azoospermie

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Mirela ai 2 PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

eu tot incerc sa-mi fac curaj...sa-l mai trimit sa faca o spermograma!

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Buna, dragutzelor!!!
Recomandati-mi si mie un lab. in Bucuresti unde putem merge ptr. o spermograma (dupa ora 16 ).Dar vrem o o analiza mai.....amanuntzita.
Cred ca va mai amintiti de noi???Tot azoo scrie pe analizele noastre

fete optimiste!!!

Un drum luuung incepe cu ...un pas !!!

copilutz'

Mergi la inceput

Copilutzu dc vrei o spermograma mai detaliata du-te la dc Soare Cosmin. Am inteles ca analizeaza toata proba nu numai o picatura cum se face la celelalte laboratoare. Nu stiu ce program are dar il poti suna pe telefon intre orele 17 si 19. Am auzit ca pt cei care sunt din alta localitate si nu pot sa vina din cauza serviciului ii cheama sambata. Deci, da-i un telefon si vezi cum rezolvi. Nr de tel: 0722 52 56 72.
Mult noroc si sa ne tii la curent cu ce ai rezolvat.
MIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Fetelor, s-a terminat 1-1; dar e bine si asa. Nu ca asi fi eu mare microbista.
Elise, spune-i pur si simplu. A facut chiar asa de multe pana acum? Intelegem ca e neplacut dar...scopul scuza mijloacele.
Dragele mele, dar voi nu va duceti la culcare?
Somn usor!

Mergi la inceput

Miki, m-am gandit eu ca poate te gasesc pe aici, de aia am intrat.
Pupici
Mirela

Mergi la inceput

Mi se pare mie, sau mesajele pe forum se misca cu viteza mai mare?
Nici nu apuc sa le trimit si dupa cateva secunde apar.

Mergi la inceput

Da Mirela se misca mai repede pt ca fiind incepatoare mesajele tale erau moderate. Acum deoarece ai ceva vechime nu mai sunt moderate si apar mai repede.
Elisecat timp a trecut de la ultima spermograma? Dc a trecut o luna ii spui ca vrei sa vezi dc sunt modificari si va duceti sa faceti una mai detaliata.Eventual sa-i vedeti si voi. Ti-a trecut supararea pe el? Acum va vorbiti? At ma bucur ! Vezi si tu cum faci sa-l convingi , scoate-ti armele !

miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Fetelor, sunt aici, numai ca din lipsa de noutati am zis sa nu va mai plictisesc cu aceleasi vechi refrenuri. Eu am inceput sa iau ceai de cretisoara, de coada soricelului si de napraznic. Nu imi dau seama care din ele, dar unul este atat de amar, de imi vine sa-l arunc. E drept ca si eu sunt lenesa si decat sa pregatesc 3 ceaiuri, le amestec si fac unul singur. Sper sa nu dauneze. BU a disparut. Banuiesc ca e in geanta la sotul meu, care o ia constiincios. Poate in week-end-ul asta o sa avem timp sa stam de vorba, sa vedem ce alte cai mai incercam sa urmam. Va pup si un sfarsit de saptamana placut. Bafta multa, nusy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by Mirela_1

Elise, spune-i pur si simplu. A facut chiar asa de multe pana acum? Intelegem ca e neplacut dar...scopul scuza mijloacele.

Mirela, pai ..am curaj sa-l trimit, n-am curaj sa vad rezultatele!

Miki, imi scot armele....
Vorbim strictul necesar - "trezeste-te...pa... buna... noapte buna"
Au trecut 2 luni si jumatate de la ultima - gigeii se refac in 3.

Elise

Mergi la inceput