ACTE STIMULENT -sec 2

ACTE STIMULENT -sec 2 | Autor: iubitoiu

Link direct la acest mesaj

unde se depune dosarul pentru sector 2? La bucur sau pe Olari? Am auzit pe cineva ca trebuie mers si in piata Amzei..m-am pierdut deja..Cineva sa-mi spuna si mie cursul miscarilor..eu abia azi am aflat de acest stimul ( am un bebe de 1.6 ani si m-am intors la scarbici in octombrie anul trecut).
ultumiri multe si pupicei deasemenea,
Sa aveti o zi buna
Cristina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denis spune:

Pentru sectgorul 2 se depune la serviciul de asistenta sociala. Niu stiu daca sunt mai multe in sector, eu am fost pe Masina de paine, la scoala 27...parca... Oricum, f aproape de policlinica masina de paine. Program 9-16, acte: cerere completata, adeverinta (tipizatul care este in anexa la lege) copii CI mama si sot, copie livret de familie si certificat de nastere.
La amzei depune firma inca o serie de acte (aceeasi cerere si adevereinta...nu stiu care-i rostul, dar cam asta este) Succes

Denisa, mami lui Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubitoiu spune:

nu gasesc adeverinta....anexa la lege??? poate cu alta conexiune sa reusesc sa deschid ceva..are cineva anexa salvata sa mi-o trimita pe mail?>..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Intri pe site-ul ministerului justitiei, http://legislatie.just.ro/Document.aspx#, dupa care bifezi la motorul de cautare "norma metodologica" si pui doar anul, 2005. Acolo vei gasi normele metodologice ale ordonantei 148 si anexele.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisiacob spune:

Dragelor, lamuriti-ma si pe mine ce trebuie sa fac avand in vedere ca de la data de 1 februarie ma angajez la o noua firma. Precizez ca vechea firma deja mi-a depus dosarul la Amzei pt indemnizatia CIC iar eu am depus cererea la directia de care apartin (erau utile aceste demersuri pt a primi indemnizatia pe ianuarie).
Acum, conform legii, voi beneficia de stimulent de la data de 1 februarie. Ce acte trebuie depuse si daca mai este necesara depunerea vreunui dosar la Amzei?
Multumesc anticipat!

Floricel & comp.(D.N. 09.09.2004)

Traieste azi ca si cum ar trebui sa mori maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisiacob spune:

Dragelor, lamuriti-ma si pe mine ce trebuie sa fac avand in vedere ca de la data de 1 februarie ma angajez la o noua firma. Precizez ca vechea firma deja mi-a depus dosarul la Amzei pt indemnizatia CIC iar eu am depus cererea la directia de care apartin (erau utile aceste demersuri pt a primi indemnizatia pe ianuarie).
Acum, conform legii, voi beneficia de stimulent de la data de 1 februarie. Ce acte trebuie depuse si daca mai este necesara depunerea vreunui dosar la Amzei?
Multumesc anticipat!

Floricel & comp.(D.N. 09.09.2004)

Traieste azi ca si cum ar trebui sa mori maine!

Mergi la inceput