Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (7)
Raspunsuri - Pagina 11
catutza spune:
Ina ,fulgii se pun ca sa fie usoara ca fulgul...iar dupa ce a scos-o din apa la mir,ia dat pe buze cu ciocolata (ca miere nu am avut in casa,si nu am stiut ca trebuie),ca sa aiba gura dulce cand or pupa-o baietii.Astea sunt obiceiuri,eu cand am botezat si am luat mirul finului nu i-am dat cu miere la gurita...
Catutza si
Bianca-Maria (2.11.2005)
meems spune:
Fetelor, eu am intrat cam rar zilele astea si abia am scris cate ceva. Am avut zile mai bune, mi-a mai trecut si mie deprimarea, de fapt cred ca am reusit sa ma odihnesc mai mult si de-asta m-am simtit mai bine. In plus, Rianna e mai linistita si doarme mai mult. Cand nu doarme, sta cuminte in hinta si se mai uita la jucarii (daca i le pun aproape). Mai si plange, dar nu mai e asa de agitata ca inainte. De 3 zile i-am schimbat formula, am trecut-o de pe Similac pe Good Start (facut de Nestle) si vreau sa cred ca asta a schimbat-o in bine. Insa sper sa nu dam de alta problema acum cu formula asta noua: nu mai prea face kk! Am mai avut eu problema asta cu ea cand i-am dat formula cu soia, dar dupa ce am trecut-o pe Similac normal s-a reglat foarte bine si facea cel putin o data, daca nu de 2 ori pe zi. Acum n-a mai facut de 24 de ore si are gaze si s-a cam strans la burtica azi. Sper din suflet sa nu fie de la lapte, caci altfel ii face foarte bine Good Start. Apropos, fetele care le dati formula, care din voi folositi Good Start? Sunteti multumite? Cum reactioneaza bebeii vostri?
Ina, imi pare asa de rau sa aflu de bunica ta... Si eu am o bunica, care m-a crescut cativa ani cand eram mica, si de care sunt foarte atasata. Desi stiu ca batranetile isi spun cuvantul, nu ma pot gandi la ziua cand ea nu va mai fi... Condoleante, iubita.
Meems & Rianna
cristinamh spune:
uite ca nu mai stiu ce se pune in apa, fac documentatia...
ce n-am vazut pe lista e aur, argint... o verigheta... bine, ca noi cand am pregatit cadita la andrei parca faceam ciorba cand le puneam in apa...
dar nici eu nu stiam ca se da pe la gurita cu ceva... doar ca se pun in apa.
meems, poate dureaza un pic pana se acomodeaza cu noua formula... ceaiul nu o ajuta?
am vazut ca vorbeati de lucruri "sfinte" ca sofatul.. io vreau sa ma inscriu la scoala... desi habar n-am cand o sa am si timp de invatat. dar va trebui s-o fac si pe-asta. cine zicea ca se mai inscrie la "spaima soselelor"??
io o sa fiu candidat serios...
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
meems spune:
Cristina, i-am dat ceai (eu ii fac de chimen amestecat cu musetel) si a facut fetita kk. Nu stiu daca neaparat ceaiul a ajutat-o, dar important e ca s-a "eliberat". Ai dreptate, poate ia ceva timp pana se ajusteaza la noua formula.
Meems & Rianna
Ina869 spune:
Cristina, Catutza, Dordia,Xandra, Meems, multumesc mult de tot, dragele mele. 
Da, bunicutele sint de neinlocuit fiindca ele isi rasfata nepotii cel mai mult ( citeodata mai mult decit parintii, cel putin, la mine asa a fost).
Imi doream atit de mult ca dansa sa o fi vazut pe asta mica! …dar nu a fost sa fie. ![]()
Cristina, nu este bunica despre care vorbeam,aceea este din partea mamei. Cea care a murit a fost mama tatalui, o femeie buna, sa o pui la rana.
Catutza nu stiam despre faza cu fulgii si mierea, o sa le tin minte.
Meems, eu ii dau Good Start de la Nestle cu omega 3&6 si face kk o data pe zi, in orice caz, nu atit de des, cum facea inainte si are multe gazulete si trage vantuletze care sint mirositoare rau. Ii dau numai seara, completare, dupa ce ii dau san ii dau si formula si noaptea la fel.
Fetele cu formula, intrebare; voi cum ii raciti lapticul si cum stiti cind este gata de “servire”? eu ii fierb apa, torn peste laptele praf si il racesc cu cuburi de gheata, il incerc la incheietura mainii dar nu am incredere si il mai si gust. Problema la mine este ca am o intoleranta la lapte foarte ridicata si chiar cativa stropi imi fac rau.
sa aveti o zi buna, 
Ina si Rachel
23 noiembrie
Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]
Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)
monet spune:
dragelor,
ce dragute sinteti. eu ma pling ca nu mi-ati dat destula atentie si voi sariti care mai de care sa-mi spuneti cuvinte frumoase si de incurajare. va multumesc din tot sufletul meu! sa stiti ca ma ajutati mult, mult de tot.
ina, draga de tine, imi pare rau ca a trebuit sa induri asa un soc cu aflarea vestii despre draga ta bunica. te rog sa te gindesti -stiu ca stii:) - ca asta e viata si isi urmeaza cursul, fie ca noi vrem una sau alta. fiecare 'sfirsit' e un 'inceput'. ai incredere
.
tu, eu nu mai fierb apa pentru laptic-formula. ii dau din bidon, spring water, deci laptele i-l prepar direct din bidon intr-un paharel marcat unde pun scoop-urile de lapte praf. e, deci, totdeauna la temperatura camerei. mayei ii dau acelasi lapte praf pe care i-l dadusem liei, si anume 'enfamil lipil cu fier si DHA si ARA (nutrienti care se gasesc in laptele de mama)'. lia mi-a crescut superb cu el si uite ce sanatoasa, sa bat in lemn, e! asa ca, dau-nainte si la maya. cu asta i-am dat un raspuns si lui meems, sa-i traiasca rianna frumoasa!
aici la noi, incepind din dupa-amiaza asta, e balamuc: sint eu, sean, maya, lia, tanti ica, lotti si susan, soacra-mea. pe lotti am instalat-o in camera mayei (:(..........) si patutul mayei l-am mutat, desigur temporar, in dormitorul nostru. saptaminile astea doua, cu soacra-mea aici, la noi in dormitor dormim eu, maya si soacra-mea. sean doarme cu lia (are si ea un pat maaaaaaare:)) in camera ei. iar tanti ica are dormitorul ei, separat. doar ca, m-am intins in pat dupa ce am terminat de pus vasele la spalat, hainutele copilelor in masina de spalat, terminat de strins prin bucatarie, facut curat la pisici (in baia lui tanti ica), dat mincare la pisici, of. asta dupa ce am pregatit cina, pune-te, masa, stringe-te, masa, imbaiat doua bucati fete cucuiete, pregatit paturile pentru lotti si soacra-mea (cearceafuri noi, perne, plapume, loc de hainele lor in dulapuri) si, in final, am facut si eu un dus luuuung:). ziceam ca m-am intins in pat dar nu-i chip sa pun pleoapa peste pleoapa ca-i da soacra-mea la sforaiala de se rup peretii!!!! doamne, cum o sa dorm io doua sapatmini?! e bine, cel putin, ca maya doarme bustean, acolo cu bunica-sa-n camera:).
noa, cam astea-s pe la noi.
va pup si o duminica super!
mona,
lia (24.04.2004) si
maya (28.10.2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
meems spune:
Ina si Monet, multumesc de raspunsuri. Se pare ca s-a obisnuit si Rianna cu Good Start ca azi, dupa ce scrisesem ultimul mesaj pe forum, mi-a facut kk de 2 ori.
Ina, pt. formula eu fierb apa mai multa intr-un ceainic si-o tin apoi intr-un termos care o pasreaza calda. La cat e de lacoma Rianna, n-ar avea rabdare pana as fierbe eu apa si s-o racesc si-apoi sa-i dau lapticul, asa ca tre' sa am totul pregatit cand o apuca foamea.
Monet, draga de tine, tinem pumnii sa se mai amelioreze situatia si la tine.
Plecam la baita. Pupici!
Meems & Rianna
joy04 spune:
MONET, draga de tine ce tare trebuie sa fii....PUPICI multi si sa fii barbata in continuare. Eu sunt f slaba de inger si imediat cad in prapastia disperarii, dar tu te tii bine. Sa fii linistita
si or sa treaca.
INUTA, ce rau imi pare ca ai aflat asa vestea; condoleante si...e tare greu sa spui ceva care sa consoleze..cel putin eu nu-mi gasesc cuvintele in asa situatii....
Bunica mea din partea mamei are cancer la san i-a fost scos sanul cu tot cu ganlioni, se pare ca are metastaze osoase ( adica unii doctori spun ca-s metastaze, altii ca nici vorba de asa ceva, ca are osteoporoza) plus ca a facut radiatii si plamanul care a fost expus este cam "varza", face pneumonii, are 75 ani...in fine. Chestia e ca in ciuda divergentelor ce le-am avut cu ea ( e balanta ca si mine, dar vedem lucrurile total diferite) o iubesc nespus si chiar daca situ ca o sa vina vremea sa numai fie printre noi..ma ingrozeste gandul asta si nu-mi pot imagina asa ceva.
NOKI, te-am visat azi noapte...adica ( sa nu dai cu paru') am visat ca murisei (cica iti moare moartea) si sotul tau intindea niste rufe pe sarma....-dar afara la curte- si socrii tai - erau cu spatele la mine- erau aplecati peste caruciorul lui Sarah.
Si eu asa de mult plangeam, ca numaiintrasem pe Dc de cateva zile si aflasem ultima...plus ca eram tare suparata ca facuserati intalnire si eu nu am venit -era cam frig afara- si ma ofticam ca nu apucasem sa te cunosc mai bine....
CATUTZA, ai facut parca la Viilor botezul, nu? mai insiri o data te rog ce intra in meniu??? Ca am inceput si eu cautari si parca tot acolo trag...
Ma duc la buc. poate am timp sa fac o placinta de dovleac....baietii mei dorm: tati in dormitor si sufletelul in sufragerie...
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
poze
felicia74 spune:
Ina condoleante! Lasa ca asa a vrut Dumnezeu, ca bunica ta s-o vegheze pe Rachel din ceruri!
Si eu ma gandesc cu groaza ca mai e putin si se face un an de cand a murit bunicul meu drag, iar eu tot nu pot sa mai intru in apartamentul in care a trait. Dar asta este, suntem doar in trecere aici, poate avem noroc si ne intalnim cu totii dincolo. Eu chiar cred ca se poate si imi doresc din tot sufletul asta.
Fetelor, ieri am fost la Orchestra si Z, ca la pomul laudat ca are reduceri si m-a pufnit rasul: o rochita care era facuta dintr-un trapez de material - 800.000 pret redus.
Asa ca m-am decis sa ma apuc de croit frate, ca tot sta masina de cusut degeaba la soacra-mea.
In afara de Cristina (care a facut o rochita superba de Craciun

) mai croieste cineva?
POate mai primesc ceva sfaturi.
Mamica Ilincai Teodora(15 noiembrie 2005)
dordia2000 spune:
Catuta tu spui ca se pun fulgi la fetite sa fie usoare ca fulgii? Dar la baietei ce se pune sa fie bine facuti???![]()

![]()
![]()
Diana mamica de bb Stefan-Cristian
14.11.2005