Mojar ceramic
![](images/user_woman.png)
aveti idee unde pot gasi??? unul mai marisor, cam ca cel de il foloseste Jamie Oliver in emisiunea lui......
Raspunsuri
nana_sim spune:
Incearca la farmaciile care au si tehnico-medicale, acolo pe langa pahare, pipete, samd ar trebui sa gasesti si mojar, este foarte folosit in laboratoare.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mina spune:
quote:
Initial creeata de mama lia
aveti idee unde pot gasi??? unul mai marisor, cam ca cel de il foloseste Jamie Oliver in emisiunea lui......
mama domnisoarei Cristina(28.09.1993)
Gand la gand cu bucurie, daca gasesti anunta-ma si pe mine unde ca tare-mi doresc asa un utilaj.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
mama lia spune:
te pomenesti ca mojarul lui Jamie nu o fi ceramic????
oricum...voi cauta mojar, macar de as gasi!!!
Leah spune:
Buna!
Va spun sincer ca si eu am cautat indelung un mojar ceramic ca al lui Jamie si in Romania nu am gasit. Abia cand am fost in concediu anul trecut in Germania am gasit intr-un bazar (asa zisele flohmarkt - piete de vechituri) unul absolut superb din marmura alba, cu pistil cu tot si am dat vreo 5 euro sau mai putin pe el, neutilizat (se cunoaste dupa lipsa urmelor de pe pistil si fundul mojarului). A fost bucuria mea cand l-am vazut si l-am carat de acolo cu drag, in ciuda greutatii destul de considerabile. Asa ca .... in Romania nu prea cred, decat daca ai vreo pila la un laborator de chimie sa-ti dea unul, daca au in plus....Daca ai ocazia sa mergi in strainatate, nu ocoli pietele de vechituri, poti gasi lucruri minunate acolo....
Arhistefy spune:
Mojar din marmura alba am vazut la TCM - Vatra Luminoasa. Costa in jur de 300.000 lei. E pe lista mea de cumparaturi, insa nu am reusit sa ajung pana acolo. Sper sa mai aiba...
La toate gandurile negative pe care le-ai putea avea, Dumnezeu are un raspuns pozitiv pentru tine.
Cu drag,
Mihaela
mina spune:
Scuze, Mihaela, dar ce e TCM asta?
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
mama lia spune:
buna idee...si eu am un TCM linga job, in Baneasa!!!
la Vatra Luminoasa parca e in intersectie, nu???
Arhistefy spune:
Din ce am vazut eu TCM este un magazin specializat pe ustensile de bucatarie. Produsele sunt nemtesti. Am luat de la magazin diferite forme de torturi/prajituri si un sucitor de marmura (excelent pentru intins foi subtiri). Da, este aproape de intersectie, cum mergi spre Stadion.
La toate gandurile negative pe care le-ai putea avea, Dumnezeu are un raspuns pozitiv pentru tine.
Cu drag,
Mihaela
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxanaz/roxanaz.jpg)
roxanaz spune:
La tehnico-medicale sunt mojare de ceramica, dar mici - nu prea merg la bucatarie, am si eu unul si nu intra mare lucru in el. mojarul lui Jamie Oliver e de piatra....si e muuult mai bun, pistilul fiind greu macina mai bine semintele. din ala imi doresc si eu....dar mai caut inca!
Roxana