Voi ati ierta?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

quote:
Originally posted by tomecica

Nu vreau sa fiu rea si nici nu te judec dar singura vinovata in tot calvarul pe care-l traiti esti TU. Ai gresit din start , din momentul in care ai acceptat sa stai de vorba cu un necunoscut pe net si sa ai incredere intr-un om care-ti spunea verzi si albastre pt ca intr-un final sa ajungeti sa va cunoasteti personal.Mai ales ca din cite spui tu , sotul tau a fost alaturi de tine si incuraja prin vorbe relatia voastra. Degeaba te dai cu capul de pereti acum , trebuia sa iei in calcul si consecintele aventurii tale din momentul in care te-ai hotarat sa faci pasul.
Eu iti spun sincer ca nu te-as ierta , si sa fiu in locul tau m-as resemna si as lasa timpul sa decida.
Chiar daca el va avea puterea sa stearga cu buretele escapada ta , nimic nu va mai fi ca inainte.Si cu prima ocazie ce se va ivi , te va insela fara remuscari poate doar si pt a se razbuna sau a te pedepsi.

luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]

" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE

fotografii si DESENELE ADRIANEI

subscriu la cea ce a zis teomecica chiar daca suntem femei asta nu inseamna ca am putea ierta mai usor, gindeste-te numai un pic cum ai fi reactionat tu daca el ar fi facut asa ceva deci sincer eu una consider ca DACA MI-AS INSELA SOTUL relatia noastra ar fi terminata nu as mai avea curajul macar sa ma uit in ochii lui,parerea mea este ca nu va uita si nici nu cred ca te va ierta vreodata oricum daca mergeti mai departe tot timpul atunci cind va aparea o cearta intre voi tot timpul iti va aminti de ceea ce ai facut si eu consider ca nu este deloc placut sa ti se reaminteasca ceea ce ai facut

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

De gresit poate gresi orice, intr-un moment de slabiciune, de negandire, dar chiar si asa inseamna ca ai avut un motiv, iti lipseste ceva, nu esti multumita de ce ai........
As vrea sa te intreb un lucru: daca el te-ar fi inselat (in perioda asta cat a fost plecat) si tu ar fi trebuit sa il ierti, sa treci peste ce s-a intamplat cum ai fi procedat????? Gandeste-te bine!!
Eu cred in felul urmator (sa nu dati cu pietre in mine....) daca intr-adevar te-a iubit, inca te mai iubeste (nu cred ca dragostea dispare dragostea chiar asa, oricat de inselat si suparat s-ar simti...) atunci te va ierta (asta depinde foarte mult si de felul lui de a fi) dar nu v-a uita si nu v-a fi usor pentru niciunul, pentru ca vor urma reprosuri, certuri, tensiuni intre voi, "scoatere de ochi" si trebuie sa te gandesti daca esti hotarata sa le accepti toate astea si vrei sa lupti pt ati salva familia orice ar trebui sa infrunti (inclusiv umilirea).
Stii cum se spune "timpul le rezolva pe toate"!!!!!
Mult succes!!

<< Daca altul poate, pot si EU....>>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

dar tu l-ai ierta??dupa cum ai spus,a fost plecat..daca la intoarcere ti-ar fi povestit ca a avut o aventura (si nu un one night stand)..cum ai fi reactionat?Inteleg ca a fost prima data cabd ati stat separati asa o perioada lunga,a fost practic primul hop.Daca tu il asteptai cuminte,tanjeai dupa el si in timpul asta el se simtea prea singur si furios??
E greu de iertat,e imposibil de uitat.SUnt multi factori la mijloc,tu ai fost onesta,ar trebui sa conteze in ochii lui.S-ar putea sa te ierte si sa-ti dea o a doua sansa dar mi-e greu sa cred ca ar fi la fel de frumos,sau acelasi sentiment de incredere si confort,intimitate...cel putin o lunga perioada de timp.Si oricand,la orice cearta ar putea sari reprosurile pentru ce-ai facut atunci.Sau,daca e un domn si nu spune..te intrebi ce gandeste de fapt...Ar fi si sentimentul de vinovatie pe care tu l-ai avea,de unde si tendinta de a inghiti multe chestii pe care in mod normal nu le-ai accepta..o meriti doar.Sa nu ajungi tu sa ceri divortul,dupa o perioada:)
Poate bat campii,,eu va doresc numai bine dar,daca relatia voastra se va termina aici..trage linie,invata ce e de invatat din gresala ta.Poate ca tot raul e inspre bine,Poate nu,dar timpul nu ai cum sa.-l dai inapoi.
Uite si de asta eu nu mi-as insela sotzul,nu cred ca m-ar ierta dar sunt ATATEA complicatii,poate produce atata durere..si pentru ce?pentru sex s-au inventat vibratoarele si pentru o asa zisa razbunare sunt metode mult mai subtile.

edit-lavinia,am postat in acelasi timp,cam aceleasi idei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

numai_eu

imi pare rau pt tine. ca forma de incurajare, pot sa iti spun ca o situatie asemanatoare au avut niste prieteni de-ai mei. dupa cateva luni el a iertat-o, si au trecut de atunci ani multi si sunt ff fericiti.

pe de alta parte, sa continui linia celor care te cearta putintel . totusi, zici ca ai povestit o luna jumate cu un necunoscut, dupa care s-a intamplat intamplarea. deci ai avut o luna jumate la dispozitie sa iti dai seama ca ai gresit. nu ti-a pasat atata timp ca flirtai cu altul? trebuia sa stii deja ca nici un barbat necunoscut care te apeleaza pe internet nu vrea sa fiti doar prieteni. intr-un fel iti inteleg supararea pe care o simteai pentru frazele "mai ai putina rabdare" - pentru asa ceva m-am despartit de un ex, pentru ca erau doar promisiuni in van. daca simteai nevoia de flirt (fiindca emotional nu erai implinita, te simteai neglijata) o puteai lasa la nivel de flirt, si pt restul, apelai la un vibrator.

ma rog, acum e prea tarziu pentru astfel de analize

daca cu adevarat iti iubesti sotul (esti sigura de asta? sau acum ca l-ai pierdut doar ego-ul tau il vrea inapoi?) nu ramane decat sa ii demonstrezi ca il iubesti si ca iti pare rau, si sa astepti sa ii treaca. ia si tu o pauza. poate asta o sa te faca hard to get si atunci o sa te vrea inapoi mai repede. sau poate nu....
eu stiu sigur ca daca l-as insela pe al meu, nu m-ar ierta niciodata. da' nu de aia nu-l insel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomecica spune:

numai -eu - POT SA TE INTREB CE S-A INTAMPLAT CU INDIVIDUL CU CARE TI-AI INSELAT SOTUL??

luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]

" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE

fotografii si DESENELE ADRIANEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rilbuc1 spune:

Eu nu stiu daca as putea s-o mai privesc in ochi. As ierta-o doar cat sa ramanem "amici", dar nu am mai sta impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

Voi ati ierta?
Categoric NU!

Cred ca intai te-ai tradat pe tine si esti vinovata pentru aceasta situatie. Daca sotul tau te insela, tu il iertai? cum reactionai? Daca iti iubeai sotul nici macar nu te gandeai sa il inseli, in primul rand te-ai inselat pe tine.

Nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numai_eu spune:

Va multumesc mult pentru raspunsuri, nu ma asteptam, tinand cont ca e prima data cand scriu pe forum.
Ma asteptam sa fiu certata, stiu ca intreaga vina este a mea si mi-o asum. Sa incerc sa raspund la cateva din intrebarile voastre.
Nu l-am cunoscut pe celalalt din dorinta de a cauta o aventura. Ne-am cunoscut pe un site de jocuri, eu eram acolo doar ca sa treaca timpul mai repede. Dupa o perioada am inceput sa vorbim pe messenger, eu vedeam in el doar un prieten, imi povestea despre relatia lui din acel moment, eu ascultam si nu prea vorbeam despre mine. Am spus doar ca realtia mea nu este perfecta, dar ca problemele o sa ni le rezolvam singuri, nu am nevoie de nimeni ca sa ma consoleze. Nu am vazut discutia cu el ca pe un flirt. Si in nici un caz nu a fost nevoia de sex, nu sunt genul de femeie care se da in vant dupa asta. De fapt din punct de vedere sexual a fost un esec, nu o faceam din dragoste, o faceam pur si simplu. In momentul in care am ajuns sa fac sex cu el am facut-o pentru ca m-am gandit ca e oricum destul de rau ca sunt cu el in pat si ca o sa dormim impreuna, asa ca ce mai conteaza daca o facem efectiv. Exact asta am gandit, ce mai conteaza? Nu am vazut asta ca pe o tradare a partenerului, plecase, nu imi acordase sprijinul necesar si cumva eram indreptatita sa ma razbun. Acum realizez ca e un mod nesanatos de a gandi, dar oare am gandit ceva in momentele alea? Eram manata doar de dorinta de a ma razbuna, de a face rau tuturor, mie, lui, si mai ales mamei mele. O sa ma intrebati ce are mama de a face cu asta? Are, sau in momentul ala avea, pentru ca sunt o persoana care nu a reusit niciodata sa scape definitiv de autoritatea ei. Si am vazut in aceasta "aventura" modalitatea de a le demonstra tuturor ca pot sa fac ce vreau eu, desi stiam ca e nu lucru rau ceea ce urmeaza sa fac.
M-ati mai intrebat daca eu l-as ierta. Da, cred ca l-as ierta daca as fi convinsa ca e constient ca a facut o greseala pe care nu o sa o mai repete si ca ma iubeste si vrea sa ramanem impreuna. Sunt convinsa ca nu se poate uita, nici eu nu cred ca voi uita vreodata, as vrea doar sa ma ierte si sa o luam de la capat. Chiar asta vreau, o sansa sa o luam de la capat, o noua viata in care sa-mi accept si sa-mi asum greselile, sa nu mai dau vina pe toti pentru lipsa mea de fermitate. Pentru ca asta am facut de fapt, mereu i-am lasat pe ceilalti sa decida pentru mine, si in momentul in care am decis ca vreau sa se schimbe ceva, mi-am canalizat intreaga vointa intr-o directie gresita. In momentul ala nu era vorba de casnicia mea, era vorba doar de mine, sa-mi demonstrez mie ca pot sa duc ceva pana la capat si apoi sa-mi asum consecintele. De asta i-am si spus. Si nu a contat omul, putea sa fie aproape oricine, el a fost doar un mijloc de a atinge un scop.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Din pacate va trebui dupa mine sa fii pregatita pentru orice fel de raspuns. Tu ai jucat cartea prima, acum e mingea este in terenul lui si el are tot dreptul sa decida cum joaca. Daca tie iti va conveni sau nu jocul lui, asta e. E randul lui la joc.
Parerea mea.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by numai_eu
De fapt din punct de vedere sexual a fost un esec, nu o faceam din dragoste, o faceam pur si simplu. In momentul in care am ajuns sa fac sex cu el am facut-o pentru ca m-am gandit ca e oricum destul de rau ca sunt cu el in pat si ca o sa dormim impreuna, asa ca ce mai conteaza daca o facem efectiv.

Iarta-mi sarcasmul, dar la fel de simplu puteai alege sa te speli pe dinti ! Singura, acasa. Si era mai palpitant decat sexul la intamplare, cu unul, cunoscut pe net, care "nu te consola, ca nu aveai nevoie". Intreb si eu ca prostu': atunci ce facea ?
Si cum bine intreba tomecica mai devreme, de respectivul ce mai stii ?

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput