Clubul nurorilor (8)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Hai ca am trecut si eu sa va salut!Vad ca va dau pace soacrele !
Asta e bine!
Si pe mine ma lasa in pace asa ca n-am ce va povesti.O fi bine ,o fi rau?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza suratelor
S-au cam rarit randurile pe aici... Nici o soacra nu mai face vreo gafa care sa va scoata din sarite? Ca a mea...n-am mai auzit de ea de cateva saptamani. Sper ca e bine. Daca fiu-su n-o suna, eu de ce sa o sun?

10+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annitha_cl spune:

Buna fetele,
aseara iar m-am umplut de nervi... ce credeti? Am ajuns in fine acasa dupa o lupta pierduta cu gerul si cand intru in bucatarie vase peste tot, vase murdare. Bineinteles ca m-am dus la soacramea si am intrebat-o ce-s cu vasele alea pentru ca eu am lasat luna in bucatarie si mi-a spus ca i-a dat sa manance lui Andrei. Buunnn... dar de ce sunt atatea vase? Pentru ca a incalzit mai multe feluri de mancare ( adica doua). Si totusi de ce sunt sase craticioare? pentru ca a incalzit de trei ori mancare desi Andrei a mancat o singura data.... si ca sa vad eu ca i-a dat sa manance....I-am spus ca de acum in colo sa spele vasele pe care le murdareste in bucataria mea si daca are chef sa murdareasca tot atunci sa o faca la ea in bucatarie si am invitat-o sa spele vasele. A facut crize de nervi si cand a venit barbatu-meu de la munca a invitat-o, dar nu la fel de frumos ca mine, sa spele vasele si sa lase bucataria asa cum o lasasem eu dimineata, adica curata luna.
Poate ca nu as fi reactionat asa dar cand veneam de la munca am cazut (eram buna de filmat si propusa pentru cartea recordurilor in ceea ce priveste rotatiile in aer pe care le poate face un om atunci cand cade)si abia ma mai miscam ( astazi am constatat cat de vanata sunt pe toata partea stanga si cand spun toata chiar asa e)plus combinatia de ger cu vant de ieri va dati seama in ce verva erau eu pentru a strange batatia de joc a soacrei mele...

Mergi la inceput

annitha_cl da' soacra ta singura nu se poate gndi ca trebuie spalate vasele? Si apoi chiar nu inteleg faza cu 6 craticioare cand ea a aincalzit doua feluri de mancare. Nu putea folosi acelasi vas in care a incalzit o data pt a reincalzi mancarea? Ai mare noroc ca si sotul tau e de partea ta.

10+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annitha_cl spune:

Stiu si eu ca putea refolosi acele craticioare dar ea nu cauta decat samanta de scandal in ultimul timp si sa ma enerveze pe mine. Pai sotul meu e corect si avand in vedere situatia el reactioneaza foarte prompt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Neatzaaaa!

Andreea la datorie ca de obicei
annitha_cl la fel zic si eu, bine ca sotul e de partea ta si probabil pe ea asta o scoate mai tare din minti.

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by impreuna

Neatzaaaa!

Andreea la datorie ca de obicei

Ce sa fac altceva, daca ma plictisesc. Cat am fost acasa in concediu nu prea aveam timp de forum. Dar la birou...Nu prea am de lucru. Asta e.

10+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

quote:
Originally posted by a.cicel

annitha_cl[navy] da' soacra ta singura nu se poate gndi ca trebuie spalate vasele? Si apoi chiar nu inteleg faza cu 6 craticioare cand ea a aincalzit doua feluri de mancare. Nu putea folosi acelasi vas in care a incalzit o data pt a reincalzi mancarea? navy]

10+

POZE

Ba putea folosi acelasi vas,da'de ce sa nu o enerveze daca poate.
Scarboasa!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

annitha_cl "esti tare,baby",pune-o la respect pe scorpie,sa spele ce a murdarit ca doar nu a stat in ger si nu a facut acrobatii pe gheata!
Si eu m-am sucit ieri pe gheata cand am luat fetitza de la gradi,n-am cazut dar m-am smucit rau,azi de dimineata abia m-am ridicat din pat!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Annitha, tocmai imi poveste o colega cum soacra ei care sta cu copilasul ii lasa TOATE vasele murdare. Si eu care ziceam ca exagereaza!

A mea soacra de fata cu noi se apuca sa spele vasele dupa masa, eu gatisem, mi se parea corect sa faca si ea ceva, si a spalat NUMAI farfuriile.
Nici o oala, va vine sa credeti, la ea acasa oare cine spala oalele ca sta singura?

Da am fost si eu scorpie atunci, tb sa treci prin ani intregi de relatie tensionata ca sa fii asa.
Bunicut-o iti doresc sa fii o soacra buna si se pare ca asa o sa fii.
Eu cu soacra mea vorbesc cu dvs. si nu-i spun nici cum. De Craciun o nepotica da-a mea mititica o striga pe soacra:
- mama lui Mircea!!!
A fost amuzant pt ca si eu probabil nu-i spun altfel.

Ma tot gandesc cum am ajuns sa avem relatia tensionata: eu eram tanara si hotarata sa am o reltie buna cu toate rudele sotului meu, de dragul lui evident.

Da ce te faci cand soacra stie sa faca totul, dar absolut totul mai bine?
Am facut o data, ultima bineinteles, oua ochiuri la ea acasa. Ea nu era la bucatarie, da a venit imediat:
- nu in cratita asta se fac ouale, pac a schimbat cratita
- nu se pune din uleiul ala, ci asta - mie mi s-au parut identice sticlele
- nu mancam din farfuriile alea
- si da-te la o parte ca nu stii sa prajesti oul ?!?!

Si acum , dupa ani de zile vine la noi, manaca de sparge, ca de - gatesc bine- si-i multumeste sotului pt masa, pt ca el a taiat painea, sau a pus paharele!!!
Si INCA imi da sfaturi cum se gateste, cum se face curat, cum se trateaza musafirii, bolile, plantele, ORICE!!!!

Si as primi cu placere sfaturi dar este complet ignoranta, nu citeste nimic, poate doar revista AS si ia sfaturile de la vecine si TV.
Nu, multumesc!
Pute-ti sa credti ca-i recomanda sotului antibiotice si alte medicamente pt gastrita, colita si alte boli pe care bietul sot NU le are!!!!!

Mergi la inceput