Voi ati ierta?
Raspunsuri - Pagina 7
Elise spune:
E si asta o varianta.
Eu n-as putea sa disimulez asa ceva.
Si cred ca nici n-as vrea sa o fac.
Elise
ilona77 spune:
da, dragostea poate sa dispara, a disparut si in cazul meu ... am fost tentata uneori sa cred ca daca l-as insela as intelege ce se petrece cu mine, dar nu am reusit niciodata, nu am putut sa fac acest lucru, pt ca asa sunt eu ... mi-e frica sa fac pasul decisiv, dar imi este si mai frica sa nu sufar din cauza consecintelor mele asa ca ... ma retrag in coltisorul meu si astept sa imi treaca ...
uneori parca il imping pe el de la spate sa isi caute o alta femeie, sa vad cum e ... apoi imi spun ca sunt tare idioata ca fac acest lucru ... ideea este ca sotul meu se incapataneaza sa ma tina langa el si ca, desi uneori imi dau seama ca eu ar trebui sa ma schimb si sa las de la mine, tot el e cel care o face ...
pe net am cunoscut si eu tipi si credeam ca sunt sufeltul pe care il caut, dar ma tinea maxim o saptamana si apoi le spuneam pa .... fara ca macar sa ma intalnesc cu vreunul ... netul e tare parsiv la fazele astea ... difera mult cel care e in spatele monitorului si cel care e in viata reala.
ardeiash spune:
mare atentie!
exista situatii in care partenerul te iarta, iar apoi iti scoate ochii ca te-a iertat si bla bla bla... de te lipsesti..iti reproseaza mereu... uneori isi rezerva dreptul de a face aceiasi greseala... ca doar tu ai facut-o o data!!!
stii cum e .. ca in (parca in pe aripile vantului era ideea.... )la un vas spart... cioburile lipite...se vor vedea mereu....
incearca sa-ti imaginezi cum va fi viata voastra daca te va ierta... si daca te va ierta va fi la fel? poate astfel iti vei da raspunsuri la toate intrebarile..
bafta!
s-auzim numai de bine! si
melina34 spune:
eu una fac parte dintre cele care ti-ar da o sansa, de ce? pentru ca sint sigura ca iti pare rau, pt ca inteleg ca singuratatea si neimplinirile personale te-au determinat sa iei o decizie gresita la un moment dat, pt ca eu nu sint Dumnezeu sa te judec si sa te condamn, si nu in ultimul rind, pentru ca sint sigura ca exista multe persoane ipocrite care pretind ca ele nu ar face asa ceva,ca nu li s-a intimplat nicioadata dar....aparentele inseala!uitati-va in oglinda cei care ridicati piatra, fiecare are momente de slabiciune in viatza dar asta nu inseamna ca un om trebuie stigmatizat pt ca a gresit;
de fapt, am o intrebare:daca ar exista pedeapsa cu moartea pt adulter ce ati face, ati condmna-o la moarte?
M.
Mirunaa spune:
Eu cred ca i-ai spus sotului de ceea ce ai facut nu pentru ca ai vrut sa fii sincera cu el ci pt ca ai vrut sa-ti duci razbunarea pana la capat.Practic ai vrut sa-l faci sa sufere complet.
L-ai inselat pt ca erai furioasa pe el( sincer, chiar nu te inteleg) si i-ai spus ca l-ai inselat pt ca inca mai erai furioasa pe el.Parerea mea ca ai avut mai multe sa-i reprosezi decat plecarea lui...
Ca i-ai spus nu consider nici ca-i sinceritate,nici ca-i egoism, nici ca-i cinism ci ,curata nebunie(nu te supara).Cred ca nu realizai consecintele marturisirii tale(desi mi-e tare greu sa cred asta pana la capat).
In locul tau nu i-as fi spus nimic si cred ca nici el n-ar fi dorit asta.Mai ales ca ar fi fost un caz singular ,razlet.
Dupa parerea mea nu te va ierta niciodata.Chiar daca va ramane cu tine asta nu inseamna ca te va ierta.Nimic din ceea ce a fost inainte intre voi nu va mai fi la fel.Si asta numai din cauza ta.Intai ca l-ai inselat si a doua ca i-ai spus....
Toate cele bune!
Lalli spune:
Ai facut bine ca i-ai spus si nu a aflat de la altcineva (asa cum am aflat eu). Si mie mi-a fost foarte greu cand am aflat de aventura sotului meu. Daca te iubeste te va ierta. Pe langa acest defect tu mai ai si calitati si daca le apreciaza va tine cont de asta.
Normal ca primul impuls este acela de a se razbuna pe tine dar cu timpul va renunta la el si asta daca si numai daca te iubeste.
Daca, insa, nu va reusi sa treaca peste aceasta incercare inseamna ca nu te merita si mai bine sa afli asta acum si nu mai tarziu.
Mult succes si multa rabdare.
Cu bine!
iullia spune:
Si eu cred ca i-ai spus pt a te razbuna, probabil esti f tanara, n-ai de unde sa sti ca era mai dulce razbunarea, daca stiai doar tu.
Nu incurajez adulterul, dar cred ca ai vrut sa-ti demonstrezi tie ca poti. Ce?, doar tu singura-ti poti raspunde.
Din punctul meu de vedere, casnicia ta, e o pierdere de timp, nu am dreptul sa te judec, nu-mi judec nici proprii copii, dar parerea mea e ca trebuie sa-ti vezi de viata ta, si el de a lui.
Recunoaste, pt tine, ca nici daca te-ar ierta, nu ar mai fi la fel.
numai_eu spune:
quote:
Originally posted by Mirunaa
Ca i-ai spus nu consider nici ca-i sinceritate,nici ca-i egoism, nici ca-i cinism ci ,curata nebunie(nu te supara).Cred ca nu realizai consecintele marturisirii tale(desi mi-e tare greu sa cred asta pana la capat).
Adevarul este ca nu am realizat consecintele, nici cand i-am spus, si nici chiar atunci cand am facut-o. Am inceput sa ma "trezesc la realitate" abia cand am vazut reactia lui. Desi cred ca totusi i-as spune si acum.
Si da, aveam sa ii reprosez mult mai multe decat plecarea, din punctul meu de vedere ultimii doi ani fusesera foarte grei, eu tot asteptam o schimbare care nu mai venea. Ii tot reprosam ca nu ma iubeste suficient, ca pune profesia inainte mea tot timpul, ca tot amana momentul in care sa facem copilul pe care eu mi-l doream enorm si il vedeam ca un stimul pentru a merge mai departe. Probabil o parte din reprosuri erau exagerate, dar asta era starea mea de spirit atunci.
Iullia, a fost si o incercare de a-mi demonstra mie ca pot, ce sa pot nu stiu nici acum prea bine.
Recunoaste, pt tine, ca nici daca te-ar ierta, nu ar mai fi la fel.
Poate sunt naiva sau prea optimista, dar cred ca daca m-ar ierta relatia noastra ar fi mai buna decat inainte. Pentru ca acum stiu ce vreau, pentru ca stiu sa lupt pentru ce vreau, pentru ca nu mai astept sa-mi ghiceasca el gandurile, pentru ca nu mai sunt cu capul in nori. Daca nu as crede asta, probabil ca as renunta eu.
april spune:
Eu cunosc un cuplu care e oarecum in situatia voastra, doar ca el a calcat stramb s i-a marturisit. Curios, poate, dar tot el a fost cel care a insistat sa divorteze. Ea l-ar fi iertat, in principal pt copii, dar el nu a vrut. Si la ora asta sunt divortati.
Andrada
Alunita spune:
Draga mea iarta-ma daca o sa fiu prea directa, dar nu spera ca dupa ce te va ierta relatia voastra va fi mai buna.
Daca chiar te-ar ierta el niciodata nu o sa uite ce ai facut, si la orice cearta sau greseala a ta iti va reprosa acest lucru.
Nimic nu va mai fi la fel,incearca sa intelegi si fii pregatita ptr orice.
De-as fi eu in locul lui sincer nu stiu cum as proceda,dar stiu sigur ca nu as uita niciodata si nu as mai avea incredere in el, si chiar daca l-as ierta peste un timp aceasta situatie va deveni insuportabila ptr ambii si la sigur am ajunge la divort.
Oricum iti doresc bafta si numai bine.