Cluj rulz (33)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Salut, fetelor!!!

Cristiana, propun io o solutie: poate sa-i tai unghiile impreuna cu un alt copil(la care sa-i taie unghiile mamik lui)....am testat chestia asta(inca nu si la taiatul unghiilor) cu Elsie care-i regina istericalelor de genul asta si a mers struna....
...oricum si ea face asa: ex.: aseara, dupa baie am reusit(cu chiu si vai) sa-i tai la picioare 4 unghii si la maini ungiile de la o mana...dupa aia n-a mai stat deloc!!!...si mai tai azi cate 2 si maine, si ajung sa-i fac mani si pedi completa in 7 zile!!!!

Stanca, ulei de masaj este la farmacie(sensiblu are tot felul de soiuri, frantuzesti)...am luat si de la nobila casa, de trandafiri...e bun!

Va pupam!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

RALUCA, ,normal ca 350g...de la pitici mi se trage. Apropo de inchiderea calculatorului cand scrii o nuvela intreaga...o luna am patit permanent. Deja eram.

CODRUTA, am gasit si eu dar imi trebuie si toner la imprimanta kodak si tonerul se vinde in set, cu coli. Abia am aflat. Cand vine Mariana tre' sa aflu ce sa ma fac, ca nu gasesc.

STANCA azi se simte bine.

mami de dani (26 iulie 2005)

albumul nostru
Piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Am uitat sa fac prezenta piticilor....am primit si noi de la Mari, "patapada" si cei 5 pitici...ca erau ultimii...oricum acum sunt 4, ca unul dintre ei isi lua regulat zborul d epe perete, si o data n-am fost pe faza sa-l lipesc la loc imediat si a pus Elise mana pe el...si restul e istorie, cum bine zicea si Roxa!

Simona, ce ai mai facut?... ca n-ai mai dat nici un semn p-aci....eu am facut o tampenie...iti scriu pm, k????

Va pup fetelor, ca nu-s o companie excelenta, deci , revin cu forte proaspete, intr-o vreme!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

meyy ce racoare e afara...

io am dormit putin de tot si is cam nauca...

proprietara vrea sa-mi mareasca chiria....

bleah, ce zi!

si acu tre sa va zic ceva, sper sa nu va suparati pi mini ...stiti ca v-am tot intrebat ca se aude cu rujeola....no, pe motiv de copila nevaccinata inca si cu ajutorul pediatrei panicare (nu ca io n-as fi), am zis ca o sa fac pauza la intalniri ....nu stiu daca maine ati programat deja...si daca nu ma insel era randul meu, asa-i? oare exegerez?
no, asta e! sper tare sa nu va supa....si sper sa ma mai primiti la club dupa ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Bai se vede ca zi e marti.Cele 3 ceasuri rele s-au aratat si la mine dar eu nu vreau sa le bag in seama.
Razvan are piscator in si e tot mai tupeist si smecher.M-a enervat dar nu m-am lasat prada instinctelor.....Azi de dimineata a venit femeia care face menaju iar sotul meu nu si-a pregatit camasile care le vrea calcate.I-am spus sa si le pregateasca si acum nu mai vorbeste cu mine pe motiv ca il iau in suturi de dimineata.De parca el nu stie ca azi vine Ani.....Si inca ziua nu e gata.

Anca pacat ca nu vii la intalniri i-ar face bine Alessiei.Acu ma bag si eu ca (trebuia sa fie musca) daca iti mareste chiria si nici macar nu iti place casa de ce nu cauti altceva?

Svety ma simt bine!

Florina
mersic de info!

Simonica tu lucrezi de zor la bebe si nu mai ai timp de noi?

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

tre' sa-mi pun izmene cand mai ies. da' ce da-o-n bucuria mea e asa frig?

mami de dani (26 iulie 2005)

albumul nostru
Piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Svety e de la prietenii rusi!

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Unde ati disparut ?
Stiu ca zi e frig si o zi nasoala dar.......

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Va zic doar atat, sunt racita, ma doare-n gat si in piept si ... n-am amigdale ca sunt scoase de mult, am febra si ma doare capul. Nu stiu unde am racit si imi vine ca sunt singura acasa si ca nu stiu cum o sa botez eu sambata in conditiile astea.

Atat.

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

Vai simona ce bine te inteleg, parca mai ieri am botezat si eu ca prin vis doar ca eu am avut scaun sa sed dar la tine ar tb sa ai miinile libere sa poti tine si folosi "nas-stergaul". Ca sa nu mai vorbim ca nu prea ar tb sa tii puiul in brate. da' poate iti revii!! infunda-te bine cu medicamente si daca se poate stai acasa (ca daca iesi pe frigul asta .... slabe sanse de recuperare).
iti tin pumnii!!!!!!!!

Bai se vede ca zi e marti.Cele 3 ceasuri rele s-au aratat si la mine

si eu am primit vesti nu tocmai bune, bilet de internare pt analize .vineri seara rezultat.
deci nici noi nu putem participa miercuri. poate o aminam totusi.

carrie - si eu am mari probleme la taiatul unghiilor la picioare, mai fac asa ca florina (pedichiura completa in 5 zile ) sau reusesc sa-l mai pacalesc sa faca poc cind tai eu unghia sa vada ce repede fac; mai un desen mai un miriit. asta e!
daca ai ceva vesti pt mine te rog sa nu ma uiti ca pina apuc eu sa sun la toate instit. imbatrinesc. multumiri!

pt raluca - tare rau imi pare de stefania si de poze dar nu am apucat sa fotografiez toti puii pt ca brusc mi-am dat seama de neajunsul cu acumulatorii. promit sa recuperez cu un portret adevarat la proxima intilnire .

Mergi la inceput