Copilasi de nov-dec 2004 (103)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Dutzi da da…sa crezi tu ca se adapteaza toti asa usor cum a facut-o Iustin.Bravo lui ! La noi de calvar.De- o luna incerc sa-l pacalesc pe Alex sa bea un pic de altfel de lapte, am incercat absolute tot ce e pe [piata, fie praf sau vaca, in toate modurile imaginabile si nu merge.Acum numai cand ii vede culoarea, se stramba si-mi da peste mana.Eu l-as lasa 2-3 zile fara lapte, dar mi-e frica ca nu va mai bea deloc apoi.

Felis esti foarte frumoasa , te-ai aranjat excellent la nasie, iar finuta e o finuta.

Vladut are aceeasi oki bestiali, pe nazdravanul de Paulica l-am vazut manjit si am ras de mama focului.
Alte poze nu am apucat, scuze si mor de nerabdare.
Jasmine imi pare tare rau, poate ar trebui sa te gandesti sa-i schimbi total programul din timpul zilei…ori joaca mai putina, plimbare pe jos mai multa sau invers.Ceai de tei spre seara? poate ? nu stiu.Reteta de budinca suna asa : Se fierbe pestele si se curata de oase.Se caleste in putin unt o ceapa mica si o rosie. Peste ele se pun bucatelele de peste, putin patrunjel, o foaie de dafin si se acopera cu lapte. Se mai lasa pe foc cateva minute. Dupa ce se ia de pe foc, se mai adauga in compozitie si putin cascaval ras care se topeste.
Separat se face piure de cartofi cu lapte si unt.
Se pun intr-un vas jena intai compozitia cu peste si deasupra piureul de cartofi, iar motz deasupra niste cascval ras.
Se da foarte putin la cuptor si gata. Pofta buna.

Fetelor asta e un mesaj pe care l-am scris si salvat acum cateva zile…scuzati-ma ca il trimit abia acum, poate raspunsul pt Jasmine vine cam tarziu dar asa sunt eu..intarziata.M-a dat peste cap servicul si nu reusesc sa muncesc, sa iubacesc copilul de la 5 la 10, si apoi sa mai citesc si forumul.
Da va pup cu mult drag si mi-e dor de voi.

mot

Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami nov-dec 04 spune:

haidetzi la capitol nou
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67429

Mergi la inceput