Bebelusi de martie - aprilie 2005 (73)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

ellinia la multi ani pentrui ieri!
rp sedere placuta la mama ta si intoarcere rapida.
adsena,mamacita,andruzza

rrox Stiu eu? Cred ca s-ar bucura tare mult de jucarii,pe care de altfel nu si le prea permit,niste copii sarmani. Poate de la vreo cresa,gradinita sau chiar orfelinat. Sau...stii...ma ganeam poate la cei care cersesc(nu din obisnuinta,ci din obligatie).La noi sunt multi copilasi care stau in fata bisericii,inghea si cred ca s-ar bucura nespus.
hioral ma bucuir sa va mai vitesc! Karen e o frumoasa,mai povesteste-ne de ea!
gegea exact aceeasi problema o am si io cu Brien. Tipa si :(( si e f nervos. Daca spui ca o linisteste prezenta bunicii...ma gandesc ca poate va simte e voi agitati(ma gandesc ca e imposibil sa nu te fi afectat starea ei) si poate asa gaseste oaza de relaxare. E o ipoteza,[poate gresita,nu7 prea stiu ce sa-ti spun.
sunt cam in urma cu subiectele.Aici am ajuns cu cetitul.Ma mai documentez si revin

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII

Mergi la inceput

{bis] le multi ani ! sarbatoritilor de ieri: Mara ,Sara Mihaela,Adela Maria si Rares Ionut ,Radu, Alexander, Alexander Paul, Matei

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Rrox, Daria, multumesc!

Rox, laudabila initiativa ta cu jucariile. Stiu ca intr-un timp se postau anunturi de genul asta cu donatii de hainute si jucarii chiar aici pe dc. Cred ca la Mica Publicitate daca nu ma insel.
Daria, poate ii mai iese inca un dntisor. Sau poate din cauza ca nu prea ati mai iesit afara...ca banuiesc ca nu ati mai mers la plimbare in ultimul timp, cu frigurile astea! Si lui Stefan ii place sa se joace asa cum ii place lui Brien. Numai ca el foloseste pernele. Le trage si se aseaza sub ele si se pune pe ras pentru ca stie ca urmeaza "Unde-i Stefan? Nu-i Stefan!" Si el rade de se prapadeste! Ii mai place sa faca asa cu perdeaua.
Chiar ar fi indicat sa ne spuna fetele cum se mai joaca cu puiutii lor, care sunt jocurile preferate, sa ne inspiram una de la alta. De acum incep si ei sa priceapa in jurul lor si au nevoie de jocuri.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

adela20 bine ai revenit!
ligia erupere finuta si nedureroasa!
hioral,pisicuta bb meu mananca painica,moderat ce-i drept. Asa cum scria rrox,am grija sa nu fie din cea f lipicioasa. El o framanta in gurita fara probleme. Am inceput prin a-i da cantitati minuscule.
pisicuta n-as vrea sa te descurajez, sincer nu prea stiu daca exista vreun tratament minune pentru scapat de vergeturiSorry.Cred totusi,ca se pot rezolva pe cale chirurgicala. Daca cumva gresesc,sau stiu eronat,sa-mi spuneti si mie.Eu asa citisem.
valenkaBrien musca din banana singurel. Pur si simplu,i-am dat sa incercam, a muscat si am asteptat cu sufletul la gura pana a dumicat-o. Asta cam de o luna - o luna si 1/2. Am inceput cu painica putina,apoi am mai lasat un morcovior(bine fiert) si...uite asa...aproape nu mi-am dat seama cum..., a ajuns sa manance bucatele mai mari,ba chair sa muste singurel.

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput

Ah! si....insfarsit e gata siteul. Mai necesita niste adaugiri si modificari....dar totusi suntem pe drumul cel bun.!
Daca vreti sa-l vedeti...si sa va dati cu parerea(tare bine ne-ar prinde niste critici)e afisat sub link-ul cu poze.

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Buna fetele mele dragi....

ce ati fost ....Sa va povestesc ultima pozna a lui Benny ...aseara eram cu fetele pe chat ..Benny prin casa se plimba ..se juca ..era in lumea lui la un momentdat se aude .plesch si zgomot de cioburi ...mi-a spart si ultimul suport de la bambusul norocos ( il pusesem in spatele unei boxe si am zis ca acolo nu are cum sa intre ..eee a intrat) ..strang cioburile ..aspir sa nu ramana cioburi mici si ma gandeam sa il cert un pic sa nu mai faca ...e cand sa ma intorc sa il cert baiatul meu face singur 5 pasi ...eee acum nu mai stiam ce sa fac sa il iau in brate si sa-l pup sau sa il cert...grea dilema

MAMACITA..te ASTEAPTA tortul!!
ANDRRUZZA
ADSEANA

VA VREM INAPOI !!!!!

VA VREM INAPOI!!!!!

VA VREM INAPOI!!!!!

Valenka.....sincer nu am cantarit niciodata cat mananca Benny ..nici cand am inceput diversificarea , ptr ca el a mancat bine intotdeauna...de pasat , nu i le pasez ii pun o portie si lui si le mai maruntesc ..de obicei mancarurile olandeze sunt ele deja maruntite si pasate asa ca no problem ...de exemplu aseara mancat un castronel ( cca 250-300g) de supa cu painica -(de fapt aici supa arata ca un fel de mancare de la noi fara prea multa zeama..dar ei ii zic supa ) ..cred ca e destul ptr el ...mai e ceva nu ii dau chiar tot ce mancam noi ..de ex zuurkool stamppot -piure de varza murata ...sau Bami ( un fel de taietei cu carne si ou) ...astea nu ii dau si cand manaca Imparatu ( ca eu nu mananc asa ceva ) eu cu el mancam altceva ...Dupa Sebi acare nu manca nimic ..creste inima in mine cand il vad ca manaca ....pupici

ellinia ..iti trimit azi conversatia de alaltaieri ...din pacate am uitat sa o salvez pe cea de aseara si nu merge cu "Recent Show Files" ca e conferinta...

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Arata ca esti OM!Putin poate insemna ptr o fetita minunata...VEDEREA!

Specialii 2005 , Poze de pitici voinici

"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

Mergi la inceput

Ionela ...ptr nimic ..toti bb-ei nostri sunt SPECIALI si trebuie sa fie acolo unde le este locul ..in albumul SPECIALILOR..numai ca eu cateodata mai uit ..dee varsta asta inaintata

Daria Cred ca bb-ei nostrii ..multi dintre ei au pregati o conspiratie sa fie nervosi si suparati si sa ne faca nopti albe ..multe mamici se plangeau de asta pe chat ..asa ca TRAIASCA SOLIDARITATEA BB-eilor NOSTRI!!...site-ul e ca proprietara ...superbbbbbb

cenia mult succes cu intarcatul si pupici ptr mamica si puiul ei ...sincer nu stiu ce sa iti spun cu CM mie mi-a venit dupa 1 luna -1 luna si o sapt dupa amandoi baietii si pe vremea aia inca alaptam ..fiecare organism cu felul sau de a fi...imi pare rau ca nu te pot ajuta cu mai multe informatii

LA multi ani ! sarbatoritilor de azi

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Arata ca esti OM!Putin poate insemna ptr o fetita minunata...VEDEREA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela20 spune:

Stefan, Ioana, Cezarica, Andrei, LA MULTI ANI! Sa cresteti mari si destepti!
Bubuca mea si-a facut un obicei de a adormi seara pe la 10, apoi pe la 11 se trezeste cu chef de joaca! Spre disperarea mea, readoarme pe la ora 2! Apoi ma lasa sa dorm pana la 8! Cred ca e mai agitata de cand ii cresc dintisorii. Lui Thomas tot pe la 9 luni i-au crescut primii dintzisori dar a fost linistit micutzul.
In plus, nu vrea sa stea de loc in funduletz, ea vrea direct in picioare. Chiuie cu atata bucurie cand ajunge in pozitia bipeda!
Eu am inceput sa-i dau paine de vreo luna, ii dau o coaja de paine si ea o mozoleste incet-incet pana o papa pe toata. Si e atat de bucuroasa cand ii dau painea, o flutura victorioasa de parca ar spune : "Lume, lume vedeti ce mare sunt eu! Stiu sa mananc paine! "

Si eu alaptez inca si zilele trecute mi-a revenit ciclul. La Thomas a fost exact la fel, dar am continuat sa-l alaptez fara probleme pana la un an, cand s-a intarcat singur, desi eu inca as mai fi avut lapte.
Va pup si va urez o zi minunata voua si specialilor vostri!

Adela, Thomas si Bubuca

Mergi la inceput

LA multi ani Ellinia !
sa ai parte numai de lucruri minunate ..multa sanatate si fericire si tot ce iti doresti sa ti se implineasca ..sa ai o viata minunata alaturi de sot si de minunea voastra ..LA multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

LA MULTI ANI IOANA,STEFAN,ANDREI,LUCA si CEZARICA!

Gogoneata a dormit de la 9 seara pana la 9 dimineata cu 4 treziri spre dimineata.A baut 500ml lapte,cum nu prea a mancat ieri cred ca i-a fost foame.Ma dispera ca nu mai vrea nici fructe sa manance ,azi a mancat jumate de banana si jumate borcanel hipp.Astea le-a papat in 3 ore de la 10 la 13 .Daca rup bucati din fructe (banana ,kiwi care sunt mai moi)mananca ,daca le pasez nu mai vrea,nu deschide gura la lingurita.Astazi asa am reusit sa mancam jumatea de banana,rupta bucatele.Daca ii dau sa muste ea isi umple gurita si nu mai poate mesteca.Si la legume aceasi problema,a mancat ieri un sfert de castron si o bucatica de peste tot rupta cu mana .Nu stiu ce sa fac ,am inceput sa ii dau iar vitamine.Saptamana asta ii mai fac de 3 ori examenul copro sa vad ce iasa.Nu i-am facut tratamentul pentru lamblii in primul rand ca nu am gasit siropul nici inlocuitor in tot orasul si in al doilea rand ca cealalta dr.(cea de familie)mi-a zis sa nu il fac decat daca sunt sigura ca are,e toxic pentru ficat.
Cum isi revenise din nou cu mancatul nu i-am mai repetat copro,dar acum nu se mai poate ,nu mai aman.
JULIA FELICITARI PENTRU DINTISOR!
DARIA pupici lui Brien cel jucaus!Si noi ne jucam cucu bau si ne distram,dar nu are tot timpul chef.Poate il deranjeasa ceva dintii sau altceva.
ELLINIA sa stii ca si eu ma gandesc la biberon cand vad ca nu mananca cu lingura dar ezit .Dar daca mai continua sa nu manance poate incerc.
Voi ati iesit azi afara?Noi nuuu,e tare frig.

Incerc sa mai pun poze in album.Revin.

Mergi la inceput