INTRARE CIC 2006

INTRARE CIC 2006 | Autor: Marcela_H

Link direct la acest mesaj

Am citit ce s-a postat pe forum dar nu am vazut nici un mesaj de la vreo mamica care a intrat in CIC anul acesta si a depus deja dosarul.
Va rog sa ma lamuriti si pe mine (am nascut in noiembrie 2005 si urmeaza sa intru in CIC zilele astea) daca depun dosarul doar la Primaria de sector fara a mai fi nevoie sa depuna si angajatorul la Piata Amzei si ce anume ati pus la dosar si daca a mai fost cazul sa se certifice actele "conform cu originalul" de catre firma...
Multumesc mult pentru un raspuns care sa ma lamureasca, va pup si va urez mult succes in cresterea copilasilor.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Tu depui actele direct la primarie. Numai cele ce sunt in concediu din anii precedenti depun si in Amzei.
Trebuie anexa 1(cererea si declaratia pe proprie raspundere), anexa 4(adeverinta de la serviciu pentru stagiul de cotizare), copii pe care sa scrie conform cu originalul si sa aiba stampila firmei dupa buletin, certificat nastere copil, declaratia pe proprie raspundere ca nu realizezi alte venituri. Ar trebui sa te mai interesezi si la primarie ca poate mai vor ceva in plus. Daca vrei sa-ti trimit prin mail anexa 1 si anexa 4, da-mi pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcela_H spune:

Multumesc mult Laura! In sfarsit stiu si eu ce am de facut!
Pupici si nuami bine!

Mergi la inceput