Ce gatim azi ??? (22)
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
monagan spune:
friptura la cuptor, garnitura de mazare cu cartofi si morcovi, supa de chimen cu crotoane.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
BDana spune:
Ciorba de vita si chiftelute marinate.
Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).
Prima aniversare
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
Ieri am facutbors de sfecla si ostropel cu carne de pui.
Astazi am mancat din borsul de ieri si am mai facut niste sarmalute cu carne de pui si la desert cozonac.
Miha si
Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
teodora35 spune:
eu voi face astazi musaca de cartofi cu carnita amestec si o ciorbica de pui la care fiecare isi pune in farfurie smintinica iar ca desert voi face un pandispan in tava pe care il tai in 3 si il umplu cu crema de prajitura
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
diadaniela spune:
Ciorba de burta,plachie de pastrav si prajitura cu branza.Am muncit ieri ca o roaba.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by bubu05
LYLY, cannelloni sunt niste rulouri din paste si le-am facut cum scrie pe pachet si anume: am pregatit cam 4-500 g de pulpa de vitel tocata, cu un morcov ras si o ceapa mica taiata fin si le-am calit, am pus putina apa si am lasat-o sa fiarba, pana s-a inmuiat carnea, apoi am luat-o de pe foc si am pus un ou, patrunjel tocat, sare, dupa care lasi sa se raceasca.
Separat faci un sos bechamel, cu 50 g unt topit, 2 linguri de faina, sare, un pahar jumate de lapte si cateva linguri de smantana, apoi il pui intr-o tava mai adanca si il lasi sa se raceasca.
Umplii cannellonii cu carnea, asezi rulourile in sosul beshamel intr-un singur strat, apoi torni deasupra suc de rosii mai lichid, pana le acoperi, pui cascaval ras, cateva cubulete de unt, acoperi tava cu folie de aluminiu si bagi in cuptorul incins vreo 30 de minute.
Iese o nebunie, si poti sa servesti cu smantana deasupra!
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
multumesc
![](pupic.gif)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Poze echo
Deanny spune:
Ieri am gatit mancarica de fasole verde si salau la cuptor.
Azi mancarica de mazare cu cod la cuptor si salata de castraveti, ridichi, ceapa verde si patrunjel.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bubu05/bubu05.jpg)
bubu05 spune:
Ieri:
- merluciu pane
- cartofi natur cu marar
Azi:
- ciuperci umplute
- pulpe de pui la cuptor
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz