Voi ati ierta?
Raspunsuri - Pagina 12
RaluD spune:
Numai_eu, cred ca ai dat dovada de imaturitate si acum tragi ponoasele. Sfatul meu este: inghite galuska si accepta ce se va intampla. Ai comis-o, apai ai comis-o, "take what's coming to you" (deduc din postarea ta ca ai un nivel de cultura ridicat si probabil intelegi englezeste).
Revii mereu cu dorinta ca sotul sa te ierte. Nimeni de aici nu are o bagheta magica pentru asta. Sfaturile... nu mai au rost acum.
Asta e iar o dovada de imaturitate, ai dat mingea afara din teren si vii suspinand la public sa ti-o aduca inapoi.
Invata sa cantaresti mai bine lucrurile inainte de a actiona. Din pacate, multi asa ne maturizam, dand cu capul de pragul de sus.
Nu cunosc situatia voastra decat din postarile tale de aici si imi pare rau ca treci prin ce treci. Sper ca sotul tau sa aiba puterea sa te ierte si sa fiti fericiti.
Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina
Tino spune:
RaluD, "punct ochit, punct lovit".
va uram numai bine tuturor!
Sarbatori fericite!
mamitza lui Papitza
Anca Wish spune:
Ma bag si io ca musca-n lapte la 4 luni de la postarea subiectului, cu o intrebare retorica. Deci, daca e retorica, nu astept raspuns.
Sotul a rezistat 6 luni departe de sotia lui fara sa nu faca sex???
Imi vine sa rad...
anca...SIGUR intr-o zi
danyboy spune:
a trecut atata timp de cand s-a postat mesajul...
de ce nu ne spui ce s-a mai intamplat? eu una sunt curioasa!
e atat de simplu sa-i judeci pe altii...desi noi oamenii nu prea avem dreptul sa facem asta...
Ramona J spune:
Eu sint femeie dar stiu ca nu as putea ierta. Nici uita. Barbatii sint in general orgoliosi si iarta foarte greu asemenea lucruri.
Dar nu se stie niciodata. Poate voi reusiti.
Te cred ca te-ai invatat minte dar increderea se cistiga greu si se pierde foarte usor.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
bibyrox spune:
quote:
Originally posted by danyboy
e atat de simplu sa-i judeci pe altii...desi noi oamenii nu prea avem dreptul sa facem asta...
Si eu sunt curioasa cum au mai decurs lucrurile...
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby
numai_eu spune:
quote:
Originally posted by bibyroxquote:
Originally posted by danyboy
Si eu sunt curioasa cum au mai decurs lucrurile...
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby
Buna,
Nu am mai intrat de mult pe forum si abia acum am vazut aceste mesaje. Va multumesc ca dupa cateva luni de cand am postat mesajul initial v-ati interesat de soarta mea.
Despre care e situatia acum, nici eu nu stiu prea bine ce sa zic. Suntem inca impreuna, relatia e cu suisuri si coborasuri. Uneori imi spune ca nu o sa ma ierte niciodata, ca sta cu mine numai ca sa se razbune, de obicei refuza sa vorbeasca despre ce o sa fie, imi spune doar ca e multumit asa si ca nu stie ce vrea sa faca de fapt.
Eu merg inca la psiholog, oricum am rarit destul de mult vizitele pentru ca sunt foarte ocupata cu serviciul. Macar din punct de vedere profesional in sfarsit merge totul bine. Asta in da puterea sa merg mai departe, desi de multe ori as avea nevoie sa fie langa mine si sa ne bucuram impreuna de reusitele mele.
Mi-am limpezit gandurile in legatura cu ceea ce a fost si mi-am acceptat vina. In continuare imi doresc relatia si incerc prin toate mijloacele posibile sa lupt pentru ea.
Alexmona spune:
draga mea , iti doresc din tot sufletul sa se rezolve problema si sa fii impacata cu tine insuti!!!
Multa putere si intelepciune!!!
KSorana spune:
Tu ai incercat sa-i dai lui o lectie si acum suferiti amindoi.
Nu cred ca o sa uite vreodata ce s-a intimplat .Banuiesc ca a fost un soc imens pentru el.Nu ai facut decit sa inrautatesti situatia.Ce te asteptai sa zica, ca el a gresit(ca din cauza lui s-a ajuns aici) si sa te ierte ca dupa aceea sa traiti fericiti pina la adunci batrineti?
Sper sa ti se indeplineasca dorinta de a avea o viata fericita alaturi de cineva (sotul sau altul)care sa te inteleaga si sa te pretuiasca ,ca defapt asta vrei.nu?
roxanik80 spune:
Sincer daca eu as fii pusa in asa o situatie ca cea a sotului tau, nu as ierta pt nimic in lume. Dar iti mai pot spune ca incercarea moarte nu are.Gandeste-te bine si vezi, tu sigur il mai iubesti? pt ca daca ai facut asta probabil ca dragostea voastra a inceput sa scada in intensitate . Oricum este de datoria ta sa ai rabdare. Cred ca trebuie sa ii marturisesti sincer ca il iubesti asta dupa ce ti-ai raspuns la aceasta intrebare si apoi sa il lasi sa cantareasca situatia sa nu il sufoci ii spui ca tu astepti sentinta.Succes !!!
"RABDARE SI TUTUN" este o vorba.