Sunt in CIC din noiembrie iar contabilul mi-a cerut 750.000 lei pentru lunile nov si dec ca sa depuna pentu concediu. Firma este a mea si sunt doar eu angajata pe firma.
Cand am fost in concediul de maternitate am intelesa ca trebuie, dar si acum?
Plateste firma ceva pentru mine catre stat daca eu sunt in CIC?
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
Daca erai in cic, firma platea in nov si dec o taxa la sanatate de 403.000.lei, suma care se scadea din cas. Dar trebuie sa iti faca si declaratia la somaj lunar, declaratie in care tu figurezi cu contractul de munca suspendat, declaratia la CAS si declaratia la sanatate.
Merci, Laura
!
Sa sti ca inca nu am primit banii pe lunile de concediu (iulie-oct). Am depuse dosare si la pensii si la primarie. Cand i-am intrebat au zis ca acum sunt ocupati cu mutatul dosarelor.
(ti-am zis asta, ca ai zis sa va tin la curent)
Codruta &
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
Si pe mine ma intereseaza subiectul. Care mai sunt obligatiile de plata legate de angajatele aflate in CIC de la 1 ianuarie 2006? Stiu ca inainte firma trebuia sa plateasca 403.000 ROL pentru asig de sanatate. Acum se mai plateste ceva?
Analisimona, am inteles ca nu mai plateste firma nimik. Dar nu stiu sigur, poate ne raspunde cineva cine stie ......
Codruta &
Poze cu noi
Firma vireaza aceasta suma intr-un cont, dar totodata o scade din cas. Deci, nu plateste nimic de fapt. Decat comision la banca!
Codruta, o sa primesti o groaza de bani odata!![]()
Nesimtiti mai sunt! Si zic ca protejeaza maternitatea!