Cum se prajesc chiftelutele ?
Raspunsuri - Pagina 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/osna/osna.jpg)
osna spune:
pai cred ca vin puse pe hartie de copt si atunci nu mai folosim ulei.
de ce folositi tot felul de prafuri si chimicale cand daca le condimentezi cu sare,piper,verdeata multa tocata ies excelente.
spun asta dupa ce m-am ars si eu de cateva ori cu chestii la plic.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
crig72 spune:
pentru ca sunt preferatele mele va scriu si eu reteta mea;carne fie de pui, fie de porc amestecata cu vita(1/2 kg),1ceapa, usturoi dupa gust,marar,un pic de miez de paine inmuiat in apa si "stors",1cartof,sare si piper ,toate tocate la robot;apoi adaug un ou,in compozitie pun 1 lingurita de faina.Le dau prin faina si le prajesc in ulei si la foc mic.cand le fac rotunde le prajesc intr-o tigaie mai adanca.
super mami le-ai facut numai din carne de vita de au iesit tari?
spor si pofta buna!
Mariuca si mami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
hristina spune:
URA!
Azi am facut cele mai bune chiftele din viata mea de gospo! N-am mai pus condimente, ci ingredientele obisnuite, sare, piper si verdata! In plus, ma vandut cineva un pont!
Sa pun in aluat o lingura, doua de faina, in functie de cantitatea de aluat, si sa nu le mai prajesc, tavalite prin faina!, ci direct in ulei!
Au iesit super gustoase si nu tari sau crocante!
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
ancutzathree spune:
daca vrei sa-tzi iasa moi chiftelutzele,dupa ce le coci,le lasi cam 1/2 ora intr-o cratitza acoperita cu un capac si se vor inmuia garantatAnca &
Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex
Poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
roxi23 spune:
e suficient sa pui ou, fara faina! daca le prajesti in ulei, ai grija sa fie uleiul bine incins si sa ajunga la jumatatea chiftelutelor! dar e mai buna ideea de a le coace. Apropos, eu pun in chiftele si putin cimbru
http://community.Webshots.com/user/roxi_vasi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
saftoiu_gina spune:
Eu in ultimul timp le-am dat prin pesmet.E o idee la cuptor ,o sa incerc si eu ,mai mult ptr. sotul meu ca e operat de fiere.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Balbina spune:
Adriana, Danyce, multumesc tare mult pentru ideea de a coace chiftelutele la cuptor. Am facut saptamina trecuta, in tava de teflon, fara sa pun ulei. Le-am copt la foc mediu cam 30-40 min., nu a fost nevoie sa le intorc pe toate partile, s-au copt excelent si singure. Sint foarte multumita de rezultat, de acum incolo o sa le fac numai la cuptor.
------------------
Numai bine,
Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)
P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)