Miresele anului 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by andreea_trend

CADOU PT FETELE CARE SUNT IN SESIUNE

Nunta noastra
Poze

Super tare!!! Multumim frumos

10+

POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by vulpitzayam

Am si eu o intrebare.....care ma framanta...Cat de serioase sunt cele de la Salon Gabriela?Le-am trimis un mail sa intreb de niste rochii daca le au disponibile pentru inchiriat si nu mi-au raspuns....

Nu stiu cat de serioase sunt, dar au niste preturi...Eu am intrat la Brasov la Salon Gabriela si am vazut o rochie de seara...mai simpla de atat nu puteau sa o faca, dintr-o culoare, fara nimic deosebit...simpla-simpla, ce mai si era 7 milioane. Eu mi-am luat cu 2 milioane, dintr-un magazin din Miercurea Ciuc, una superba.

10+

POZE

Mergi la inceput

Fetelor, or fi fost ieri -30 de grade, dar nu s-a prea simtit. In schimb astazi...e jale. Sunt sub -30, asta e sigur. Ca la -30 mai suporti gerul, dar acum e insuportabil. Noroc ca a venit nasul dupa noi cu masina si nu a trebuit sa stam in statie sa asteptam autobuzul, ca inghetam acolo.

10+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Neata fetelor. Inca o zi cu ger...a.cicel, numai cand ma gandesc ce e pe la voi ma apuca un tremurat incontrolabil.
Rallu, super verighetele, evident ca nici alui meu nu i-au placut!!!!
Krelia, intr-adevar cele mai mici de inaltime sunt avantajate de rochii cu talie inalta. Si eu am probat multe modele, dar mi-am dat seama ca asta e cel care chiar ma avantajeaza.
Fetele cu examene, BAFTA si de la mine!!!
SunSmile, da pe mine nu vii sa ma vezi mireasa?Valabil pentru toate! Dupa ce ca am ales biserica in buricul targului, ca sa ajunga toata lumea usor acolo....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

fetelor mi-am vazut rochia de mireasa la IOANIN
sunt genul care atunci cand se duce la cumparaturi nu stie exact cum trebuie sa arate lucrul pe care trebuie sa-l cumpere, dar cand il vad si simt ca trebuie sa-mi apartina, pai trec la atac
vineri ma duc la probat, ca fara bani in buzunar nu indraznesc sa le pun pe tantile de acolo sa roiasca dupa fundul meu degeaba
are o super trena care apoi se incorporeaza tare smecher in fusta

Mergi la inceput

Si eu va astept la nunta mea, dar numai daca aveti curajul sa infruntati gerul. Ca altfel...

10+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Ba io as vrea sa te vad si pe tine! Dar nu stiu daca pe 8 iulie sunt in tzara. Daca da, atunci considera-ma autoinvitata la biserica! Si apropos, da si tu numele la Kreliutza ca nu figurezi in lista. Si a trebuit sa fac un remember cu "povestirile tale". Hai va pup pe toate...sper sa mai scap de spioni si sa mai stam la barfe! Cumatraaaa te pup si promit!

quote:
Originally posted by dyadya

Neata fetelor. Inca o zi cu ger...a.cicel, numai cand ma gandesc ce e pe la voi ma apuca un tremurat incontrolabil.
Rallu, super verighetele, evident ca nici alui meu nu i-au placut!!!!
Krelia, intr-adevar cele mai mici de inaltime sunt avantajate de rochii cu talie inalta. Si eu am probat multe modele, dar mi-am dat seama ca asta e cel care chiar ma avantajeaza.
Fetele cu examene, BAFTA si de la mine!!!
SunSmile, da pe mine nu vii sa ma vezi mireasa?Valabil pentru toate! Dupa ce ca am ales biserica in buricul targului, ca sa ajunga toata lumea usor acolo....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

'Neata! Ma trezesc si io, mai tarzior....m-au inebunit rochiile de la Whitelady. Chiar ma gandeam sa dau o fuga pana la Brasov, daca o fi nevoie, ca imi place tare mult, mai ales modelul 3. Le-am dat si eu mail, sper sa-mi raspunda.
In alta ordine de idei, eu sunt moarta de oboseala, am dormit in hopuri azi noapte, ca al meu e plecat in delegatie pana vineri. Dorm tare rau fara el....
Azi sunt pusa pe treaba, o sa invat, ca am alt examen vineri, si poate mai fac si ceva la lucrarea de dizertatie, ca e jale, fratilor.....
Va pup.

Au mai ramas...
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by krelia

[purple][font=Comic Sans MS]http://pg.photos.yahoo.com/ph/krelia78/detail?.dir=mail&.dnm=11dere2.jpg&.src=ph
Sa va aud!!!

Ai renuntat la cealalta ? Si asta-i frumoasa, dar aia...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Neata fetelor si pe mine ma enerveaza gerul asta de afara care parca nu se mai termina bbbrrrrr .......si noi vroiam sa ne cumparam verighetele luna asta dar le-am amanat pt. luna viitoare........apropo fetele care deja v-ati cumparat cat v-au costat verighetele???????

Mergi la inceput