Clubul nurorilor (8)
Raspunsuri - Pagina 15
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Raza de soare felicitari pt fapta buna cat mai aveti pana la nunta?
Multumesc ! Pai cat mai am ? pe 3 iunie e marea zi... 4 luni !!!
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
SunSmile spune:
Neata fetelor,
Vad pe aici doua prietene dragi de la Mirese..bine, de Razuca stiam ce are acasa, saraca!
Daca se poate (acum pana nu regret) vreau si eu pe listutza..cu o soacra BUNICICA! Adica io i-am zis si in fatza ca 89% suntem prietene, restul e de rezerva pt momentele de nebunie subita!
Ea e ok, dar cateodata face niste faze de ne umfla rasul...si saraca e asha convinsa ca e bine!
O sa va povestesc despre "shotiile" soacrei si socrului (el e mai dusulik)!
Pup si multumesc!
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Neata fetelor,
Vad pe aici doua prietene dragi de la Mirese..bine, de Razuca stiam ce are acasa, saraca!
Daca se poate (acum pana nu regret) vreau si eu pe listutza..cu o soacra BUNICICA! Adica io i-am zis si in fatza ca 89% suntem prietene, restul e de rezerva pt momentele de nebunie subita!
Ea e ok, dar cateodata face niste faze de ne umfla rasul...si saraca e asha convinsa ca e bine!
O sa va povestesc despre "shotiile" soacrei si socrului (el e mai dusulik)!
Pup si multumesc!
Ia uite la "mama homida".... Ai soacra bunicica, zici? Pai ia povesteste la fete...
Flavia te rog sa o pui pe listuta pe "mama homida" (stie ea de ce...
10+
Mai am 30 de zile pana la nunta
POZE
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Vad pe aici doua prietene dragi de la Mirese..
Bine ai venit si aici !
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
SunSmile spune:
Da ma Andrule..mama homida v-a gasit si aici!
Pai...soacra mea are niste fixatii. Trebuie sa mentionez ca ei stau undeva la 50 km de Buc, deci vizitele sunt la luna asha. Noi la ei, caci invers nu prea. Si de cate ori mergem, face ACEEASI mancare...carne pe gratar cu cartofi prajiti si diferite salate. Si tot timpul ne intreaba...nu-i asha ca e super bun? Hmmm..da...o data, de doo ori...de nshpe ori...
Apoi isi doreste TARE mult sa-i spun MAMI, asa cum ii spun mamei mele. Si eu nu si nu! Si faza de apogeu a fost pe 30 dec cand eram la cumparaturi cu prietenele, pt revelion. Si imi suna tel, un nr necunoscut mie, raspund reticenta..Alooo...Vocea: Ce faci PASARICA? Io..mmbineee?! Cica: mama la telefon? Io: Care mama? Vocea: mama, mami tau! Si atunci am realizat cine e...si am inchis ca sa o pot suna eu. Ideea era ca noi ii luasem un mobil cu cartele de Craciun, dar eu nu am catadicsit sa-mi salvez numarul! Si a trebuit sa trec prin faza asta "penibila". Si mai sunt...ma umfla rasul de fiecare data! Ea saraca e chiar ok, numai ca uneori traieste pe alta planeta!
Va pup... si multumesc miresicilor mele!
camelia72 spune:
Buna,fetelor!
cherry,soacra-mea inca sta la barlog,pe gerul asta n-ar scoate-o nimeni si nimic din casa,nici chiar rautatile care o tot macina!Cand va trece gerul asta sunt sigura ca-si va scoate iar gherutzele...
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
cherry22 spune:
SunSmile-, am ras cu lacrimi. Ma bucur ca mai sunt si fete cu soacre bune, oricum, buna sa fie si eu tot nu i-as zice mama. Am o singura mama si nimeni nu-i poate lua locul. Punct.
Cami-poate gerul ii ingheta socrelei rautatile, de tot, ca n-ar fi rau.
Soacrele astea afurisite, le-as
Andreea, nu-ti face probleme pentru sef, se descurca el si singur, mai important e bb si sanatatea ta. Multi
va pupez pe toate
impreuna spune:
Bine ai venit SunSmile mi-a placut povestea cu "mami" tau:)
Cam asa e si soacra mea, femeie buna numa de prea multe intentii bune mai calca si in strachini:)
Camelia poate o data cu geru asta ingheata si ea. Am vazut ca au fost ceva explozii in Craiova zai noapte, o fi patit soacra ceva?:) (sper ca voi sunteti ok, lasand gluma la o parte).
Andreea bine zice Cherry sefu se descurca, pt tine prima grija e bebele
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
diadaniela spune:
Neata!Si eu la
Mai,dar vrednice mai sunteti ,imi place de voi..
SunSmile,bine ai venit printre noi.Andreea,las' ca sefu se descurca el si fara tine.Cherry,tot cu mitraliera dupa tine,ai?Raza, hai mai zi,ca esti simpatica.
la toate!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
impreuna spune:
Harnice, harnice, va poftesc la un www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67458" target="_blank">capitol nou
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"