Miresele anului 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by Freia

Krelia, nu fi copil, nu e discriminare, mama. Asta a fost decizia luata avand in vedere foiletoanele scris in timp asa de scurt. Nu uita ca acest site apreaciaza calitatea si nu cantitatea.

E o chestie interioara, pe care o simt..si probabil care imi va trece, dupa o periaoda de acomodare...deh, asa-s kupchii ....
Evident, stim ce se apreciaza pe acest forum...dar...ceea ce simtim..eu cred ca suntem libere sa exprimam, evident, in limitele nbunului simt, si al regulilor impuse de forum...io, n-am jignit pi niminea si nici n-am arat cu dej'tu..am zis doar ce ma doare pi mini..da' las ca ma fac eu mare (desi, acu'...ca mai mult stagnez, mai greu ) ...si trece!
Sar'naaaaaaa

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

Aha... si io care incepusem sa cred ca nu ti-a placut si ai pastrat blestemele doar pt gand... Cu placere ! Si pt ca mi-aia facut pofta, cred ca stiu deja ce gatesc duminica...

Si eu...tot pui pe sticla... Dar maine sau poimaine. Ca azi fac gratar. Mi-am luat un gril de la Metro si ies niste gratare pe el.... si nicte mici As manca toata ziua. Si toata grasimea se scurge in tava de dedesupt.

10+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

quote:
Originally posted by clarisa_clarisa

Neatza fetelor!Si voi ati inghetat tot atat de rau.E cumplit de frig.In alta ordine cele care ati mai fost la targurile de nunti,pt ca eu nu am fost niciodata,aveti idee daca o sa fie si producatori de rochii din alte orase,sau este exclusiv pt firme din Buc?
Ce parere aveti de:
http://www.whitelady.ro/mirese1.html
http://www.whitelady.ro/mirese5.html
http://www.whitelady.ro/mirese9.html
http://www.whitelady.ro/mirese11.html
http://www.whitelady.ro/mirese13.html
Cel putin din poze arata foarte bine si par sa fie bine lucrate,dar unde sa le gasesc eu???

Clarisa

f frumoase toate, dara daca trebuie sa aleg intre cele indicate de tine ultimele 3 sunt superbe.

si m-ai pus pe jar cu un costum de acolo pt cununia civila . tre sa e dau un mail sa vad cat costa si daca mi-l expediaza in Bucuresti.

Freia si Alexa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tigrutz

fetele, ceaiul asta antiadipos se ia de la farmacie sau de la plafar? este cumva acelasi lucru cu ceaiul de slabit? nu de alta, dar eu am luat ceai de slabit, dar nu provoaca "senzatii tari" ...cred ca sunt doua lucruri diferite

sa nu confunzi cu Figura , ala de se gaseste in magazine...noi (cred) ca vorbim de ceaiul acela chinezesc, care, de cele mai multe ori se gaseste la farmacie..este intr-o cutie verde, tiplat....si are niste hieroglife pe el..in limba lu' Rin-tzin-tzin...

26 august 2006

Mergi la inceput

NicoletaB, Rallu - ma bucur ca am mai incalzit atmosfera ...vedeti, asa ne shade bine

Razucutz...da' di undi stii matalutza ca trebuia io sa ma duc la probat rokitza??

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

quote:
Originally posted by krelia

quote:
Originally posted by tigrutz

fetele, ceaiul asta antiadipos se ia de la farmacie sau de la plafar? este cumva acelasi lucru cu ceaiul de slabit? nu de alta, dar eu am luat ceai de slabit, dar nu provoaca "senzatii tari" ...cred ca sunt doua lucruri diferite

sa nu confunzi cu Figura , ala de se gaseste in magazine...noi (cred) ca vorbim de ceaiul acela chinezesc, care, de cele mai multe ori se gaseste la farmacie..este intr-o cutie verde, tiplat....si are niste hieroglife pe el..in limba lu' Rin-tzin-tzin...

26 august 2006

Sigur nu vorbeam de acelasi ceai...ia sa cumpar si eu, poate face minuni, mai stii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

ceaiul se gaseste si la farmacie si la plafar este inte 75000-80000 lei ,este cum zicea si Krelia intr-o cutie verde tiplata cu scris chinezesc pe ea
nu cred ca are o denumire anume, cand ma duc sa cumpar niciodata din acelasi loc (asa s-a intamplat) cer ceai antiadipos si mi se da chiar ceaiul dorit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:

quote:
firma n-a castigat degeaba premiul 1 prin topul firmelor... nu conteaza cand...
[font=Comic Sans MS][purple]ba cam conteaza...ca daca o fi fost in '94...nu mai are nici o valoare
quote:
...si nu zic nimic ! ca tin la tine...
[font=Comic Sans MS][purple]meaning???

Nu 96, ci 94 ! Treaba lor ce fac ! Eu vreau doar sa ma lase in pace.. cu spusu', pai nu ziceai tu k sa nu le spun, k ti-o iei si tu ? nu te spun...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

quote:
Originally posted by briza_marii

quote:
Originally posted by a.cicel

quote:
Originally posted by ooana

Neata fetelor!
Si eu sunt de acord cu voi...Krelia, Dya ...noi aici suntem poate cele mai active iar faptul ca scriem foiletoane nu inseamna ca postarile noastre nu trebuie contorizate...orice postare e la fel doar ca o scrii aici sau in alta parte si asta nu ar trebui sa faca diferenta!
Nu vrem sa suparam moderatorii...nu urmarim numarul de postari...ideea e de corectitudine!

Si eu sunt de acord cu voi.

10+

POZE

Tanti Freia, vezi ca noi miresicile o cam punem de o greva. De ce esti rea si nu ne lasi sa avem "stelute mii si mii" . Hai, fi fata buna, ca doar esti miresica de a noastra

nunta2006

briza_marii
ziua nuntii

crezi ca aceasta decizie a fost luata pt ca eu sunt rea? am sa o iau ca o gluma, si am sa va reamitesc ca a fost o hotarare luata de moderatori.

multumim pt intelegere inca odata.

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:

Razucutz...da' di undi stii matalutza ca trebuia io sa ma duc la probat rokitza?? [/font=Comic Sans MS][/purple]

se vede c-ai imbatranit.. pai nu tu ne-ai zis ? si zi, ce-ai facut ?
Si sunnyday, bine ai venit si grabiti-va cu restaurantul !!!

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput