Epilatul mustatzii in sarcina
E OK sau nu?
Eu folosesc Strep speciale pentru epilatul facial.
Daca nu e indicat nu e o problema chiar asa mare,mai mult o fac din obisnuita si ca arata mai bine fara.
Multumesc pentru raspunsuri.
Stefania 12+
si
David(24 dec 2004)
www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica
Poze de la Disneyland!
Raspunsuri
cornelia_laura spune:
Si eu tot asa ceva folosesc si nu cred ca e vreo problema. Si la Eduard le-am folosit bine mersi.
Cornelia,
de
Eduard(21 06 2004) si
12+
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
crisbar spune:
salutare,
fetelor din cate am inteles eu voi va epilati mustata cu o crema speciala si nu o smulgeti cu ceara. in cazul asta, eu am auzit ca nu este indicat in sarcina. pt ca acele creme contin nu stiu ce ingrediente toxice care-ti intra in piele. poate va intrebati si dr. pt a va lamuri mai bine.
pupici la toate
quote:
Initial creeata de mamaluidavid
E OK sau nu?
Eu folosesc Strep speciale pentru epilatul facial.
Daca nu e indicat nu e o problema chiar asa mare,mai mult o fac din obisnuita si ca arata mai bine fara.
Multumesc pentru raspunsuri.
Stefania 12+si
David(24 dec 2004)
Poze de la Disneyland!
floricika spune:
Strep nu este o crema ci sunt benzi cu ceara, special pt parul de pe fata. Deci cred ca sunt ok. Eu am luat Veet si chiar scrie pe ele ca pot fi folosite de femeile insarcinate.![]()
Floricika
4+
Nunta
mamaluidavid spune:
Da,trebuia sa specific,imi cer scuze.
Intr-adevar sunt benzi cu ceara,special pentru fata.
Ma gandeam si eu ca sunt OK insa nu eram 100% sigura.
Multumesc! 
Stefania 12+
si
David(24 dec 2004)
Poze de la Disneyland!
Cristina_Ioana spune:
Stefania, mama, nu vad de ce nu ar fi ok, eu zic sa bagi mare acolo sa faci zona curatzica...eu chiar ieri mi-am executat mustatile blonde cu ceara....plus un tratament cosmetic la fata cu masaj cu tot de nu-mi mai venea sa plec de acolo...
Tre'sa fim niste gravidute ingrijite 
Cristina 16+
crisbar spune:
e, pai in cazul asta, scuzele mele, doamnelor.
eu nu ma epilez decat cu ceara la cabinet sau cu aparat brown. asa ca din lipsa de informare am crezut ca voi vorbiti despre crema de epilat.
si da, si eu sunt pentru ingrijire. trebuie doar sa aveti grija, daca va duceti pentru un tratament facial ca nu trebuie sa foloseasca aparatul ala cu care-ti inchide porii (nu mai stiu cum se numeste).
chiar am observat ca, de cand am ramas gravida, imi creste mult mai greu parul pe picioare si pe maini. si eu auzisem ca, din contra, in sarcina, pilozitatea e mai mare nu mai mica.
quote:
Originally posted by floricika
Strep nu este o crema ci sunt benzi cu ceara, special pt parul de pe fata. Deci cred ca sunt ok. Eu am luat Veet si chiar scrie pe ele ca pot fi folosite de femeile insarcinate.
Floricika4+
Nunta
carminabulina spune:
Chiar despre asta vroiam si eu sa intreb, despre cresterea parului. Eu m-am epilat acum 2 luni cu ceara dar pe maini si pe picioare, inclusiv la mustata nu a mai crescut parul, asa un fir pe ici pe colo insa il pot smulge cu penseta. Asta nu ar fi o problema ci faptul ca inghinal a crescut infiorator de repede si muuuuuuuuuult, urat. Asa ca in 2 luni m-am epilat inghinal de 2 ori si pe restul corpului deloc.
O alta problema sunt sprancenele, nu ma mai pot pensa decat cu mare chin, adica ma ia ameteala mi se face rau si trebuie sa ma opresc sa-mi revin si dureaza un pensat aproape o ora.
Gata, v-am spus ce experiente am eu cu epilatul
.

poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
Cristina_Ioana spune:
Carmina, si la mine e un chin pensatul, epilatul inghinal la fel...si sa ma fi vazut ieri la tratamentul cosmetic la fata, am rugat-o pe cosmeticiana de vreo 3 ori sa se opreasca din stors, ca ma luase cu transpiratii de durere...intr-adevar, nu avem voie sa folosim electrodermul la tratamentul cosmetic..si nici ultrasunetele ...dar putem mari timpul de masaj facial...
Cristina 16+