Copilasii de ian-feb-mar 2003 (4)
Subiectul vechi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=27424&SearchTerms=ian,feb,2003" target="_blank">Copilasii de ian -feb-mar 01
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=45900&SearchTerms=ian,feb,2003" target="_blank">Copilasii de ian -feb-mar 02
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50556" target="_blank">Copilasii de ian -feb-mar 1
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54735" target="_blank">Copilasii de ian -feb-mar 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58762" target="_blank">Copilasii de ian -feb-mar 3
Continuam aici:
Copilasii din ianuarie - februarie 2003
06.01.2003 Louis!
27.01.2003 Nicoleta si Stefan 16kg, 98 cm, cu personalitate!
30.01.2003 Elly si Daria Ioana 15 kg, 88 cm
04.02.2003 Loryi1974 si Maria 18 kg 98.5 cm
04.02.2003 Sinzi_ana si David 14,500kg, 1 m, foarte incapatzanat
14.02.2003 Alina si Luca 18 kg, 95 cm mancacios, vorbaret si pupacios
18.02.2003 Tincuza si Pitzy 18kg 1 m www.babiesonline.com/babies/p/pitzica/" target="_blank">Poze web
24.02.2003 Ciupercar si Rebbeca 14.5 kg, 95 cm
www.rebecca.ro/" target="_blank">Poze web
Copilasii de Martie
11. 03.2003 Ghinetz si Stefan 14 kg 97 cm
Poze web
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radu
si David
David
Raspunsuri
Nicoleta spune:
Salut.
La noi e zapada se 20 cm. Si tot mai ninge, din cand in cand...
Sinzi, cu gradinita stam bine, Stefan nu plange cum de fapt a facut-o doar o data. Ieri au fost la teatru (a venit teatrul la ei, in fine...) si el mai vazuse piesa la cresa, astfel incat muuulte versuri le-a spus cu actorii! Au fost doamnele foarte mirate.
Apoi mananca bine, doarme bine, se joaca frumos... E de bine. Voi de ce nu-l mai duceti la gradi pe David?
Si mie mi-e dor de mare, numai ca nu vreau multa caldura....
Nicoleta.
alina023 spune:
Buna fetele,
Luca a fost aseara la petrecere (a fost ziua unui vecin care a implinit "venerabila" varsta de 4 anisori). A fost distractie mare pt copilasi si Luca nu mai vroia sa mergem acasa... I-a placut mult. Ce m-a surprins a fost faptul ca s-a tot invartit, curios nevoie mare, pe langa o bebelusa de 4 luni. Se uita intr-un mod foarte caraghios la ea dar daca il intrebam daca isi doreste si el o surioara evident ca raspunsul era acelasi "NU!". M-a distrat teribil :))
In weekend mergem la parintii mei asa ca ne vom relaxa (ca sa nu spun ca vom lenevi...). Voi ce planuri de weekend aveti?
Pupici
Alina si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
teledon, 4000 de euro, lumina ochilor pt Alina
Nicoleta spune:
Salut.
In wee, la sanius. Vom sta probabil in Bv, poate mergem in Poiana, desi cred ca va fi aglomerat. Cat mai mult impreuna, sotul meu a fost plecat...
Si eu il intreb pe Stefan daca sa aducem un bebe acasa si el raspunde sec si rapid ... NU. Deci.. insa nu cred ca este ultima lui reactie... Sa speram ca nu va grav ca-i vom aduce unul la un moment dat...
Nicoleta.
sinzi_ana spune:
Il mai tinem un pic pe David acasa...sapt viitoare plecam la Bucuresti pentru 1-2 sapt si am spus sa nu ii stricam rostul sa il ducem la gradi, sa il luam din nou...
Si noi avem o gramada de aniversari in we aasta, prietenul lui David cel mai bun, tata cuscru...hihi...
In seara asta l-am lasat pe David la buna si sunt curioasa cum se descurca...de fapt chiar acum am sa sun sa vad ce fac!!!!
Sinzi, Radu
si David
David
alina023 spune:
Salutare!
Al meu pui nu a mai vrut sa vina acasa. A ramas la parintii mei, la tara. M-am rugat de el, i-am spus ca nu ma va vedea o saptamana...si ce daca? Acum nici macar la telefon nu vrea sa vorbeasca cu mine. Asta e... micul meu barbatel incepe sa devina independent. Si ma bucur sa vad asta.
Pupici
sinzi_ana spune:
Bravo Luca!!!
David nu ma roaga sa ramana la bunici...hihi...nu prea ii place sa stea departe de mami si tati...
Dar a stat cu bine la buna, il si inteleg, l-a dus la trenuri, in port, unde a vazut macarale, vapoare, trenuri...hihi...
Am fost si noi la petrecere, unde au cam iesit scantei, toti copiii erau de 3 ani si a fost cam bataie pe jucarii...mai ales DAvid care crede ca toate ii se cuvin si nu prea vrea sa imparta nimic...
La noi e tare frig, aseara a fulguit si acum e un soare cu dinti!!!!
Sinzi, Radu
si David
David
Nicoleta spune:
Salut.
Ultima veste: Stefa are o draguta la gradi, Cristina. Culmea? Ea il pupa pe el...
Dragut, nu?
Nicoleta.
alina023 spune:
Ce iubaretz ai, Nico! Baiat destept, lasa fetele sa-l curteze 
L-am sunat pe Luca. Cu chiu cu vai a acceptat sa vina la telefon si ce-mi spune: "Te iubesc, mami! PA!" Si in fundal se aude: "Mamaita, acum imi dai dididu (in traducere Dots)?" uof uof...
sinzi_ana spune:
Si DAvid are o prietena...si intr-adevar mai mult este pupat...hihi...asa sunt baietii!!! haha...
Sinzi, Radu
si David
David
alina023 spune:
Fetelor, sunt tare suparata. Azi dimineata mi-am pierdut verigheta. Cand am iesit din scara mi-a sunat telefonul si a trebuit sa-mi scot manusa ca sa pot raspunde. Cred ca atunci mi-a sarit si verigheta de pe deget. Nu am realizat decat la birou ca nu o mai am...
Sunt asa de trista, imi pare asa de rau...![]()