Copilasi de nov-dec 2004 (103)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

moama si la voi e frig rau...nici o sansa sa ma topesc, mey...

Danette, ce coditze i-ai facut lu Risi...e dulce tare tare...si acolo in baitza...o scumpete ce mai...d-aia imi doresc eu fetitza, ca sa o imbrac in rochitze si sa ii fac coditze...

Roserbino, are Mihnea asa un aer impozant in cateva poze de it vine sa-l mananci asa e de simpatic...

mey, eu am incercat sa-i pun perna dar nu o prea accepta...

azi i-am luat olitza ...sa vedem ce o mai fi si cu asta...mey, dar de unde stiu ai vostri ca tre sa faca pipi la olitza, cum le-ati explicat/aratat?

si eu vreau sa-i iau un cort lu david (au la ikea, pentru cine stie, special de copkii)...dar mi-a placut tare ideea cu casutza de jucarie...

P.S. David stie sa se dea jos din pat singur, dar uita sa o faca uneori , asa ca stau de paza langa el
apropos de cazaturi...cine le mai stie numarul

si ditamai vlajganu' David (1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI

"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Iris, Mihnea si, desigur, Bianca, sunteti fermecatori .

Aime, mi-am luat inima in dinti si i-am facut omleta, cu putin cascaval, mozzarella si un pic de lapte...yummy, yummy...s-a batut Iustin cu mana pe burtica ...asa ca merci si tie, si autoarei de drept, parca Eveline, nu?(sper sa nu gresesc).

Maine fac supa crema de legume, de care faceam odata pentru noi si dupa care ne innebuneam...ce bine ca mi-am adus aminte de ea, sper sa-i placa si lui bubu.

Va pupam,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Buna-dimineatza!...
Aseara nu am ami avut nici timp si nici starea encesara sa mai zic ca am vazut o printzesa frumoasa... da frumoasa foc= Iris de Danette ... Nu mai saturam sa privesc la o asa fata frumoasa...... DAr acu vreo 2 zile am vazut si un Kenzo f harnicutz, care colora cu 3 culori odata..... mare si frumos s-a mai facut puiutzul de Bits...
Patca de copii Roserbitzei am zis... sau stau prost cu memoria...... Pe ei ii vad destul de des in poze... da niciodata nu ma satur sa ii privesc...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Buna dimineata!

Friggggg la noi...de crapa pietrele...nu iesim, ca oricum suntem super ocupati cu inventarele dulapurilor si sertarelor

Miha langa scoala, unde s-a construit biserica...ne mai preumblam si noi in ceea ce-a mai ramas din parc...

Cookie-lina si Sabina...va cam sustrageti ...ce mai faceti?

Mey "mamicile cu servici" (paxela, Miki, Raluca, si inca...)e asa nasol acolo ....de nu mai dati nici un semnulet de viata?

aime si Vladimir, 1an+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetelor,
roserb...frumosi copilashi aicel mai mult imi place poza in care mihnea papa din biberon in brate la bianca...e mortala
fulguletzule...si ruxi face la fel...se urca in piciaore in canapea si cand se da jos vrea sa-si ia zborul...mai rau este ca vrea sa sara"parleazul" cred ca o sa si reuseasca sa se arunce peste canapea...pupici davidutului
bits...asa cand citesc ce inspravi a facut kenzolino ma apuca un ras...dar stiu cum este...numai de ras nu mai ai chef cand vezi ce-a facutpictorului de draperii
andreap,imi pare rau de evenimentul cu bona...noroc cu socrela...ce bafta pe tine...eu daca nu poate mama...raman singura pe lume
felisspor la treaba silui mihaitza

monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetelor,
roserb...frumosi copilashi aicel mai mult imi place poza in care mihnea papa din biberon in brate la bianca...e mortala
fulguletzule...si ruxi face la fel...se urca in piciaore in canapea si cand se da jos vrea sa-si ia zborul...mai rau este ca vrea sa sara"parleazul" cred ca o sa si reuseasca sa se arunce peste canapea...pupici davidutului
bits...asa cand citesc ce inspravi a facut kenzolino ma apuca un ras...dar stiu cum este...numai de ras nu mai ai chef cand vezi ce-a facutpictorului de draperii...si ref invartit...da si ruxi se invarteste pana cade si se uita precum sarpele din cartea junglei
andreap,imi pare rau de evenimentul cu bona...noroc cu socrela...ce bafta pe tine...eu daca nu poate mama...raman singura pe lume
felisspor la treaba silui mihaitza
adrianagemenushilor si bafta azi la dr
am fugit...va pup pe toate si pe copilashi si va doresc o zi buna

monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Aime...sunt pe aici...da' merge netu' ca melcu...nu pot nici sa ma loghez ca lumea...dar'mite sa vad poze...ooooof!
Poate se remediaza curand1
Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Eu ii dau miere de cand a implinit 5 luni.Zilnic ii pun in ceai,altfel nici nu-l bea.

Stiu ca teoria spune ca mierea poate sa contina toxina botulinica si nu e indicata pana la un an dar stiu sigur ca nu e cazul nostru.Socrul meu are stupi intr-o zona cu poluare zero.Toti copilasii din familie au crescut cu miere de la stupii astia si niciodata n-au fost probleme.

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Eveline, eu mezinei ii dau miere de la 7 luni, in piureul de fructe, iar acu in sucul de citrice. Nu am avut si nici nu avem probleme. Perna nu i-am pus. Cind s-o face mai mare o sa ceara singura perna.

Roserb, Ionela si nu ami stiu pe cine sa strig, cele cu 2 copiii. Amina e foarte geloasa, cind ma vede cu Maria in brate, o bate , o trage de par. Nu stiu de ce. Ce ma sfatuiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Ajutor !!!!!!!!!!!!!

Fetelor eu o sa innbunesc.
Bya nu maninca ...nimic.
O singura masa pe zi indiferent de ce,pe la ora 16 si niciodata mai mult de 100-150 ml.
Si bibele cu lapte si cereale,seara la 21...200 max.
In schimb ar bea suc de fructe si ceai non stop.Zic ar bea ca am incercat sa-i dau cit mai putin,si doar ceai neindulcit,in ideea ca va minca daca nu se umfla de lichide...
N-a fost cazul...
I-am scos si masa de "noapte" (se trezea pe la 4 si papa un bibe cu lapte si cereale).Acum primeste putin ceai la ora aia.
Deci...
Sfaturi va rog...
Ajutor!!!!!!!

S-o duc la dr?
Sa ii fac analize????????
Ce sa-i mai fac ????????

Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

Printesa sufletului meu

"Nu sunt ceea ce par a fi,nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu....dar daca m-am nascut fara sa stiu,devreme sau poate prea tirziu,m-am resemnat....ca orice om,si-am ramas ceea ce sunt."

Mergi la inceput