Le zic asa ca nu stiu cum se numesc. Sunt unele care se fac de Craciun in tavita si au tot felul de forme...de bradut...de fulg...si se decoreaza cu tot felul de culori.Vreau sa le fac cu Isabel si voiam ceva simplu. Adica sa poata fi si mestecate nu numai decorate.
Stie cineva despre ce incerc sa explic ?
Se face ca o foaie de coca si decupezi cu forme....Multumesc de pe acum...sper ca m-am facut inteleasa cat de cat.Alexandra si Isabelita Isabel
Pai depinde la ce te referi .Poti sa le faci din aluat de turta dulce sau din aluat de fursecuri .Eu fac de Craciun si turta dulce si fursecuri .
Iusti
http://community.webshots.com/album/546682407eLNIYdCam asa ceva.
Care dintre cele 2 variante are sanse mai mari si se face mai usor ?
Poti sa-mi dai si mie una dintre ele...care crezi tu ca se face mai bine.
Multumesc.
Alexandra si Isabelita Isabel
Vezi la "Deserturile Nataliei" ca sunt niste "Fursecuri cu unt".Cred ca este ceea ce cauti.
Miha si
Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
Scuze pentru intarziere !
Eu le fac de obicei din urmatorul aluat :2 oua ,400 gr unt ,200 gr nuci sau alune si merg si migdalele daca va plac ,200 gr zahar si 500 gr faina .Se macina nucile ,se amesteca faina cu untul apoi inglobezi nucile ,ouale si zaharul .Se framanta aluatul dupa care se lasa la odihinit o ora in frigider .Se coc pe tava la foc potrivit 10 ,15 minute .
Portia e dublata de mine ,ca ai mei mananca foarte multe ,eu le pun intr-o cutie si au mai mult timp .Cau cat trece timpul cu atat sunt mai bune .
Iustina
Eu am cautat in arhiva ,prajituri de Craciun,si am gasit si retete din astea pt. forme.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Multumesc frumos.
Intre timp am sters pozele...sa nu abuzez de prajiturile oamenilor (erau luate de pe webshots )
Am cumparat si forme.....facem in seara asta oproba si va povestim.Alexandra si Isabelita Isabel