Impreuna, Timisoara (36)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
amutza spune:
Mihi sincere condoleante, Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul lui de ingeras. No comment........
POZE
Amutza+Alisa-Talida
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabirus/gabirus.jpg)
gabirus spune:
Angy, esti o dulce
O mica de tot rectificare: banii pentru coroana sunt de la ultima intalnire, cand am adunat prea mult pentru consumatie.
In rest, si eu am constatat acelasi lucru. Dar nu ma bag si nu vreau sa fortez. Toata lumea e binevenita, cu conditia sa vina cu pace in suflet si sa vrea cu adevarat sa fim o comunitate
POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Neatza Timisoara!
Gabi esti o dulce...
Si tu , Angi...
Vroiam sa scriu si eu aceeasi rectificare, dar Gabi a facut-o inaintea mea...merci!
Deci, banii sunt de la ultima intalnire, de la Piano Bar, adica 480.000 lei.
Si, fiindca eu nu am MAI vrut sa-i tin la mine, s-a oferit Mihi.
Asta ca sa nu mai fie vreo suspiciune ...
Asa ca, daca tot erau la ea, a picat la fix...
Desi ma doare ca au fost pentru asa ceva...mai bine ii luam lui Octa o jucarie...
Of....Doamne....
Si-au dat acordul pentru aceasta actiune, Silvana, Anda, Gabi, Subsemnata.
Pe celelalte nu le-am gasit si fiindca era f. urgent, am luat aceasta decizie si in numele celorlalte fete care au mai fost la intalnire.
Nu pentru a-mi etala calitatile de lider, ci pentru ca cineva, oricine, trebuia sa ajute, atunci, si nu mai tarziu.
Inca o data multumesc celor care au fost de acord!
Si daca doriti sa stiti parerea mea...
desi cu siguranta nu are nici o importanta...
Sincer, m-am bucurat ca Mihi a avut parte de consolarile intregii Comunitati!
Avea nevoie de noi...toate!!!
Gabi a raspuns foarte clar.
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Irina_Claudia spune:
Buna dimineata,
Alina jos palaria! Si eu simt acelasi lucru , mai ales ca datorita unei veterane am venit si eu in comunitatea Timisoara , afland ca e o "gasca" faina aici si sper ca dragostea si binele sa invinga , orice clipa poate fi un nou inceput.
In rest, raman cu durere in suflet , parintii au pierdut un copil, dar au castigat inca un inger pazitor, care sa-i ocroteasca de acolo de sus ,de "unde nu este durere, nici intristare, nici suspin".
Va pup pe toate fara exceptie
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)
silvana75 spune:
Buna dimineata,
Cum sloganul nostru era, si imi place sa cred, ca inca mai e "Impreuna Timisoara" sunt de acord cu celelalte fete.
Eu azi merg sa-mi fac EKO si Doamne ajuta sa fie totul bine.
Ana, nu stiu ce am facut, pe ce bumb oi fi apasat dar ai disparut si tu brusc.
Azi sunt intr-o stare cam nasoala, cred ca astrele sunt de vina.
Va pupa
Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabirus/gabirus.jpg)
gabirus spune:
Irina, balerina ta e asa de dulce . Mi-a placut tare mult de ea
Data viitoare asteptam fetele afara si mai stam si noi la povesti, ce zici?
Doris, nici nu era cazul sa te mai justifici.
O, ce senila sunt ! Acu ma uit pe lista! A trecut data de 30 si am uitat sa zic Siminei LA MULTI ANI pentru iubitul ei sot! Speram ca ne mai citeste din cand in cand, iar daca nu, rugam fetele care ne mai citesc sa-i transmita (cu scuzele de rigoare pentru intarziere).
POZE
Irina_Claudia spune:
Simina la multi ani pt Vasa, sa fiti fericiti!
Gabi eu ce sa mai zic de Eva ta , e o balerina innascuta si are multa finete si gingasie , si mie mi-a placut mult de ea.
Noi suntem mai mici si mai sturlubatice, dar crestem noi incet-incet...Ioanei ii place mult limbajul folosit de doamna: passé, plié etc..
Ieri a fost cam ingramadeala pe acolo , iar miercuri nu pot ajunge asa ca vedem noi , gasim noi o data viitoare. Te pup!
Silvana iti inteleg starea, dar nu ne lasam noi la niste astre .
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)
silvana75 spune:
Simina, La multi ani pentru Vasa! Sa trati multi, multi ani fericiti si sa va bucurati de minunea voastra Deian.
Am fost ieri la Palatul Copiilor sa ma interesez de cursuri de dans pentru Paul si cica nu au. La balet cica nu primesc baieti. Nu ca l-as fi inscris la balet dar intrebarea e de ce nu primesc???? Stie cineva unde se fac cursuri de dans?
Silvana si Paul
katik spune:
salutare!
la multi ani vasa! simina sa-ti traiasca sotiorul, sa va bucurati impreuna de micutul deian!
silvana, bafta la dr. ce fel de echo iti faci?
gabi, irina, cum se descurca micutele balerine?
va pup acum, ma duc sa incerc sa fac ceva de papa, ca acusi se urla de foame si nu am nimic facut
revin mai tirziu, printre picatele
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
Ana68 spune:
Buna dimineata la timisorence,
Dragelor,eu ieri am avut o zi de tot rahatul,asa ca Silvana,draga,te inteleg....
Ieri mi-am inceput ziua cu nervi,cu moscaitul de Alex...care duminica in 30 de secunde a fost imbracat si iesit pe usa la joaca,iar luni dimineata i-a trebuit 20 de minute sa se imbrace si sa manace...
P-orma probleme cu vecina,ca Luana ii deranjeaza copilul cu alergatul prin casa si p-orma teriblila veste data de Mihi....
Azi se pare ca,chiar daca nu e soare si e si polei(era sa ajung la servici ca pinguinul:pe buta) e mai bine...
Simina,zic si eu "LA MULTI ANI!" cu multa sanatate si bucurii sotului tau!Sa aveti parte numai de bine,intelegere si fericire,alaturi de cel mic!
Doris,bine te-ai gandit cu banii aceia...
Iar ideea pe care Angy a lansat-o si mie mi s-a parut extraordinara si venita cu sinceritate,din suflet...asa ca subscriu.
Silvana,si eu parca stiam ca nu au dansuri pentru baieti acolo.Incearca la o casa de cultura,ceva...Eu chiar nu cunosc pe aici cu cercuri d-astea.Multa sanatate!
Pai sa aveti o zi cat mai buna in continuare!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana