Negresa-Amandina

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Fetelor multumesc pentru lamuriri. O sa fac si eu...
Eu zic ca de la rom o sa aiba un gust de "falsa amandina"... abia astept sa experimentez. Si voi face si gauri cu furculita in praji .




Cristina

Noi doi... si nu numai


"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bijuarda spune:

Eu am gasit o reteta de amandina intr-o carte care este super si v-o dau si voua;
Ptr blat ;6 oua,200gzahar tos, 30ml apa rece,30 ml ulei,20g cacao,8 linguri de faina.Freci galbenusurile ca la maioneza cu uleiul.Albusurile le bati spuma cu zaharul si apa.Pui galbenusurile pestealbusuri,cacaua si faina si le amesteci toate de jos in sus.Torni compozita in tava unsa si tapetata si dai la cuptorul bine incins ptr 30- 35min.(tava mare de la cuptor)
Ptr sirop;400 ml apa, 200 g zahar,2 plicuri capucino de ciocolata.Pui pe foc zaharul si apa si cand s-a topit zaharul pui cappucino si mai lasi putin la fiert.Cand blatul s-a racit torni tot siropul deasupra.(ai impresia ca este prea mult dar asa trebuie ai sa vezi cand tai prajitura )
Ptr crema;3galbenusuri,150 g zahar,1pachet de margarina,3linguri cacao.Freci margarina spuma apoi adaugi zaharul pana se topeste si pe rand galbenusurile si cacaoa.Pui crema peste blat.
Ptr glazura;3 linguri de zahar ,2 linguri cacao,2 linguri apa,50 g unt.Pui la fiert si cand s-a ingrosat o torni calda peste crema.Tai prajitura a doua zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adnana1979 spune:

Multumim pentru reteta chiar o sa o fac in curand si va anunt ce a iesit.
Eu una mai astept si alte retete ca ai mei sunt mari amatori de dulciuri, si la 2-3 zile fac cate ceva.

Mergi la inceput