ce inseamna sa fii o femeie desteapta?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by michelle7

eu am o curiozitate. As vrea sa stiu daca ati intalnit pe lumea asta vreo persoana care sa constientizeze ca nu e inteligent(a)

Michelle,
eu am intilnit prosti care se credeau destepti, si oameni destepti care se credeau prosti, da prost care sa se creada prost, nu!!!

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Eu zic ca e foarte simpul: iti place sa vorbesti cu ea?

Am o prietena calugarita, de fapt a ajuns stareta, cu care vorbim cate in luna si in stele despre viata, despre oameni, despre ORICE si care e atat de desteapta incat nu vorbeste despre religie nimic, pt ca eu nu sunt religioasa!!!

Nu ma converteste, nu-mi da exemple, ma accepta asa si banuiesc ca nu-i e usor!

Si cred ca de desteptaciune tine sa ai empatie, sa te pui in pielea celuilalt!
Nasa mea, e frumusica, simpatica, dar ii lipseste empatia: calca mereu in strachini, e atat de deranjanta!!! Gaseste sa-ti spuna mereu ceva nepotrivit, corelatiile pe care le face sunt naive, povesteste lucruri neinteresante si se amuza singura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

quote:
dupa ce iti dai seama ca o femeie e desteapta?dupa faptul ca are facultate?castiga bine?n-are scrupule?cum se ajunge la aceasta desteptaciune?

-faptul ca are facultate?= NU
-castiga bine?=NU
-n-are scrupule?=NU categoric

O data cu trecerea anilor observam ca devenim mai toleranti, intelepti,intelegatori.Vine si desteptaciunea in urma lor fiti fara grija.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Monagan,

Tocmai asta ma sperie:

- cu varsta nu devii mai intelept
- mai destept
- mai tolerant

Asta e un mit!!!

Presoanele in varsta pe care le cunosc: bunici, socrii, matusi cu varsta au devenit:
- irascibili
- intoleranti
- incorsetati in parerile lor
- mofturosi

Mie chiar mi s-a facut frica de batranete.

Hai spuneti-mi ca exista si bunici simpatici, care iti dau sfaturi bune si cu care e o placere sa vorbesti.

Ha spune-ti ca unii din voi nu privesc ca o corvoada vizita la bunici care-ti reproseaza ca nu-i vizitezi destul de des, desi ei in copilarie te-au sarit vre-o 9 ani complet!!!
La socrii care se supara ca nu stai cu ei la masa dar omit sa te invite!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

Tocmai asta ma sperie:

- cu varsta nu devii mai intelept
- mai destept
- mai tolerant

Asta e un mit!!!

Presoanele in varsta pe care le cunosc: bunici, socrii, matusi cu varsta au devenit:
- irascibili
- intoleranti
- incorsetati in parerile lor
- mofturosi

Eu cred ca prima parte se aplica adultilor care au reusit sa evolueze si sa-si depaseasca propriile frustrari . Personal ma simt mai bine acum decat in urma cu 10 ani si peste 10 ani intentionez sa ma simt mai bine ca azi.

Mergi la inceput