Simona isi spune numele!!!
Sunt tare fericita,Simona si-a spus pt primadata numele,o cheama MOMA!!!!!!!!!Am batut-o la cap pana si-a spus numele pt ca suntem fetita mare.Noi deja vorbim cate ceva,unele cuvintepe jumatati,unele cuvinte intregi si altele in limba lui BB!Si cantam la-la -la!!!
Va pupam ,
Gabi si Simonica.
Raspunsuri
angi_gemeni spune:
Hai sa ne laudam si noi: Andrei nu merge bine, dar vorbeste; zice foarte clar si des "mama"/"tata"/"papa". Sunt mandra ca nu le zice aiurea! Ma striga, cand vede poza cu tati, pronunta "tata", cand vede mancarea sau sticla cu ceai zice"papapapa". Andreea nu vorbeste(zice doar "ta-ta"), insa intelege tot. Danseaza, canta(tot 'la-la-la'), dar acum, bine ca mi-ai dat o idee cu numele! O voi stressa pana ce va pronunta ceva asemanator cu "Andreea".
Bravo pentru Simonica, dar si pentru mami, pe care banuiesc ca o doare gura de cat vorbeste toata ziua cu ea!!!
Va pupam, mai, vorbaretelor!!!
Angi si gemenii
ponicid spune:
Felicitari!
Si fetita mea isi spune numele clar si raspicat: Ana.
Maria nu spune ca e prea greu.
Isi mai spune tu: "tu papa", "tu pa", "tu mae" (adica ea este mare), etc.
Daniela, mamica de Ana-Maria
danielac spune:
Si Diana si-l spune de 1 luna. Zice Diana dar i -ul se aude foarte putin!
Dar am fost foarte incantata cand am auzit-o si se arata si cu degetul cand spune.
Dana si Diana-Maria http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
ymellda spune:
Da, si Andra mea si-a spus ieri pentru prima data numele. Eram in parc si nu voia sa plece de langa o groapa plina de noroi si o tot strigam: Andra, Andra ... Si de-odata aud >Anda, Anda si radea de mama focului!!! Mai tarziu s-a distrat incercand sa ma hraneasca cu frunze uscate. Radea din tot sufletul cand vedea cam cum ma strambam cand apropia frunza de fata mea.
Pupicei la bebeii vostri.
Alina si Andra
www.bebelus.com
Simona_ spune:
Draga Gabi, un lucru interesant. Eu am o nepotica de 1 an si 11 luni. De pe la varsta de 1 an jumate ,e sotul meu pe care il cheama Emil il striga MIMI, iar pe mine(Simona) ma striga MOMA.
Interesant mai este ca la ea toate fetele inalte , cu parul lung si roscate(asa sunt eu) sunt tot MOMA.
Pupici_
Danza spune:
Si Danutz si-l spune de vreo 2-3 luni. Cum noi acasa il mai numim si Nutzu', el si-a spus...NUNU!!!!!
Ce bucurie cand am auzit [:-D] Cand il intreb "cine esti tu" sau "cum te cheama", imi raspunde "NUNU". Aaaa si mai zice cui ii apartin obiectele, e adevarat ca in ultimul timp toate sunt "a meaa!", daca e ceva al meu zice (cand vrea el) "a mama" si respectiv "a tata" daca e al lui taica-sau.
Cu drag,
Danza, mami fericita a lui Danuz
paginuta personala: http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Danza
Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599
karol spune:
Fetita mea, Michelle, de 1 an si 3 luni spune multe cuvinte si le spune aproape corect.Sunt ft mandra de ea.De cateva zile numara cu bunica: unu-unu, doi-doi, trei-tei, patru-papu si sapte-apte.Astea sunt cifrele ei preferate.Cand o intrebi zice ca o cheama SESEL de la Michelle.
pt voi