azoospermie

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoma spune:

quote:
Originally posted by miki-miki

A ...si inca ceva , stii ca pana acum 3 azoo... sunt si economiste? O fi ceva?
O si pe Nusy campioana . Tine-te bine sa nu te ajunga Elise din urma.

miki

Ciao!
Sunt Nicoma, sunt(em) azoo si sunt economista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Nicoma ma bucur ca ai inceput sa scrii din nou. Aici suntem f putine si dorim sa facem schimb de experiente, idei, tratament s.a. Poti sa ne spui ce ati mai facut voi? Ati facut vre-un tratament ? La cine ati fost? Sau poate v-ati resemnat.
Si zici ca esti economista?
Pai Nicoma cred ca au fugit de noi ! Le e frica sa nu-i numaram si se retrag in outze probabil
Te si astepatam sa ne spui cate ceva.
Eu iti urez sa cat mai repede la oligospermiste.

miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Buna dimineata!!!

Nusy, Elise, Miki: merci mult pt. sfaturi. Am cumparat ieri tunctura de BU, si am incercat-o deja. Ni s-a parut ok la gust si la miros, si mie si sotului. Azi dimineata chiar m-a sunat sa ma intrebe unde am pus-o, ca vrea sa ia din nou. A, si a inceput sa ia si napraznic. Si catina, ca a auzit el ca e buna.
Am incercat sa vorbesc cu el aseara despre dr. Soare, dar nu a percutat prea bine, asa ca mai incerc. Si sa stiti ca nu ma bateti la cap, chiar vreau sa impartasim pareri.

Oricum, nu ne pierdem speranta.

Nicoma: bine te-am gasit! (desi as vrea ca la acest capitol sa fim cat mai putine)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Tabitha: BRAVO!!! Asta e primul pas...Insista si vei reusi sa-l convingi sa mearga si la dr.E pacat sa nu incercati.Mai ales dupa ce veti urma tratamentul cu BU macar 2-3 saptamani si sa isi faca o spermograma la Soare(care analizeaza picatura cu picatura).Succes in continuare!

Nusy

Mergi la inceput

Tabitha ma bucur ca ai reusit sa-i dai BU. Asta e primul pas si dc te-a sunat sa te intrebe unde ai pus-o inseamna ca-l intereseaza . Dupa 3 sticle o sa inceapa sa si cumpere singur, ai sa vezi tu. Si dupa cateva saptamani mergeti la Soare. Sunteti pe drumul cel bun ! Sunt sigura ca la voi este un caz care se poate rezolva pt ca-i aveti la sursa. Multa bafta in continuare!
Nusy si spui ca pe spermograma nu scria nici un diagnostic? Pai saracii au zis ca dc sunt 28 nu e azoo... dar o fi oligooo...? si at nu au mai scris nimic. Sotul tau de cate ori a repetat tratam dat de dc Soare pana acum?
Elise unde esti? Nu mai apari si pe la noi?Ai spus ca pleci undeva si eu nu stiu? Sa stii ca astazi am facut o salata de telina excelenta pt sotziorul meu care vine acasa de departe( mancai si eu un sfert din ea pt ca nu ma putui abtine). Sa stii ca e excelenta . Si cum stiu ca te intereseaza iti spun cum se face: Dai telina cruda pe razatoarea mare, pui usturoi dat pe razatoarea mica si maioneza. Mamaaaa ce bunatate! Reteta o am de la Mirela_1 care este oligo...Si mai am o reteta de salata si una de mancare cu telina. Dc le vrei sa-mi spui.Te .

miki-miki

Mergi la inceput

Miki:nu a repetat tratamentul.Adica i-a dat un singur tratament naturist pe care l-a luat 1 luna,dupa care l-a trecut pe un tratament homeopat pe care l-a luat cam 1 1/2 luna.Nu i-a spus sa le mai repete,ci sa ia atat cat i-a dat el.In rest ,sa ia non-stop BU.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

quote:
Originally posted by miki-miki

Michelle am inteles ! Patent ramane ! Si zici ca ai plecat peste ape cum ti-a ghicit ?
Pai si eu o sa am gemeni ! Baiat si fata vreau sa stiti! Si acum o ajung pe Elise din urma si apoi pe Nusy.
Nusy eu cred ca aia au uitat sa creaca acolo dupa 28 mii sau milioane. Ce spun la diagnostic ca nu ai scris?

miki

pai am plecat peste ape ca acu is in, usa nu???? si stii ce mi-a mai spus ?? ca plec peste ape si o sa " tai forme cu foarfeca" si eu sunt hairstylist !!!!!!! asa ca sa nu-mi spuna NIMENI ca nu exista si ghicitoare care se pricep !!!

Mergi la inceput

Miki:uite,am gasit pe google la "cabinetul dr.Soare Cosmin" care sunt specializarile lui:endocrinologie,sexologie,sterilitatea cuplului,contraceptie,medicina interna,homeopatie,tratamente naturiste(si cred ca sunt ale lui si nu au ramas acolo postate de pe vremea tatalui lui),mai ales ca atunci cand dai click pe el deschide un site in lucru(actualizat ultima oara in ianuarie 2006),unde are cateva raspunsuri la niste intrebari.

Nusy

Mergi la inceput

Nusy stiam de existenta site-lui dar nu stiam ca are atatea specializari. Am incercat sa-l contactez direct din site dar nu am mai avut rabdare si l-am sunat.
Si dupa 2 luni si jum nu ati repetat tratam? Voi ati avut pb cu operatia si cred ca de aceea nu l-ati repetat. Sau pt ca tb sa faca spermograma si poate tb sa schimbe ceva in tratament. Oricum deabia astept sa-mi spui ce ati facut.
Eu dadui cautare in google de stafilococul meu si aflai ca se gaseste in gat, plamani si se distruge f greu. Tb sa repetam anal si sa vedem dc mai apare.
Gasii un articol in franceza interesant in care este si stafiloco.... mentionat pe acolo si se pare ca ar fi o cauza a infertilitatii.

miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

unde sa plec miki?
plec eu vreodata?
chiar daca plec am PCul legat de gat....

nu stiu daca si-a luat "dumnealui" tzelina...ca deocamdata nu vorbim.
iar gigeii...ai si tu dreptate, s-or fi speriat de noi, ca ii impartim si-i multiplicam si s-au retras spre campii mai verzi.
da'i aducem noi de coada inapoi! !!!

Elise

Mergi la inceput