Cine cunoaste noile reglementari?

Cine cunoaste noile reglementari? | Autor: micalondra

Link direct la acest mesaj

Vreau sa imi spuna cineva care cunoaste legile cum trebuie sa procedez. Am nascut in 25 iunie 2005. Am lucrat cu jumatate de norma din 1 septembrie 2003 pana in 9 decembrie 2004 si in 9 decembrie m-am transferat la firma noastra cu norma intreaga unde am figurat ca angajata pana in 24 iunie 2005. Din 25 iunie pana la 31 august am figurat ca fiind in concediu, iar contabilul m-a sfatuit ca e mai putina birocratie pentru primirea indemnizatiei pentru copil daca ies mai intai in somaj si din somaj fiind sa cer indemnizatia. Cei de la somaj mi-au calculat timpul lucrat si au zis ca sunt doar 9 luni si 9 zile deci nu pot primi eu indemnizatia si sa intre sotul in concediu paternal. Astfel eu am contractul de munca desfacut de la 1 septembrie 2005 si am intrat in somaj din 10 septembrie iar sotul primeste indemnizatia. Acum o sa divortez fiindca m-a lovit si vreau mai intai sa stiu daca pot transfera indemnizatia pe numele meu, eventual sa imi fie virata pe card. Asa am inteles de la televizor ca nu conteaza daca ai lucrat cu norma partiala, tot poti primi indemnizatia. Ma poate lamuri cineva care stie noile reglementari? Nu imi permit sa merg la avocati ca abia imi da bani pentru nevoile fetitei. Va rog ajutati-ma!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Norma partiala se ia in considerare numai din iulie 2005.

Mergi la inceput