Impreuna, Timisoara (36)
Raspunsuri - Pagina 14
angy11 spune:
O sa-mi fac lista cu copiii la testat.
Glumesc,desigur.Trebuie sa dau o fuga pana la scoala,sa mai inchei niste medii,ca ieri nu am gasit toate cataloagele.
Gabi,sa mergi cu mielul la Irina ca ai boteyat+o,ei ii raspundeai cu visele nu?La fitnes,unde,cat costa.E cel care e platit de firma? Te poti interesa cat e un abonament?
silvana75 spune:
Ceau fetele,
Scuze ca v-am lasat sa va faceti griji pentru mine, dar azi dimineata cand am ajuns la lucru, nu aveam net. L-am sunat pe inginer, m-am stropsit la el si imediat a venit sa rezolve problema.
Ieri am fost programata la medic la 14.30. Plec de la lucru in fuga, imi rup gatu' alergand pana acolo, ajung la 14 si un pic...doctorita inca nu venise. Ajunge si ea dupa o ora intarziere si din momentul ala pilele si pilosii navalesc in fata usii iar noi cei care avea numar ... Eu aveam numarul 8 si intreb doamnele care erau in fata mea, daca odata venita doctorita merge mai repede, la care ele "nu, cu fiecare pacient sta cam jumatate de ora de vorba". Si uite asa nu am mai asteptat, pentru ca trebuia sa stau cam 4 ore pana imi vine randu'.
Azi de dimineata m-am enervat si pe Paul. Mi-a spus educatoarea ca nu e atent, nu vrea sa faca nimic din ce le da la clasa sa lucreze. I-am spus ca o sa cobor militaria din pod daca nu-si revine.
Va pup
Silvana si Paul
Irina_Claudia spune:
Gabi da,da, vreau miel...
Mie personal astrologia mi se pare ca are legatura mai mult cu magia decat cu Dumnezeu , chestia cu a crede in "semne" nu e specifica modului de gandire crestin , pt mine singurul e Dumnezeu care-mi guverneaza viata (bineinteles lasandu-mi libertatea de a alege) , nu astrele. De-as ajunge macar la acea masura sa pot interpreta corect "semnele" care le face Dumnezeu in mine , in sufletul meu, da, asta pot spune ca e adevarata intelepciune.
Si as putea continua dar nu e cazul aici...asa ca-ti daruiesc.
Silvana nasol, las' ca mergi tu altadata . Iar cu Paul, rabdare,rabdare...si iar rabdare.
Alina vezi ce "profitam" de tine? Daca ne-ai intins o mana...noi am prins-o rapid.
Va pup pe toate
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)
gabirus spune:
Da, bineinteles ca ma refeream la Irina Dar mi-e mila de miel, mai bine o floare
Probabil ca ai dreptate si cu astrologia, dar mi-e greu mie sa recunosc.
Ceea ce pot sa recunosc este ca desi functioneaza si descrie anumite tendinte, pentru suflet e destul de inutil sa cunosti chestiile astea. Schimbarea vine din interior si astrologia nu poate face nimic in acest sens, nu te face mai bun.
Angy, merg la fitness la Beauty Center, ne deconteaza partial firma abonamentul. Am sa ma interesez cat costa, din cate stiu e destul de scump.
POZE
pako spune:
Multumesc, deja m-ati pus pe lista...
Doris, noi la 1 aprilie trebuie sa fim acolo deja stabiliti.Ne uitam de un apartament(nu conteaza zona ca oricum nu stim)pe internet, la agentii imobiliare...e singura varianta buna momentan.Nu ne trebuie mai mult de o zi sa vizitam cateva apartamente si sa ne decidem(nici nu o sa fim pretentiosi la inceput)
Ana68, da...am vazut si in ziare preturile la apartamente...ne facem bine temele de pe internet
Eu nu am am rabdare 2 luni...incep sa bifez zilele care trec....abia astept sa ne intoarcem in tara.M-am saturat de singuratate...noroc cu Andreea care e atat de imprevizibila de-mi mai diversifica ziua.
Vreau sa ma intalnesc cu mamici in parc, vreau sa ma tocmesc cu taranii din piata,vreau sa ma duc la cofetarie sa mananc amandine,vreau sa ma pot duce la 11 noaptea sa cumpar paine,vreau sa am parintii aproape...si multe altele...
danitin spune:
Ciao! Nu am apucat sa mai intru pe froum ca la lucru merge rau net/ul si in plus s-a stricat si centrala termica asa ca stam cu paltoanele pe noi, numai chef de stat nu ai!
Am citit despre Octavian. E infiorator. Parca toate problemele de zi cu zi par aiurea cand te gandesti ca se mai petrec si astfel de tragedii.
Oricum, am o gramada de necazuri - din fericire profesionale. Dupa cum m-am asteptat dupa ciocnirea de vineri cu seful situatia e cacacioza rau. Practic mi-a luat toate atributiile de serviciu, asta fara sa-mi reproseze nimic, doar asa ... Nu poti vorbi cu el omeneste, adica uite asta vreau eu de la tine, asta imi oferi tu, hai sa cadem la intelegere. Tipul e plin de ironii, nu spune nimic concret si asta e atitudinea care-mi pica mie cel mai rau. Oricum, din martie va trebui sa hotarasc ce fac. As avea o oferta destul de buna de serviciu, dar in afara presei. In plus mi-e greu sa renunt la Nova, lucrez acolo de 11 ani. Sper sa se rezolve cumva lucrurile pentru ca situatia ma streseaza enorm.
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin
angy11 spune:
Fetelor gata activitatea pe forum?
Irina mersi mult pentru jurnal,l-am vazut,daca are si sunet,vreau sa-ti spun ca calc. meu e mut.Asta e,e provizoriu
Dana(danitin),lasa ca iei tu decizia corecta,stiu ca te-ai obisnuit la Nova,dar orice are un inceput.
Gaby,tocami ca auzisem ca e scump acolo,de asta am insistat cu pretul.
Slivana,daca nu merge altfel cu Paul,incearca sa il santajezi cu ce ii place mai mult,poate da rezultate.
V-am pupat!
gabirus spune:
Buna seara!
A fost bine la balet , suntem cam obositi toti, asa ca ne asteapta pijamalele.
Angi, promit sa ma interesez de Beauty Center. Irina, cand vii si tu sa facem miscare? Eu tot la fitness vreau. Am constata ca si de la asta ma ia cu ameteli, asa ca la aerobic nu ma risc.
Va pupez si noapte buna!
POZE
katik spune:
salutare!
n-am mai intrat ca mi-este cam rau, nu mai am stare dar de citit v-am citit.m-a luat din nou cu ameteli, chiar am si lesinat, noroc ca nu eram singura acasa. am primit dezlegare la cite o cafelutza dimineata asa ca. de miine o trimit pe bubutz la cresa, asa o sa mai am doua zile libere sa ma mai adun un pic, ca de luni merg la servici.
silvana, dar te mai duci la dr., nu???!spor la treaba cu paul!
danitin, seful tau a patit ceva de are chef de. las' ca te descurci tu, sunt convinsa
gabi, bravo! ai grija totusi sa nu exagerezi, mai ales la inceput!
fetelor, numai pot sa scriu acum, iar m-a apucat ameteala, trebuie sa ma intind.
va pup, imi cer scuze, dar nu mai pot!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
gabirus spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68042" target="_blank">CAPITOLUL 37
POZE