Mamici din C Brancoveanu - BUCURESTI
![](images/user_woman.png)
Eu sunt o mamica care a facut acest liceu.Astept sa vedem daca mai sunt si altele. Pot veni si tatii.
Raspunsuri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Raza de soare spune:
Eu am intrat aici, crezand ca e vorba de zona Brancoveanu ( cartier Berceni )...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
alessia105 spune:
he he he .....ce coincidenta ..tocmai am deschis un subiect pe tema asta ...eu sunt promotia 1995 ...cl XII d ..tu?
Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny
(02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Arata ca esti OM!Putin poate insemna ptr o fetita minunata...VEDEREA!
Specialii 2005 , Poze de pitici voinici
"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi
Adnana1979 spune:
Buna Alessia, eu am terminat in 1997 si am fost XII C, diriga era d-na Ionescu, cum ii mai spuneam noi Vaca. Cine stie poate ne cunoastem. Ar trebui luand in considerare ca am fost doi ani in acelasi liceu.
alessia105 spune:
Buna iubita ...auuuuuuuuuu Vaca si acum mai am cosmaruri legate de tipetele ei ..cand tipau baietii de la F ...6 VACAAAAAA fugeam toti parca loviti de "boala vacii nebune"
...noroc ca nu am avut personal de a face cu ea ..aveam o prietena in clasa si facea meditatii cu ea si spunea ca e super ..eu insa o vedeam ca
.......
Si eu tot la real am fost la cl d-nei NICULA MIHAELA ( era de mate )......Parca cl lui Vaca la diregentie era la etajul 2 laga toaleta fetelor....asa e?
Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
(02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Arata ca esti OM!Putin poate insemna ptr o fetita minunata...VEDEREA!
alessia105 spune:
am schimbat subiectul meu ca sa ramana 1 singur ......am uitat sa iti raspund la intrebare ...nu o cunosc pe Gabriela Botez ..de Gabi Grecu
o cunosc ..(am fost si la facultate impreuna si culmea desi in liceu nu ne stiam fff bine in fac am fost ffffffff bune prietene
) ea era la A si pe Gabi Sarbu de la mine din clasa
Am uitat sa iti spun ca si fratele si verisorul meu au fost tot in BRANCOVEANU ...verisorul a terminat in 99 si fratele meu in 2000 ...din cate am inteles al meu verisor a fost o "poama" in liceu ..ii ziceau Henri
Adnana1979 spune:
Da ai dreptate, clasa noastra era langa toaleta fetelor la etajul II , dar cand eram a XII-a ne-a izolat la parter langa biblioteca si langa biroul ei. Asta nu ne-a impiedicat sa mai facem cate ceva.
Frumosi anii de liceu. Cam oftez dupa ei cateodata.