(acolo sunt mai ieftine decat in magazine) si mi-am luat rochia de mireasa dar faceau si pt. alte ocazii.
Da, poti sa faci ce modificari vrei tu la model(cel putin asa era vara trecuta) fie la atelier fie la magazin(dar asta presupune mai mult timp). Poti merge si cu modelul tau. E nevoie sa mergi cu 3 saptam. inainte. Vad ca nu ai cum sa ajungi la atelier, nu-i nimic, asta se poate face si la magazin(la comanda ma refer).

Spor la pregatiri miresici

Sar'mana pentru raspuns. Si tie Kateryna. O sa ma duc cu cumnatica in vechend la Valcea si o sa caut pe unde mi-ati spus voi. Ca-s tare frumusele...Iar daca ma nervez rau tare di tat, poate ma reped pana la Iesi, ca doar mi-s moldoveanca...Auziti, da' vre-un pret? Ca doar nu e reclama...
Animagus, felicitari! Esti cel mai tare miresel!!! Am ras cu lacrimi , ce mai , esti tare de tot!!!
Si eu vreau sa vin sa va vad miresici, ca mi-ar placea tare mult...V-am spus ca eu ma marit in bisericuta lui Horea , din Olanesti? Supranumita si Bisericuta din Albac...asa sa ma laud si eu! Si am si cor, ca soacra-mea a aranjat cu baietii de la episcopie...Ei sunt vreo 30, da' in biserica vin max 5-8. ca nu mai incapem noi dupa aia...
HAi ca am vorbit prea mult...
Va pupicesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by Animagus

quote:
Originally posted by NicoletaB
Voi cum va descurcati cu superstitiile?

Pai eu fac asa. Intai trebuie sa stai cu ochi-n-patru pentru ca se strecoara de obicei pe la spate fara sa le simti. Apoi cu o miscare brusca si hotarat o apuci de coada si o invarti bine de 3-4 ori deasupra capului spunand in acelasi timp "du-te superstitie unde a intarcat dracu' capra" si ii dai drumul brusc. Eventual poti sa tintesti spre cel care ti-a trimis-o. Acum, toata chestia este ca trebuie sa ai grija atunci cand o insfaci de coada sa nu cumva sa te prinda cu ghearele, ca apoi greu mai scapi de ea.

Succes!

La vache qui rit

Animagus ! Ia si citeste la Bauturi ce scrise fata, ca tot tb sa le iei...
Tiza mea draga, tu sa te obisnuiesti cu mireselul nostru, ca e glumet tare, pacat ca intra rar sa scrie... Si eu postasem la un moment dat un subiect Nunta in luna mai... dar am schimbat restaurantul pana m-am hoatarat cu luna... mai poti citi si pe acolo pareri. Dar cam toate suna asa: Nu baga in seama babele clevetitoare, devoaratoare de telenovele, rontaitoare si scuipatoare de seminte, cu " Uciga-l toaca ! " rostit de 50 de ori pe zi, in timp ce-si fac jdemii de cruci si-si leaga mai tare nodul de la basma...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michellee spune:

quote:
Originally posted by BraveGirl

quote:
Originally posted by NicoletaB

draga corina am vazut albumul tau foto si e super cool
nunta ai facut-o la sectorul 3, nu?
v-au impus vreo taxa de fotograf?
cu cat timp inainte ai fost sa te programezi?

Da, sectorul 3.Nu am platit nici o taxa de fotograf...nici nu am ajuns sa iau pozele de la fotograful de la primarie. Eu m-am folosit evident de pile pt programare...am fost mai intai sa vorbim cu pila cam la ce ora vrem si apoi ne-a chemat cu 2 sapt inainte ca sa depunem dosarul. Noi vroiam ora 10.30 dar nu s-a putut...au avut altii pile mai mari...asa ca am avut cununia civila la 11.Cand am intrat sa depunem dosarul, eram deja trecuti in creion la ora 11.

Corina
Albumul meu

Si eu o sa am cununia civila tot la sectoru 3 , pe 10 iunie si am auzit ca e nebunie mare. Am auzit de la un prieten care a facut cununia anu trecut in noiembrie, ca a fost cu 2 sapt inainte de nunta, canmd tb sa depuna dosarul, a stat cu noaptea-n cap la usa primariei si s-a rezervat de-abia la 14.30 . Nashpa. Ce ziceti?

Apropo de biserica, Krelia trece-ma si pe mine cu
Bis Sf Imparati Constantin si Elena (Muncii).

Pupici.
Michellee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

bravo Animagus! mey, imi place de tine ca recunosti in fata acestei distinse adunari ca iubita ta arata coplesitor in rochia de mireasa! de admirat!
in legatura cu facutul pantofilor la comanda nu stiu ce sa zic, eu nu mi-am facut niciodata nimic pe comanda. e ok sa ii faci la comanda pentru o ocazie deosebita dar sa stii ca persoana sau firma care se ocupa este profesionista, sa nu ai surprize neplacute!

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

http://photos.yahoo.com/emilyjeuly

http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alishaa spune:

elara, ma bucur ca ti-a placut site-ul!!! Eu una ramasesem fara cuvinte !!!Evident ca nu cred sa existe astfel de rochii in Romania, sau daca exista sunt la preturi astronomice!!! Dar poate om gasi ceva asemanator!!! In fine!!! Eu in afara de magazinele din Cocor si de pe Lipscani nu prea stiu altele cu rochite de mireasa!!! Mai stiti altele ? Si pe unde sunt ? In Unirii stiu ca e Agnes Toma, dar mie nu prea mi-a sarit nici o rochita in ochi !!!Hmmm!!! In rest nu prea stiu pe unde sa caut!! Nu as vrea sa ma limitez doar la astea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nichita spune:

Buna fetelor, eu sunt noua pe aici!!
O SA FIU SI EU MIREASA PE 1 IULIE 2006 SI NU PREA STIU PE UNDE SA-MI CAUT SI EU O ROCHIE DE MIREASA. AM INTRATA IN FEBRA NUNTII SI PARCA NU MAI AM TIMP DE NIMIC CU TOATE CA MAI ESTE MULT PANA ATUNCI. LA MINE ESTE SI NASOL CU UMBLATUL DUPA ROCHIE, PANTOFI, INVITATII ETC PENTRU CA AM O FETITA DE 2 LUNI SI 1 SAPTAMANA SI NU PREA AM CU CINE SA O LAS. CUM MA SFATUITI?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Animagus spune:

quote:
Originally posted by emilyjeuly

bravo Animagus! mey, imi place de tine ca recunosti in fata acestei distinse adunari ca iubita ta arata coplesitor in rochia de mireasa! de admirat!

Pai ce e rusine sa recunosti? Ca eu ma laudam de fapt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Animagus spune:

quote:
Originally posted by Raza
Ia si citeste la Bauturi ce scrise fata, ca tot tb sa le iei...

He-he... pai am citit de mult si e stabilita deja. Sambata la Piata de Gros, standurile indicate. Pai cand va spuneam ca aici pe forum mi-e punctul de informare nu ma credeati .

La vache qui rit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by nichita

Buna fetelor, eu sunt noua pe aici!!
O SA FIU SI EU MIREASA PE 1 IULIE 2006 SI NU PREA STIU PE UNDE SA-MI CAUT SI EU O ROCHIE DE MIREASA. AM INTRATA IN FEBRA NUNTII SI PARCA NU MAI AM TIMP DE NIMIC CU TOATE CA MAI ESTE MULT PANA ATUNCI. LA MINE ESTE SI NASOL CU UMBLATUL DUPA ROCHIE, PANTOFI, INVITATII ETC PENTRU CA AM O FETITA DE 2 LUNI SI 1 SAPTAMANA SI NU PREA AM CU CINE SA O LAS. CUM MA SFATUITI?

Bine ai venit la miresici 2006. Si spor la pregatirir. Da-ne si nua mai multe informatii...unde va fi nunta? La ce biserica, restaurant? Si Krelia o sa te treaca pe listuta. Cat priveste rochiile, depinde de unde esti. Sigur vei gasi aici toate informatiile de care ai nevoie.
Sa-ti traiasca fetita.

10+

POZE

Mergi la inceput